- 8 Ocak 2015
- 1.776
- 2.247
- 133
- 38
- Konu Sahibi kartanesi58
-
Arkadaşlar baslikta da varzaten bburda actigim bir konuyu nasil silebilirim yada kaldirabilirim yardimci olur musunuz
Aynen girumcem yakaladi esime söyledi oda beni bosuyorpoyraziyakaladi 43233758 .!.:Ne oldu kız senin de eltin ya da görümcen mi yakaladı?
Konularini sildiremezsin ama konuyu kapattirabilirsin o zaman mesaj gelmez kimse konuya yorum yapamaz. Yoneticiye bildirmen yeterliAynen girumcem yakaladi esime söyledi oda beni bosuyortövbe tovbeee.öylesinesordum hala mesaj ggeliyorbazen o yyizden yani kotu bir konu acmadim sukur
ya bende bu konu için yazacaktım bazı üyeler zor durumda kalıyor eğer davalık bir şey yoksa aradan zaman geçince konu silme de yapılmalı bence yada bir arşive alınmalı o konulara bir daha cevap yazılamaması için
siz de hemen girip ne konu açmış diye baktınız mı
Tesekkur ederimKonu açarken iki kere düşünmemiz gerekiyor bu yüzden. Forum kurallarında yazıyor zaten, silinmeyeceğini bile bile silinmesini isteyebileceğimiz konular açmamalıyız. Ha oldu, açtık ve silinsin görünmesin istiyoruz. Yine silinme şansı yok, ama sadece mavi nickli yöneticilerin görebildiği bi bölüm var, konu oraya kaldırılıyo eğer gerek görürlerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?