- 13 Haziran 2015
- 1.300
- 1.833
- 63
- 38
O da var tabi :) ne içiriyorsun adama diye sorsam da cevap gelmiyorAltı aydır sevişmiyoruz kocam beni istemiyor diyene "aa biz haftada 12 kere " diyenler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da var tabi :) ne içiriyorsun adama diye sorsam da cevap gelmiyorAltı aydır sevişmiyoruz kocam beni istemiyor diyene "aa biz haftada 12 kere " diyenler![]()
Zaten kendınızı caresız kötu hıssettıgınız için yazıyorsunuzz yazıyoruz futursuzca savrulan yargılardan ıster ıstemez uzuluyor ınsan. Kadın kadını anlar dıye dusunurdum hep.
Su soz cuk oturmus cok dogru bencede kadinin dusmani evet yine kadinBence kadının en büyük düşmanı kadın derlerdi de inanmazdım gerçekten öyleymiş. ( tabi her kadın için geçerli değil söylediğim )
Konu kısa olur anlamadık diye laf eden. Bu yüzden tüm ayrıntıyı yazayım dersin yorum yerine offf çok uzun okumadım yazan bende bunlara sinir oluyorum.açtığım konulardan ve başka üyelerin açmış olduğu konulardan biliyorum ki ,biri konu açtığında konuya dair hiçbir şey yazmadan sadece sırf laf sokmaya, eleştri yapmaya, ego tatmin etmeye, dalga geçmeye çalışan tipler var. sonuçta sana göre dert olmayabilir bana göre derttir belki.
sen belki zayıfsındır ama kilo benim için derttir . senin belki saçın sıktır ama benim saçımın az olması benim için derttir vs. gibi bu liste uzar gider.
ama burada çok bilmiş, negatif insanlar oturdukları yerden, destek olmak yerine negatif enerjilerini yazıyorlar yorum olarak.
artık bu insanlara dur demek istiyorum. eğer ben yapıyorsam da aynı şekilde ben de yapmaktan vazgeçmek istiyorum ayrıca.
kaldı ki kazen bey den mesaj gelmiş konuda yaptığınız polemikten dolayı ceza aldınız diye. belki ben gidicem banlanarak :) ama bu konum lütfen burada kalsın ve dikkate alınsın istiyorum.
lütfen bdv'deki sırf ego tatmin etmeye çalışan negatif insanlar lütfen artık yorum yazmayın.
eğer farklı düşünüyorsan bunu uygun bir dille yazabilirsin. illa ki laf sokarak ve negatif olarak yapmak zorunda değilsiniz.