Bdv ye açılan konulardaki olumsuz hayatlar ......

YUMURCAK

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
1.584
2.488
658
Öncelikle merhaba.konum burdaki konulardan dolayı dert bile sayılmaz

Ama Bdv ile ilgili.ne zaman kk girsem müdavimi olduğum topicletin yanı sıra trend konulardan illaki Bdv deki konuları okuyorum arada cevap da yazıyorum .Ama ne kadar sıkı Bdv ye girsem müdavimi olsam Bdv ki hayatları yaşayan insanların o olumsuz negatif hayatları sanki hayatımı ters yönde etkiliyor.bu yalnızca bana mı böyle bilmiyorum ama zor hayat yaşayan sıkıntı çeken insanları okuyunca günlük hayatımda bazı şeyler daha ters gidiyor ya da olumsuzluklar yaşıyorum.seneler önce kuzenim demişti karşı komşum aile hayatında çok dertleri var hergün bana geliyor dertlerini anlatıyor bi baktım benim hayatım da allak bullak onlar taşındı ben de yeniden doğdum sanki dedi.bundsn sonra problemli insanlarla muhatap olmayacağım dedi.benim de hep aklımdadır bu.bende fazla proplemli insanlarla çok sık görüşmem çevrem bellidir.ama burds Bdv konularında aynı şeyi yaşıyorum kk da takılmadığım günler çok daha pozitif geçiyor.ama bazen saatlerce takılıyorum o dertten bu derde oku oku bitmiyor .işte o günler çok sıkıntılı zamanlar ysşadığım günleri getiriyo.diyorum ki o insanların negatif enerjisini mi çekiyorum .burds her konuya vakıf üyeler var mesela Bdv müdavimi üyeler sizede böyle oluyor mu .hayatınız güllük gülistanlık mı.bu enerji konusuna ben mi takıldım sadece .buraya konu açarken bile bu sefer konu monu okumadım.negatif insanlar ve olaylar sanki ben okudukça beni de içine çekiyor .olmadığı zamanlar hayatım çok güzel ve enerji dolu geçiyor.buraya kadar beni okuduğunuz için teşekkür ederim cidden her Bdv konusuna cevap yazan üyelerin durumunu gerçekten çok merak ediyorum.

bazi donem etkileniyorum sanirim.enerjimin dusuk oldugu zamanlar bazende ne hayatlar var deyip halime sukrediyorum

Ne biçim dert

Kafanıza silah dayatılmıyor değil mi bdv okumanız için?
Önce bundan emin olalım
Öyleyse, okumayın, takılmayın burda gününüz pozitif geçsin
Canım zaten dert değil dedim başında merak ediyorum sizede böyle oluyor mı diye sordum yoksa tabi ki silah zoruyla okutulmuyor ama merak edip giriliyor .zaten kk nın en çok tıklanan yeri ya gebelik ya bdv

Tecrübe edinip de kulağına küpe olarak alamamış kişiliklerde etkileşimi fazla olur buranın.
Buradaki amaç dert diye beyan edilen mevzulara TECRÜBE sahibi kadınların ışık olmasıdır.
Bende sıkıntı değil yardım etme ihtiyacı hissettirir,tecrübe sahibi bir kadın olarak.
Siz de o gözle bakarsanız ufku genişletir,daraltıp sıkıntıya sokmaz kimseyi.

birde empati duygusunun asiri gelismis olmasida etkiliyor direkt o insanin yerine kendinizi koyup kafaya takiyorsunuz yani onun o anki acisini uzuntunu daha derin hissedebiliyorsunuz

1 sene önce buradaki dertlere üzülürdüm
Sonra Allah öyle bir dert verdi ki buradakilere üzülecek takatim kalmadı
Yani buradakilere üzülüp dertlenmek kendi hayatınızın b.ka sarmasından daha iyi.

1 sene önce buradaki dertlere üzülürdüm
Sonra Allah öyle bir dert verdi ki buradakilere üzülecek takatim kalmadı
Yani buradakilere üzülüp dertlenmek kendi hayatınızın b.ka sarmasından daha iyi.
Allah sıkıntınızdan tez zamanda kurtarsın inşallah o zaman canım

Canım zaten dert değil dedim başında merak ediyorum sizede böyle oluyor mı diye sordum yoksa tabi ki silah zoruyla okutulmuyor ama merak edip giriliyor .zaten kk nın en çok tıklanan yeri ya gebelik ya bdv
Ama girmediğimde günüm pozitif geçiyor yazmışsın,
Üstelik kuzenin bir daha dertli insanlarla görüşmeme kararından ders almışsın

Nabız mı yokluyorsun anlamadım ki,
Dert edindiğin kısma, dert edinmekle ilgili, dert başlığı açıp, dert değil yazmışsın

Ama girmediğimde günüm pozitif geçiyor yazmışsın,
Üstelik kuzenin bir daha dertli insanlarla görüşmeme kararından ders almışsın

Nabız mı yokluyorsun anlamadım ki,
Dert edindiğin kısma, dert edinmekle ilgili, dert başlığı açıp, dert değil yazmışsın
Evet canım dert değil diyorum zaten ama konu Bdv ike ilgili diyorum neresi yanlış.saatlerce takıldığım zaman dertlere o günüm sıkıntılı geçiyor.ama diyorum ya merak edip giriyorum diye yoksa ders çıkardım zaten bende kendş gerçek hayatımda çok sıkıntılı problemli insanlarla takılmıyorum dlye.yszdıklarımın arkasındayım

Konuyu kapatıyorum çünkü çok yanlış anlaşılabilir.
Burası BDV adı üstünde dertlerin anlatıldığı bir bölüm, hayat hep güllük gülistanlık değil, olumsuzluklarda var, insanların dertlerinle dertleniyoruzdur belki lakin hayat tecrübelerimiz, tavsiyelerimizi paylaşmak, çözüm olamasak dahi dinlemek, ağladıkları omuz olabilmek hayatımızı olumsuz etkilemez, en azından dertler paylaşıldıkça bir nebze olsun hafifler.

Back
X