BDV’deki Vahşet Team

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
her sorunda boşan diyen bir kitle var burada
evli insanın özel hayatı olmaz dedim diye sayısız beğenmedim aldım, gerçekten anlamıyorum insanları, insanın eşinden gizli saklı hayatı olması gerektiğini savunuyor olabilirsin ama benim kurduğum ailede gizli saklı birşey yok. Tabii ki ailemle arkadaşlarımla dertleştiğim, benim onlara onların bana anlattığı şeyler olabilir, bu tip emanet bilgileri koşa koşa eşime anlatmam. ama ailemi etkileyecek bir olay varsa eşimle paylaşmayı tercih ederim. Tercih etmiyorsan da benim gibi düşünenlere saygı duyacaksın.

Bugüne kadar sadece iki kişiye beğenmedim verdim ama yaptığım onca yorumdan iki tanesinde sayısını bilemediğim kadar çok beğenmedim aldım, hani eski kafalı falan olsam anlayacağım ama insanlardaki bu aşırı özgürlük, acilen boşanma isteği ve tavsiyesi bana garip geliyor. Yaşanacaklar bekarken yaşanır, evlendikten sonra hala kız arkadaşlarınla tatile çıkma hayali kurmazsın mesela. ama öğrendim ki yeni evlenenlerin böyle hayalleri varmış ve bu doğalmış
Hay azın bal yesin

her sorunda boşan diyen bir kitle var burada
evli insanın özel hayatı olmaz dedim diye sayısız beğenmedim aldım, gerçekten anlamıyorum insanları, insanın eşinden gizli saklı hayatı olması gerektiğini savunuyor olabilirsin ama benim kurduğum ailede gizli saklı birşey yok. Tabii ki ailemle arkadaşlarımla dertleştiğim, benim onlara onların bana anlattığı şeyler olabilir, bu tip emanet bilgileri koşa koşa eşime anlatmam. ama ailemi etkileyecek bir olay varsa eşimle paylaşmayı tercih ederim. Tercih etmiyorsan da benim gibi düşünenlere saygı duyacaksın.

Bugüne kadar sadece iki kişiye beğenmedim verdim ama yaptığım onca yorumdan iki tanesinde sayısını bilemediğim kadar çok beğenmedim aldım, hani eski kafalı falan olsam anlayacağım ama insanlardaki bu aşırı özgürlük, acilen boşanma isteği ve tavsiyesi bana garip geliyor. Yaşanacaklar bekarken yaşanır, evlendikten sonra hala kız arkadaşlarınla tatile çıkma hayali kurmazsın mesela. ama öğrendim ki yeni evlenenlerin böyle hayalleri varmış ve bu doğalmış

Beğenmedim butonu aslında faydalı. Mesela beğenmedim butonu olmasa, o mesajınızı beğenmeyenler sizi alıntılayıp cevap verecek ve polemik olacaktı. Halbuki beğenmediklerime beğenmedim deyip geçiyorum çoğu zaman. Polemiği engelliyor bence.

Alakası yok onla bunun önceki açtığım konulara bi bak canım sonra bu başlığımı anlarsın
Tek tek konulara mı bakayım, ne yazdın ne hosuna gitmedi kendın ozetlesen suan sormusum artık olmaz mı.
Simdı sana baska ısım mi yok desem kotu olucam ama sen konularıma bak derken son derece rahatsın.
Haksızlık degıl mı bu?

Anlamadıgım ıcın soruyorum, surda kime ne sorsam isim cozuldu benım o derece yardımcı oluyor buradakiler reeldekiler daha cok hatta.

Hosuna gitmeyen bısey soylersen belki seni anlarız

Bu arada bazı gruplaşmalar var.
Yani X üye konu açsa taşlayacak kişiler kendi arkadaşları açtığı zaman empati ile yaklaşıp gayet destekleyici olabiliyorlar.
Yorumlar konuyu açan üyelere göre de değişiyor. Sevmediği üyeyse eyvah ki ne eyvah.

Yine de bu kadar dert etmek, korkmak vs bana abartı geldi. En kötü bir daha girmezsin foruma olur biter.
Ama ben burada fikir alışverişi yapmak isteyince ya da dert yakınınca ay bir tek derdin bu olsun deniyor o değil forumu seviyorum neden kurallar çerçevesinde bazı alanlarını ya da tamamını kullanmayım

Arkadaşlar şunu kabul mü ediyorsunuz anlamak zorunda mı kalıyorsunuz ne yapıyorsanız yapın anlayın. Bu topic altında yazılan bütüüüüüüünnnn başlıklara vahşi bir şekilde saldırıyorsunuz.
Misal Başım ağrıyor desem kafan kopsun diyecek mizaçta bir çok üye var. Allahtan genelde yazmam gebeliğe hazırlığı takip ediyorum ama korkunçsunuz.
herkes aynı demiyorum. Ama bazıları ne yazık ki böyle. Korkuyorum bu tayfadan ve bu topiğe yazmaktan.
insan kırmak bu denli kolay mı ki klavye delikanlılığı ve kanlı nigar tavrı ile yazıyorsunuz?
Şahsen nadiren konu açıyorum bu sebeple. Lafı sokup gideyim nasılsa sanal ortam diyenler bolca mevcut.Yorma kafanı insanoğlu değişmez,Kk ya has bir durumda değil aslında,insanlar seviyor düşene bir tekme vurmayı,durum üzerinden ego tatmin etmeyi. Takılmamanı öneririm,KK nın güzel yürekli hatunlarına odaklan;)

Ama ben burada fikir alışverişi yapmak isteyince ya da dert yakınınca ay bir tek derdin bu olsun deniyor o değil forumu seviyorum neden kurallar çerçevesinde bazı alanlarını ya da tamamını kullanmayım

O zaman katlanacaksınız. Herkesi kendi isteğinize göre yorum yapmaya zorlayamazsınız. Veya bir öneri daha vereyim. Vahşet team kimse onları tek tek görmezden gelin. Konunuza yorum yapsalar bile göremezsiniz. Böylece sinirleriniz de bozulmaz.

