BDV’deki Vahşet Team

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yoo ben aynı konuyu tekrar açacak değilim bunaldım bazılarından fikir beyan ettim. Özgürüz fikrimizi ve eleştirilerimizi beyan etmekte değil mi? Aday falan asla da olmam dert edinmeyin lütfen bunu
E özgürsek madem neden fikir beyan edenlerden rahatsız oldunuz ?

E özgürsek madem neden fikir beyan edenlerden rahatsız oldunuz ?
yahu anlatamıyorum ki saldırı mahiyetinde olanlar diyorum. Yoksa isteyen istediğini desin ki kafamda kişi tespitinde de bulunmadım

Askolsun olur mu? Siz biz gidelim de kalanlar birbirlerini şakşaklasın 😁
He sensin,sen mikkemmelsin,diger herkes mok desinler birbirlerine. Amac o. Tavsiye almak veya vermek degil.
"Aman aldattıysa aldattı çocuğun var yuvanı yıkma elin karısı yüzünden. Erkektir yapmış bir hata " deseydim keşke

Yoo ben aynı konuyu tekrar açacak değilim bunaldım bazılarından fikir beyan ettim. Özgürüz fikrimizi ve eleştirilerimizi beyan etmekte değil mi? Aday falan asla da olmam dert edinmeyin lütfen bunu
Böyle bir konu açmak yasak.
Siz değil başkaları yine açacaktır, sürekli aynı konu açılıyor.
Derdi olan sizsiniz ki konu acmışsınız bdv'ye, benim bir şeyi dert edindiğim yok.

yahu anlatamıyorum ki saldırı mahiyetinde olanlar diyorum. Yoksa isteyen istediğini desin ki kafamda kişi tespitinde de bulunmadım
Biz sizin konunuza “aaa arkadaşın neden böyle yapmış çok ayıp ara sürekli öğren kesinlikle neden sana vaktinde dakik cevap vermiyor” demedik diye kızdığınız çok belli.
Ama kusura bakmayın yani.

Başımızın ağrıdığını da buraya yazacak değiliz herhalde.. Siz bayağı dolmuşsunuz arkadaşım ama şöyle düşünün. Buradakilerin hiçbiri kimseyi haksız yere eleştirmez.. Siz hatalarınızı duymakTan hoşlanmıyorsanız sizi tanımayan kişilere hayatınızla ilgili şeyleri sormayın.. Herkesin düşüncesi saygı duyuyorum size benim doğrum bu şekilde der geçersiniz.. Benim bu güne kadar tanıdığım herkes kadınların hakkını savunuyor onları kendine getirip kimseye muhtaç olmadan yaşayabileceğimizi anlatıyor.. Bizler anne olucaz evlat yetiştiricez.. Kimse kimseye durduk yere boşan demez.. Manşete düşünce üzülmenin bi manası yok.. Siz fazla alıngansınız

Şahsen nadiren konu açıyorum bu sebeple. Lafı sokup gideyim nasılsa sanal ortam diyenler bolca mevcut.Yorma kafanı insanoğlu değişmez,Kk ya has bir durumda değil aslında,insanlar seviyor düşene bir tekme vurmayı,durum üzerinden ego tatmin etmeyi. Takılmamanı öneririm,KK nın güzel yürekli hatunlarına odaklan;)
Sacma sapan bir adamı dert etmekten kurtardık seni sabaha kadar gulduk eglendik sonra.
Bunu mı dıyosun gercekten?

Biz sizin konunuza “aaa arkadaşın neden böyle yapmış çok ayıp ara sürekli öğren kesinlikle neden sana vaktinde dakik cevap vermiyor” demedik diye kızdığınız çok belli.
Ama kusura bakmayın yani.
Yooo asla hatta sizi haklı buldum. Dönüp tekrar okursanız

Öyle gereksiz yere Asabi çıkışan ego tatmin etmeye çalışan gereksizleri okumadan geçin ozaman her yorum öyle değil olan da var bu dünyanın heryerinde böyle :)
Burada tanımadığım elin kadını gelip suratima höykürse heee der geçerim canım isterse cevap veririm o kim ki sizde suan gereksiz yere konu acmissiniz insanları bukadar ciddiye almayın :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X