Siteyi anlamışsındır sanırım bak istersenAllah allah merak ettim şimdi
Bu haberi geçenlerde arkadaşlar burada paylaşmıştı..Konuyu nereye açacağımı bilemiyodum sonra dedimki konu içeriğim bdv hakkında ozaman uyarmak için yazayım dedim
Hanımlar dün görümcem bana çok komik diye okuyunca aa dedim ben bu konuları biliyorum yorumda yapmıştım bi baktım meşhur o...dio sitesi kk de açılan 47 konu başlığını sıralamış. Bilmiyorum bu paylaşım için kk nın izni varmı yada izne gerek varmı ? He diyeceksinizki google amcaya zaten ne yazsak uye olunmadan burası çıkıyor ama bu şekilde paylaşım yapılması beni üzdü. Gerçi bazen okadar özel hayatlarıyla ilgili detay veriyolarki bende hayret ediyorum .
Aynen bende cevaplara güldüm ciddi anlamda zeka gerektiren cevaplarda var benim üzüldüğüm bu değildi..Ben okudum bahsettigin siteyi. Senin aksine bu sitedeki kadinlarin kivrak zekalarina, verdikleri birbirinden esprili cevaplara gercekten hayran kaldım.
Görmedim ama şuan bahsettiğim habere bakarken farkettim ağustos paylaşımıda var yani ilk degilmişBu haberi geçenlerde arkadaşlar burada paylaşmıştı..
Aa hayrett birşey ozaman adamlar burayı mesken tutmuş bellihttps://o nedio.com/haber/-allah-baska-dert-vermesin-dedirten-47-kadinlar-kulubu-forum-basligi-733765
o ve n yi birleştirin, onedio linkleri kk da çıkmıyor, ben de baktım şimdi, hem de yakınlarda açılan başlıklar ha, hem bizim onlardan alıntı yapmamızı istemezler ama bizden gayet rahat alıntı yaparlar
O köstebeği getirin uleeyyynniçeriği hazırlayan editörde kadın, kesin buraya üyedir, hem üyedir hem üyelerle dalga geçiyor, şuan bu başlığa bile yazıyor olabilir valla, içimizde hain var
Kıskanıyorlar bizi :)))..içeriği hazırlayan editörde kadın, kesin buraya üyedir, hem üyedir hem üyelerle dalga geçiyor, şuan bu başlığa bile yazıyor olabilir valla, içimizde hain var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?