BDV’deki Vahşet Team

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin adeta bir sorgu meleği gibi her sorduğunuz soruyu ayrıntısıyla cevaplamam gerektiğini de ben bilmiyordum. Sizi neden bu kadar alakadar etti?

Anladım ben, kafanızda kuruyorsunuz yani. Yok cevap vermeniz gerekmiyor tabi ki, cevap verememenizden de cevap alabiliyorum ben. İyi geceler 💤

Burası zaten polyanacilik oynama alanı degil. Dost acı söyler diyede bir gerçek var. Öyle konular oluyo ki yaşayanın kafasına vura vura anlatman gerekiyor gerçekleri. Sırf saldırı amaçlı konuşanları kesinlikle ayrı tutuyorum ama böyle bir platformda da olur yani hayatta var zaten hayatın kendisi bu çokta şey etmemek lazım bunu bir derdim var diye de yani seviyorum burayı kadınların özgür olduğu alanlardan :kahve:

Açıkçası buradaki kadınların çoğunun gerçekten konu sahiplerine yardimci olmaya çalıştıklarını düşünüyorum, bu kadar gerçekçi yorumları maalesef çoğumuzun cevresi yapamiyor. Ancak 4 5 kişi varki gerçekten sadece laf sokup çıkıyor konularda. Ne yapcan onlar da öyle:eek:

Bu şey gibi ya normal hayatta hani sana derdini anlatan arkadaslar vardır ya, sen olumsuz yorum yapınca oklar sana döner hemen bir savunma yapar ve elestirdigi kisiyi aklar.Esas sorunlu sen olursun.Suan dusundum olay bu.

Herkesin bir fikri olacaktır.Gorusler farkli olacaktır.Olumsuz yorumlara haklisiniz ama ben boyle dusunmuyorum yorumunuz icin tesekkur ederim desen daha hos olur sanki.Bende cok duygusalım bugun onca olumsuz sey yasadım agladim.Sonra gecti iste..Hem pizza degilsin ki herkeside mutlu edemessin :)

Tum yorumlari okuyamadim ama "Vahset team" diye bir grup mu var? Ya da tum yorumlara begenmedim basan, topluca hareket edip olumsuz cirkin yorumlar yazan belirli bir grup varsa bunun belirtilmesi ya da ne biliyim site yoneticilerine bildirilmesi gerekmez mi konu acmak yerine?
Ben boyle bir grup oldugunu dusunmuyorum. Grupca degil herkes bireysel ozgur fikirlerini yaziyor. Tabi ki icimizde boyleleri olabilir ama grupca boyle davranildigini dusunmuyorum. Yine de cogu kisi elinden geldigince yardim etmeye calisiyor. Olumsuz fikirleri begenmeyebilirsiniz ama herkes de beklentide olan cevaplari yazmamali bence cunku buranin amaci yardim etmek. Bazen bir tatli soz bir insana cok iyi gelirken, bazen baska biri tokat gibi sozlerle gercekleri gorebiliyor. Bunlari gorduk burada. Eger yazilanlarda hakaret, onur kirici seyler varsa site yoneticidine bildirme hakkiniz var, o kisiyi sikayet edebilirsiniz. Ancak su bir gercek ki buraya konu acmak demek hep beklediginiz cevaplari alacaksiniz anlamina gelmiyor. Farkli fikirlerin olmasi da guzel degil mi?

Bi de mesela siz bi konu açtınız diye tüm detayları sorgulayıp sizin tüm hayatınızı ve kararlarınızı tümden sorgulayan bir ekip var. Israrla konu bu değil, o kısmı tartışmaya açık değil diyip başka bişi anlatmaya çalışsanız da illa bi yerlerden vuracaklar. Hatta konu öyle düşünemezsin noktasına kadar geliyor.O benim fikrim ve öyle düşünüyorum yani burda benle tartışsa da böyle tartışmasa da. Yemin ederim anasını babasını bu kadar savunmaz.

