Canım zaten dert değil dedim başında merak ediyorum sizede böyle oluyor mı diye sordum yoksa tabi ki silah zoruyla okutulmuyor ama merak edip giriliyor .zaten kk nın en çok tıklanan yeri ya gebelik ya bdvNe biçim dert
Kafanıza silah dayatılmıyor değil mi bdv okumanız için?
Önce bundan emin olalım
Öyleyse, okumayın, takılmayın burda gününüz pozitif geçsin
Evet öyle derler .demekki onun için .yıldızınız düşük zaar
Allah sıkıntınızdan tez zamanda kurtarsın inşallah o zaman canım1 sene önce buradaki dertlere üzülürdüm
Sonra Allah öyle bir dert verdi ki buradakilere üzülecek takatim kalmadı
Yani buradakilere üzülüp dertlenmek kendi hayatınızın b.ka sarmasından daha iyi.
Ama girmediğimde günüm pozitif geçiyor yazmışsın,Canım zaten dert değil dedim başında merak ediyorum sizede böyle oluyor mı diye sordum yoksa tabi ki silah zoruyla okutulmuyor ama merak edip giriliyor .zaten kk nın en çok tıklanan yeri ya gebelik ya bdv
Evet canım dert değil diyorum zaten ama konu Bdv ike ilgili diyorum neresi yanlış.saatlerce takıldığım zaman dertlere o günüm sıkıntılı geçiyor.ama diyorum ya merak edip giriyorum diye yoksa ders çıkardım zaten bende kendş gerçek hayatımda çok sıkıntılı problemli insanlarla takılmıyorum dlye.yszdıklarımın arkasındayımAma girmediğimde günüm pozitif geçiyor yazmışsın,
Üstelik kuzenin bir daha dertli insanlarla görüşmeme kararından ders almışsın
Nabız mı yokluyorsun anlamadım ki,
Dert edindiğin kısma, dert edinmekle ilgili, dert başlığı açıp, dert değil yazmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?