bdv'deki negatif yorumlar

Amaann ne takilcaksin.. Ben cogu zaman alintilayanlara bile cevap yazmaya useniyorum..
Ugrasamam hic diyip cikiveriyorum forumdan ve gercekten ciktigim anda aklimdan ucup gidiyor umursamiyorum hic hatirlamiyorum bile:KK51:
Kafaya takmaya hiiic gerek yok:KK39:

Zaten kendınızı caresız kötu hıssettıgınız için yazıyorsunuzz yazıyoruz futursuzca savrulan yargılardan ıster ıstemez uzuluyor ınsan. Kadın kadını anlar dıye dusunurdum hep.

Bence kadının en büyük düşmanı kadın derlerdi de inanmazdım gerçekten öyleymiş. ( tabi her kadın için geçerli değil söylediğim )

Bazilari kendu mutsuzlugunu baskalarina laf sokarak gidermeye calisiyor bazisiysa burda güçlü mutlu sevilen aldatilmayan vs .kadin potresi cizip (ki gercekleri farkli oldugu halde) burada reel de yani gercekte kendi gibi zayif kadinlari ezerek kendi egosunu tatmin etme cabasina giriyorlar ben ezik ,cocugunla ilgilen sen ,kıskanç, egitim seviyesi düşük vs bir sürü laf duydum bu forumda ama ben bastan ayaga gerceklerimle yasiyorum hem bu forumda hem gercekte oldugum dışında gostermedim kendimi ve ben her konu ya sirf yorum yapayim diye yorum yapmiyorum

Konu açıyorsan bunlara alış, hatta bırak konuyu yorum atıyorsan bile kknın artık fosilleşmiş bazı yorumcuları seni anlayıp dinlemeden ego tatmini yapmak amaçlı dayarlar en alakasız, negatif, çirkef yorumları.. Ne yazık ki burası böyle bir platform, keşke onları kökten kazıyabilsek şu forumdan..

Farkli fikirlerin olmasi dogaldir. Benim istemedigim yorumu yapmayin derseniz o zaman konu acmaya gerek yok. Tabi yorumlar da kirici olmamali. Zaten konu acanin morali bozuktur bir de uzerine gidip daha cok perisan etmenin alemi yok.

Ne yaparsaniz yapin oyleleri hep olcak. Cok sinir bozucu farkindayim ama engelleyemezsiniz maalesef ama gormezden gelebilirsiniz en guzeli

açtığım konulardan ve başka üyelerin açmış olduğu konulardan biliyorum ki ,biri konu açtığında konuya dair hiçbir şey yazmadan sadece sırf laf sokmaya, eleştri yapmaya, ego tatmin etmeye, dalga geçmeye çalışan tipler var. sonuçta sana göre dert olmayabilir bana göre derttir belki.
sen belki zayıfsındır ama kilo benim için derttir . senin belki saçın sıktır ama benim saçımın az olması benim için derttir vs. gibi bu liste uzar gider.
ama burada çok bilmiş, negatif insanlar oturdukları yerden, destek olmak yerine negatif enerjilerini yazıyorlar yorum olarak.
artık bu insanlara dur demek istiyorum. eğer ben yapıyorsam da aynı şekilde ben de yapmaktan vazgeçmek istiyorum ayrıca.
kaldı ki kazen bey den mesaj gelmiş konuda yaptığınız polemikten dolayı ceza aldınız diye. belki ben gidicem banlanarak :) ama bu konum lütfen burada kalsın ve dikkate alınsın istiyorum.
lütfen bdv'deki sırf ego tatmin etmeye çalışan negatif insanlar lütfen artık yorum yazmayın.
eğer farklı düşünüyorsan bunu uygun bir dille yazabilirsin. illa ki laf sokarak ve negatif olarak yapmak zorunda değilsiniz.
Konu kısa olur anlamadık diye laf eden. Bu yüzden tüm ayrıntıyı yazayım dersin yorum yerine offf çok uzun okumadım yazan bende bunlara sinir oluyorum.

Genelde insanların karşı tarafın derdini dert olarak algılaması için . kendi derdinden büyük göreceği bir derde sahip oolması gerekiyor konu sahibinin.

Bizde biliyoruz burda kimse bize yardım cı olamaz ama bir fikir gerekiyor bazen konulara başka bir bakış açısından bakmak sinirimizi yatıştırıyor.

:):):)
İyi de kendin bugün benim yorumumu alıntılayıp çok saçma diye çıkıştın. Üslubun gayet sevimsizdi.
Kendi konun olmayan bir konuda, genel bir fikir beyanımla ilgili üstelik bu çok saçma diye çıkışman.
Şimdi bu neyin konusu çözemedim.

Onlar gerçekten benim gözümdede çok itici oluyorlar... Haklısın...

En basit örneği yazılan yanlış bi kelimeyi cımbızla koca cümlelerin arasından seçip onunla dalga geçiyorlar, kimisi de azarlıyor türkçeyi düzgün kullan önce sonra gel dert paylaş falan filan...

En komiğide şu, konuya giriyor bakıyor konu uzun diye okumuyor birde alıntılayıp "offf okuyamam çok uzun bu konu" deyip gidiyor... Görev bilmiş kimisi kendine "her konuya giricem saçmalayıp çıkıcam" diye...

Yazılan dertten çok yazılanla ilgili tuhaf tuhaf şeylerle ilgileniyorlar çocuk gibi...

Kaç tane üyesi var kk nın,her birimiz farklı kisiliklerde insaniz ,buraya konu acan bu riskleri göz önüne aliyor demektir ,cünkü insanlara nasıl yorum yapmasi gerektiğini söyleme gibi bir hakkin yok,negatif yorum karsisinda cevap vermezsin,hakaret karsisinda kib lersin bu kadar basit,ayrica üyeler hakkinda konu acmakta yasak diye biliyorum

Actigin konuda alt metni anlayacak kadar zeki oldugum icin hemen oze dokundum farkindaysan. :)) Kendimi ovmeden surdan suraya gitmem. :P
En guzeli Goz ardi et secenegi. Kullan kafan cok rahat ediyor :)

Diğer konuna baktım,son paragrafından bahsediyorum özellikle öyle bir şey yazıp sonrasında negatif yorumlar yapılıyor demen çok ütopik olmuş ,sen nasıl yaklasirsan insanlarda öyle yaklaşır

Back
X