Arkadaşlar şunu kabul mü ediyorsunuz anlamak zorunda mı kalıyorsunuz ne yapıyorsanız yapın anlayın. Bu topic altında yazılan bütüüüüüüünnnn başlıklara vahşi bir şekilde saldırıyorsunuz.
Misal Başım ağrıyor desem kafan kopsun diyecek mizaçta bir çok üye var. Allahtan genelde yazmam gebeliğe hazırlığı takip ediyorum ama korkunçsunuz.
herkes aynı demiyorum. Ama bazıları ne yazık ki böyle. Korkuyorum bu tayfadan ve bu topiğe yazmaktan.
insan kırmak bu denli kolay mı ki klavye delikanlılığı ve kanlı nigar tavrı ile yazıyorsunuz?
Çünkü herkes mutsuz sevgisiz ve mutsuzluğunu en kolay burda atabiliyo klavye delikanlısı olmak en kolayı

her sorunda boşan diyen bir kitle var burada
evli insanın özel hayatı olmaz dedim diye sayısız beğenmedim aldım, gerçekten anlamıyorum insanları, insanın eşinden gizli saklı hayatı olması gerektiğini savunuyor olabilirsin ama benim kurduğum ailede gizli saklı birşey yok. Tabii ki ailemle arkadaşlarımla dertleştiğim, benim onlara onların bana anlattığı şeyler olabilir, bu tip emanet bilgileri koşa koşa eşime anlatmam. ama ailemi etkileyecek bir olay varsa eşimle paylaşmayı tercih ederim. Tercih etmiyorsan da benim gibi düşünenlere saygı duyacaksın.

Bugüne kadar sadece iki kişiye beğenmedim verdim ama yaptığım onca yorumdan iki tanesinde sayısını bilemediğim kadar çok beğenmedim aldım, hani eski kafalı falan olsam anlayacağım ama insanlardaki bu aşırı özgürlük, acilen boşanma isteği ve tavsiyesi bana garip geliyor. Yaşanacaklar bekarken yaşanır, evlendikten sonra hala kız arkadaşlarınla tatile çıkma hayali kurmazsın mesela. ama öğrendim ki yeni evlenenlerin böyle hayalleri varmış ve bu doğalmış
O boşan tayfa tetikte bekliyo :rolleyes:

Konular, yorumlar ve üyelerle ilgili konu açmak yasaktır.

Tum yorumlari okuyamadim ama "Vahset team" diye bir grup mu var? Ya da tum yorumlara begenmedim basan, topluca hareket edip olumsuz cirkin yorumlar yazan belirli bir grup varsa bunun belirtilmesi ya da ne biliyim site yoneticilerine bildirilmesi gerekmez mi konu acmak yerine?

sonanda sonanda size katılıyorum, eğer kaba, üslupsuz, hakaretvari yorumlar, bir topikte tartışma vb durumlar varsa, biri veya birileri bireysel veya grup olarak tüm mesajlarınızda sistematik bir şekilde beğenmedim'e basıyorsa şikayet et butonuna basarak bildirmelisiniz.

Birilerinin yazdıklarından rahatsız olduğunuzu dile getiren konular hem yasak hem de sitede yeterince yaşanan tartışmalara bir yenisini eklemekten başka bir işe yaramıyor maalesef.

Yalnız şunu da belirtmeden geçemeyeceğim hepiniz farklı eğitimler almış, farklı ailelerde yetişmiş, farklı dünya görüşü olan insanlarsınız, yeri geliyor eşlerimizle, nişanlımız veya sevgilimizle, hatta kardeşlerimizle, anne babalarımızla anlaşamazken, onlardan çok başka düşünürken, Türkiye'nin ve Dünya'nın çeşitli yerlerinden üye olmuş kadınların her konuda aynı fikirde olması mümkün değil üsluplar da aynı olamaz, dediğim gibi lütfen bu gibi durumlarda butona basın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X