BDV’deki Vahşet Team

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.310
83
32
Arkadaşlar şunu kabul mü ediyorsunuz anlamak zorunda mı kalıyorsunuz ne yapıyorsanız yapın anlayın. Bu topic altında yazılan bütüüüüüüünnnn başlıklara vahşi bir şekilde saldırıyorsunuz.
Misal Başım ağrıyor desem kafan kopsun diyecek mizaçta bir çok üye var. Allahtan genelde yazmam gebeliğe hazırlığı takip ediyorum ama korkunçsunuz.
herkes aynı demiyorum. Ama bazıları ne yazık ki böyle. Korkuyorum bu tayfadan ve bu topiğe yazmaktan.
insan kırmak bu denli kolay mı ki klavye delikanlılığı ve kanlı nigar tavrı ile yazıyorsunuz?

EE392822-3C32-4506-BCE2-576AA402B9E3.webp
Ban geliyor :halay:

Yazmayın tamam
Bdv sizsiz kalsa da olur
burayı ciddiye gereğinden fazla almak çok saçma

ee var biz böyleyiz kimse değişmeyecek
Herkes kendi fikrini çıplaklıkla yazıyor doğru ya da yanlış sizi kırdı ya da kırmadı

kimse hakaret etmek haricinde birini kırdım mı kırmadım mı diye düşünmek zorunda değil

burada arkadaş değiliz
Tanımayız etmeyiz o zaman normal arkadaşlarınıza anlatın

Az once actigin yakın arkadas konusunda herkes insan gibi, bosver demıs ustune dusme demıs... kosma pesınden ben dedım.
Nesini begenmedın de yorumların, bu konuyu actın
Gercekten merak ettim?
Alakası yok onla bunun önceki açtığım konulara bi bak canım sonra bu başlığımı anlarsın

Arkadaşlar şunu kabul mü ediyorsunuz anlamak zorunda mı kalıyorsunuz ne yapıyorsanız yapın anlayın. Bu topic altında yazılan bütüüüüüüünnnn başlıklara vahşi bir şekilde saldırıyorsunuz.
Misal Başım ağrıyor desem kafan kopsun diyecek mizaçta bir çok üye var. Allahtan genelde yazmam gebeliğe hazırlığı takip ediyorum ama korkunçsunuz.
herkes aynı demiyorum. Ama bazıları ne yazık ki böyle. Korkuyorum bu tayfadan ve bu topiğe yazmaktan.
insan kırmak bu denli kolay mı ki klavye delikanlılığı ve kanlı nigar tavrı ile yazıyorsunuz?
Evet insanlar dertliyken birde laf sokuyorlar, küçümsüyorlar, aşagılıyorlar, bide insan bunları kafaya takıyor. Aslında çözüm ararken sorun buluyorlar

her sorunda boşan diyen bir kitle var burada
evli insanın özel hayatı olmaz dedim diye sayısız beğenmedim aldım, gerçekten anlamıyorum insanları, insanın eşinden gizli saklı hayatı olması gerektiğini savunuyor olabilirsin ama benim kurduğum ailede gizli saklı birşey yok. Tabii ki ailemle arkadaşlarımla dertleştiğim, benim onlara onların bana anlattığı şeyler olabilir, bu tip emanet bilgileri koşa koşa eşime anlatmam. ama ailemi etkileyecek bir olay varsa eşimle paylaşmayı tercih ederim. Tercih etmiyorsan da benim gibi düşünenlere saygı duyacaksın.

Bugüne kadar sadece iki kişiye beğenmedim verdim ama yaptığım onca yorumdan iki tanesinde sayısını bilemediğim kadar çok beğenmedim aldım, hani eski kafalı falan olsam anlayacağım ama insanlardaki bu aşırı özgürlük, acilen boşanma isteği ve tavsiyesi bana garip geliyor. Yaşanacaklar bekarken yaşanır, evlendikten sonra hala kız arkadaşlarınla tatile çıkma hayali kurmazsın mesela. ama öğrendim ki yeni evlenenlerin böyle hayalleri varmış ve bu doğalmış

Bu arada bazı gruplaşmalar var.
Yani X üye konu açsa taşlayacak kişiler kendi arkadaşları açtığı zaman empati ile yaklaşıp gayet destekleyici olabiliyorlar.
Yorumlar konuyu açan üyelere göre de değişiyor. Sevmediği üyeyse eyvah ki ne eyvah.

Yine de bu kadar dert etmek, korkmak vs bana abartı geldi. En kötü bir daha girmezsin foruma olur biter.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X