Bdv konuları sosyal medya

dry_ik

Kk ile giden 23 kgve artık hedefteyim 57kg
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2011
3.354
2.916
373
Konuyu nereye açacağımı bilemiyodum sonra dedimki konu içeriğim bdv hakkında ozaman uyarmak için yazayım dedim

Hanımlar dün görümcem bana çok komik diye okuyunca aa dedim ben bu konuları biliyorum yorumda yapmıştım bi baktım meşhur o...dio sitesi kk de açılan 47 konu başlığını sıralamış. Bilmiyorum bu paylaşım için kk nın izni varmı yada izne gerek varmı ? He diyeceksinizki google amcaya zaten ne yazsak uye olunmadan burası çıkıyor ama bu şekilde paylaşım yapılması beni üzdü. Gerçi bazen okadar özel hayatlarıyla ilgili detay veriyolarki bende hayret ediyorum .

bdv için sadece üyelik gerekli şartı konabilir
ama bu sefer de google aramalarında burası çıkmaz
reklamlardan büyük para kazandıkları içinse bu durum pek hoşlarına gitmez.

basliklara yorum da yapmislar tamam bazi basliklar komik olmus ama bazilarinin icerigini okumadan yorum yapmislar belli

Konuyu nereye açacağımı bilemiyodum sonra dedimki konu içeriğim bdv hakkında ozaman uyarmak için yazayım dedim

Hanımlar dün görümcem bana çok komik diye okuyunca aa dedim ben bu konuları biliyorum yorumda yapmıştım bi baktım meşhur o...dio sitesi kk de açılan 47 konu başlığını sıralamış. Bilmiyorum bu paylaşım için kk nın izni varmı yada izne gerek varmı ? He diyeceksinizki google amcaya zaten ne yazsak uye olunmadan burası çıkıyor ama bu şekilde paylaşım yapılması beni üzdü. Gerçi bazen okadar özel hayatlarıyla ilgili detay veriyolarki bende hayret ediyorum .
Bu haberi geçenlerde arkadaşlar burada paylaşmıştı..

O haberi bende gördüm ve hoşlanmadım hiç.

Ben okudum bahsettigin siteyi. Senin aksine bu sitedeki kadinlarin kivrak zekalarina, verdikleri birbirinden esprili cevaplara gercekten hayran kaldım.

Ben okudum bahsettigin siteyi. Senin aksine bu sitedeki kadinlarin kivrak zekalarina, verdikleri birbirinden esprili cevaplara gercekten hayran kaldım.
Aynen bende cevaplara güldüm ciddi anlamda zeka gerektiren cevaplarda var benim üzüldüğüm bu değildi..

https://o nedio.com/haber/-allah-baska-dert-vermesin-dedirten-47-kadinlar-kulubu-forum-basligi-733765

o ve n yi birleştirin, onedio linkleri kk da çıkmıyor, ben de baktım şimdi, hem de yakınlarda açılan başlıklar ha, hem bizim onlardan alıntı yapmamızı istemezler ama bizden gayet rahat alıntı yaparlar

https://o nedio.com/haber/-allah-baska-dert-vermesin-dedirten-47-kadinlar-kulubu-forum-basligi-733765

o ve n yi birleştirin, onedio linkleri kk da çıkmıyor, ben de baktım şimdi, hem de yakınlarda açılan başlıklar ha, hem bizim onlardan alıntı yapmamızı istemezler ama bizden gayet rahat alıntı yaparlar
Aa hayrett birşey ozaman adamlar burayı mesken tutmuş belli

içeriği hazırlayan editörde kadın, kesin buraya üyedir, hem üyedir hem üyelerle dalga geçiyor, şuan bu başlığa bile yazıyor olabilir valla, içimizde hain var:skandal:

O haberi okudum ve verilen cevapları bir de konuların kendisinden sayfa sayfa inceledim. Aynı cevapları bulamadım. Haberi abartmak için uydurulmuş cevaplar yazılmış olmalı. Evet cristof colomb gibiyim:KK53:

Allah allah ya siz deyince baktim simdi ama cok guldum acikcasi. O degil daha yeni yapmislar bunu bellki. Demek ki bu yorumu da gorecekler. Kk olarak Ne tarafa el sallasak?

Back
X