Bbl sonrası topaklanma

munuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2025
5
0
1
35
Slm kızlar .. int bir süre araştırma yapmama rağmen bu konuyla ilgili bir bilgiye rastlamadım. Yaklaşık 3 hafta önce bbl ameliyatı oldum ödemlerim nerdeyse indi toparlanmam ve iyileşme sürecim hızlı ilerledi fakat kafamı karıştıran bir durum var Doktorumda bu konuda tatmin edici bir bilgi vermedi endişeleniyorum bbl den sonra kalçamda topaklanmalar var büyüklü küçüklü elimle dokununca hissediyorum ve sertler bu durumu yaşayanınız varmı ? Zamanla geçermi yoksa kalıcımı olur ? Lütfen bilgi verirmisiniz..

Slm kızlar .. int bir süre araştırma yapmama rağmen bu konuyla ilgili bir bilgiye rastlamadım. Yaklaşık 3 hafta önce bbl ameliyatı oldum ödemlerim nerdeyse indi toparlanmam ve iyileşme sürecim hızlı ilerledi fakat kafamı karıştıran bir durum var Doktorumda bu konuda tatmin edici bir bilgi vermedi endişeleniyorum bbl den sonra kalçamda topaklanmalar var büyüklü küçüklü elimle dokununca hissediyorum ve sertler bu durumu yaşayanınız varmı ? Zamanla geçermi yoksa kalıcımı olur ? Lütfen bilgi verirmisiniz..
Merhaba şuan ne durumdasınız bende 6 gün önce yaptırdım şuan yamuk yumuk ve sertlik var

Arkadaslar bu madde cok tehlikeli degil mi? Bu madde yuzunden defalarca ameliyat olanlar var. Lutfen arastirma yapin ve bir doktora gidin en kisa zamanda.
Dolgu değil benim ki kendi yağımdan ( lipo+bbl ameliyatı ) dolgu maddeleri çok tehlikeli haklısınız asla tavsiye edilmiyor

Bence zamanla geçer liposuction dan sonra da böyle sertlik ve topaklanma olduğunu burada okumuştum çok yeni olduğu için öyle olabilir masaj yapabilirsiniz ahşap masaj aleti ile beraber bende istiyorum çok araştırdım hala cesaret edip olamadım şekillenmesi yuvarlak olması ve boşluklar olduğu için istiyorum böyle şeyleri okuyunca da daha da korkuyorum çünkü çok takıntılıyım kötü olursa diye pişmanlıktan mafolurum kendimi biliyorum ama inşallah geçicidir yabancıların yaptırdıkları ve doktorları bile inceledim binlerce kişiye baktım bu kadar insanın güzel oluyorsa bizim niye olmasın diye düşünüp cesaret almaya çalışıyorum

Peki hangi doktora oldunuz

Back
X