- Konu Sahibi beniaffet123
-
Bende 14 haftalık hamileyim benimki demi erkek acaba bende hep sağ tarafta hissediyorum, canım hep ekşi yemek istiyor kafam karıştı...
canım bu şeylere tutunup kendini ümitlendirme. doktor kontrol ederken bana sağdan bakardı ama tatlı bir kıza sahip olacam..
benimde gönlümden erkek geçiyordu ama Rabbim kız nasip etti. Ümitlendirirsen kendini ve istediğin gibi olmazsa hayal kırıklığı yaşayabilirsin. ben azcık yaşadımdaondan gelen razıyım dedim ve bu durumu üzerimden attım.
o yüzden ne kız olarak düşün ne erkek :) hayırlısı de, çünkü bu tür şeyler genelleme.. çıkm
Tabiki herseyin hayirlisi oncelkle rabbimden Gelen basim ustune benimki sadece istek. Olur olmaz allahin bilecegi istir....allahim herkesin gonlune. Gore. Wersin ins.
canımbebegin inş saglıklı olur cinsiyete kafana takma.cinsiyetini öğrenince banada haber ver.bende mrk ettim
Arkadaslar erkek bebek tez canlanir derler yani
daha cabukk hareket Eder. Ve tekmeler.kizlar ise. Daha gec. Tekmeler...kiz bebek. Solda. Erkek bebek. Ise. Anne karninda. Sagda durur ......bunlar benimmt duyduklarim tecrubesi olan anneleri ve. Bilgisi olanlarin yorumlari bekliyorum.
Canim ben ilk bebegim sag tarafimdaydi herkes dedi ki sag tarafdaysa kesin erkek.4.ayda hissettim ve kizim oldu.simdi 2.ye hamileyim o da solda kusmet bakalim.insallah hayirli evlatlar nasip eder AllahArkadaslar erkek bebek tez canlanir derler yani
daha cabukk hareket Eder. Ve tekmeler.kizlar ise. Daha gec. Tekmeler...kiz bebek. Solda. Erkek bebek. Ise. Anne karninda. Sagda durur ......bunlar benimmt duyduklarim tecrubesi olan anneleri ve. Bilgisi olanlarin yorumlari bekliyorum.
İnş buda oglandirCanim ben ilk bebegim sag tarafimdaydi herkes dedi ki sag tarafdaysa kesin erkek.4.ayda hissettim ve kizim oldu.simdi 2.ye hamileyim o da solda kusmet bakalim.insallah hayirli evlatlar nasip eder Allah
Canim ben ilk bebegim sag tarafimdaydi herkes dedi ki sag tarafdaysa kesin erkek.4.ayda hissettim ve kizim oldu.simdi 2.ye hamileyim o da solda kusmet bakalim.insallah hayirli evlatlar nasip eder Allah
İns hayırlisi.Allah gonlumuze gore versinİnş buda oglandir
Saglikla insallahbenim de sağdaydı ve kızım olacak inşallah. bu sağ -sol olayı pek tutmuyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?