Bı de "bosan" diyenlere takan var.
Benım ıcın yuvayı dısı kus yapmiyor erkekle kadın birlikte yapıyor.
Kadın psikolojik fiziksel maddi sıddet goruyorsa ben bosan derım.
Sen git terapi oner.
Kımse ben yada baskası bosan dedı diye Bosanmaz zaten.
Fikrim Bosanması yonundeyse bosan derım.
Bukadar basıt.

Ben genel konuşuyorum bir insana ya da bir üyeye saldırmadım fikrimi beyan ettim
o da yasak :) ama eleştiri kaldıramayacak olan konu açmasın.herkesin mizacı minnoş hassas değil, bana da mesela canım bebeğim ay kuzuğğmmm yazılanlar aşırı samimiyetsiz geliyo.Gerçekler acıdır diye boşuna dememişler.işine gelmeyen hemen canavar ilan ediyo yorum yapanı hemen ağzını bozuyo ya da.Yahu madem bu kadar açık değilsin eleştirilere ya da doğruları duymak bu kadar zoruna gidiyo açma???
bazen anlatmak istediği evet doğru ama belaltı vururcasına cümleler oluyo olmuyo değil ama bu kadar kırılgan olmaya gerek yok.şikayet et'e basılır geçilir.

Bı de "bosan" diyenlere takan var.
Benım ıcın yuvayı dısı kus yapmiyor erkekle kadın birlikte yapıyor.
Kadın psikolojik fiziksel maddi sıddet goruyorsa ben bosan derım.
Sen git terapi oner.
Kımse ben yada baskası bosan dedı diye Bosanmaz zaten.
Fikrim Bosanması yonundeyse bosan derım.
Bukadar basıt.

Bundan bana da kal geldi. Bir yuvs kolay kurulmuyor safsatasına inanmıyorum. Boşan dedim diye boşanacak varsa da zaten bu yaşa kadar kendi aklı olmadan iyi gelmiştir. Ödleri kopuyor kutsal atfettikleri aile birliğini sarsacağız diye

Bundan bana da kal geldi. Bir yuvs kolay kurulmuyor safsatasına inanmıyorum. Boşan dedim diye boşanacak varsa da zaten bu yaşa kadar kendi aklı olmadan iyi gelmiştir. Ödleri kopuyor kutsal atfettikleri aile birliğini sarsacağız diye
Yuva baya kolay kuruluyor, paradan haber.
Mobilyaları eve sokunca al sana yuva.

İcinde huzur yoksa durma diyoruz Bukadar basıt.

O beklediğiniz kırmadan, çoğu zaman karşısındakinin hatalarını yüzüne vurmadan, pembe tablocu eleştiriyi derdinizi yüzyüze anlattığınız herkes yapıyor zaten. Buranın özelliği kişinin anonim bir isimle hiç tanımadığı bir insana rahatlıkla gerçekleri söyleyerek yorum yapabilmesi. Eleştiri kaldıramayan veya ben çok hassasım diyenler konu açmayabilir.

Arkadaşlar şunu kabul mü ediyorsunuz anlamak zorunda mı kalıyorsunuz ne yapıyorsanız yapın anlayın. Bu topic altında yazılan bütüüüüüüünnnn başlıklara vahşi bir şekilde saldırıyorsunuz.
Misal Başım ağrıyor desem kafan kopsun diyecek mizaçta bir çok üye var. Allahtan genelde yazmam gebeliğe hazırlığı takip ediyorum ama korkunçsunuz.
herkes aynı demiyorum. Ama bazıları ne yazık ki böyle. Korkuyorum bu tayfadan ve bu topiğe yazmaktan.
insan kırmak bu denli kolay mı ki klavye delikanlılığı ve kanlı nigar tavrı ile yazıyorsunuz?

Sen niye sinirlendin şimdi

Ben de katılıyorum buna bir konu açmıştım hatta bakabilirsiniz kardeşimin okulu ve ailenin taşınmasıyla ilgili bana hayırsız evlat dedi biri düşünün artık
Al işte. Hadsiz eleştiri eleştiri değildir. Saldırmaktır. Yanlış bir şeyi savunuyorlar cevap yazanlar şu an.

O beklediğiniz kırmadan, çoğu zaman karşısındakinin hatalarını yüzüne vurmadan, pembe tablocu eleştiriyi derdinizi yüzyüze anlattığınız herkes yapıyor zaten. Buranın özelliği kişinin anonim bir isimle hiç tanımadığı bir insana rahatlıkla gerçekleri söyleyerek yorum yapabilmesi. Eleştiri kaldıramayan veya ben çok hassasım diyenler konu açmayabilir.
O kadar dogru kı, yuzyuze anlattigim seylerde kimse objektıf olamıyor hatır gonul belasına.
Uzgunum zaten bır de o mu uzsun? Bana ne ıyı gelecekse hep onları duydum.
Ama burda kimse tarafları tanımıyor, objektıf bakıyor. Aslında bu sans. Ama duymak istenilen o degılse, kotusun işte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X