bdv da actigim konulari nasil kapatabilirim bi fikir

kartanesi58

by1.63.bşlagiç 85.5.guncel85.5 hdf 80şimdilik
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
1.776
2.247
133
38
Arkadaşlar baslikta da varzaten bburda actigim bir konuyu nasil silebilirim yada kaldirabilirim yardimci olur musunuz

poyraziyakaladi 43233758 .!.:
Ne oldu kız senin de eltin ya da görümcen mi yakaladı?
Aynen girumcem yakaladi esime söyledi oda beni bosuyor tövbe tovbeee.öylesinesordum hala mesaj ggeliyorbazen o yyizden yani kotu bir konu acmadim sukur

Aynen girumcem yakaladi esime söyledi oda beni bosuyor tövbe tovbeee.öylesinesordum hala mesaj ggeliyorbazen o yyizden yani kotu bir konu acmadim sukur
Konularini sildiremezsin ama konuyu kapattirabilirsin o zaman mesaj gelmez kimse konuya yorum yapamaz. Yoneticiye bildirmen yeterli

OTE="asude_bahar, post: 43234043, member: 261178"]Konuyu silemezsin de konularina baktim biri kil tuy mevzusu biri babacigin. Ikisi de insani dertler. Silsen nolacak silmesen ne?[/QUOTE]
Yaa alt tarafi bir fikir istedik silmek isterim yada istemem niye konular hemen buralara geldi bacim yaa

Konu açarken iki kere düşünmemiz gerekiyor bu yüzden. Forum kurallarında yazıyor zaten, silinmeyeceğini bile bile silinmesini isteyebileceğimiz konular açmamalıyız. Ha oldu, açtık ve silinsin görünmesin istiyoruz. Yine silinme şansı yok, ama sadece mavi nickli yöneticilerin görebildiği bi bölüm var, konu oraya kaldırılıyo eğer gerek görürlerse

Tesekkur ederim

bence de neden silinmiyor ki siz kendı arşivinizde saklayın ama burda belli şartlar altında bence bu hak da tanınmalı.
bende ilk zamanlar saçma sapan konular açmışım o günkü ruh halimle. şuan ne kadar sacma oldugunu düşünüyorum ama silemiyorum!

Bende başlığı görünce kocasi eltisi falan nickini bilip eski konularına bakacak sandım hatta eski konularınıda arastiracaktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…