BDV’deki Vahşet Team

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar dogru kı, yuzyuze anlattigim seylerde kimse objektıf olamıyor hatır gonul belasına.
Uzgunum zaten bır de o mu uzsun? Bana ne ıyı gelecekse hep onları duydum.
Ama burda kimse tarafları tanımıyor, objektıf bakıyor. Aslında bu sans. Ama duymak istenilen o degılse, kotusun işte.

Bir arkadaşım bir meselesi için danıştı bana aslında söylemek istediklerim başka en basitinden bu adam seni oyalıyor, evlenmeye gönlü yok, kendini kandırma demek istiyorum ama söyleyemiyorum işte. Hayır işin kötüsü sevgilisi de arkadaşım. Dedim gel konu aç kadınlar kulübüne, orda bir sürü kadın bir sürü farklı bakış açısı var. İçimden de diyorum kadınlar şimdi onu kendine getirir, gerçekten öyle oldu bir sürü yorum geldi hatta arkadaşım bunlar her şeyi çat çat söylüyorlar dedi oturdu ağladı bile ama o kişi için son ağlaması oldu. Kısa bir süre sonra kendi isteğiyle ayrıldı sevgilisinden.

Bu forumda herkes istiyor ki duymak istedikleri söylensin. Konu içeriğinde kocam, görümcem bana bunu dedi pasifim sustum diyen kişiler bile bir yerden sonra bakıyorum car car laf yetiştiriyor, herkese bir cevabı var.

Bugüne kadar sadece iki kişiye beğenmedim verdim ama yaptığım onca yorumdan iki tanesinde sayısını bilemediğim kadar çok beğenmedim aldım, hani eski kafalı falan olsam anlayacağım ama insanlardaki bu aşırı özgürlük, acilen boşanma isteği ve tavsiyesi bana garip geliyor. Yaşanacaklar bekarken yaşanır, evlendikten sonra hala kız arkadaşlarınla tatile çıkma hayali kurmazsın mesela. ama öğrendim ki yeni evlenenlerin böyle hayalleri varmış ve bu doğalmış

hala yargılayıcısınız..
bu doğalmış falan. size doğal gelmiyorsa kendi fikrinizi söyleyip geçersiniz.
tatile çıkma hayali kurmazsın mesela derken bile kendi doğrunuzun başkalarına yanlış gelmiş olabileceği gerçeğinden uzaksınız.

Arkadaşlar şunu kabul mü ediyorsunuz anlamak zorunda mı kalıyorsunuz ne yapıyorsanız yapın anlayın. Bu topic altında yazılan bütüüüüüüünnnn başlıklara vahşi bir şekilde saldırıyorsunuz.
Misal Başım ağrıyor desem kafan kopsun diyecek mizaçta bir çok üye var. Allahtan genelde yazmam gebeliğe hazırlığı takip ediyorum ama korkunçsunuz.
herkes aynı demiyorum. Ama bazıları ne yazık ki böyle. Korkuyorum bu tayfadan ve bu topiğe yazmaktan.
insan kırmak bu denli kolay mı ki klavye delikanlılığı ve kanlı nigar tavrı ile yazıyorsunuz?

Kolay...

Ben çok vahşiyim, çiğ çiğ yiyorum konu açanları. Kanlar çenemden süzülüyor öyle bir vahşet 😂

Eğer konu sahibi çok aykırı düşüncelere sahipse doğal olarak insanlar yadırgayabiliyor. Bunun dışında tek tük de olsa kendi hayat görüşlerine ters konulara tepki verenler de var. Yine de düşündüğünüz gibi değil bence

Bu ara ne çok böyle konu açıldı ya.
Gidiniz efendim hoşunuza gitmiyorsa, gidiniz.
Askolsun olur mu? Siz biz gidelim de kalanlar birbirlerini şakşaklasın 😁
He sensin,sen mikkemmelsin,diger herkes mok desinler birbirlerine. Amac o. Tavsiye almak veya vermek degil.

Yalnız konu sahibi verdiği cevaplardan vahşet team dediği şeye aday gibi gözüküyor 🤔
Neyse zaten birazdan konu kapanır,konu sahibi banlanır, aynı konu haftaya tekrar açılır.
Aynı konuda görüşürüz yine 😘
Yoo ben aynı konuyu tekrar açacak değilim bunaldım bazılarından fikir beyan ettim. Özgürüz fikrimizi ve eleştirilerimizi beyan etmekte değil mi? Aday falan asla da olmam dert edinmeyin lütfen bunu

Bu ara ne çok böyle konu açıldı ya.
Gidiniz efendim hoşunuza gitmiyorsa, gidiniz.
en son bi tanesi ben kızlar soruyor'a gidiyorum bıktım sizden artık hıhhh yapıp 2 hafta sonra yeni üyelik almaya çalışırken Kazen'e yakalanmıştı :D :D :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X