- 28 Temmuz 2016
- 175
- 114
- 18
Herkese merhaba arkadaşlar. Bu da dert mi demeyin. Yıllardır düzenli olmasada ara sıra girer bdv deki konulara bakardım neler gördü bu gözler... Evliliği düşünmüyorum ama muhtemelen düşünemicemde sanırım. Bütün erkeklerin sapkın olduğunu düşünüyorum artık. En dürüst sanılanının bile aslında gizli gay travesti falan olabilme ihtimali geçiyor aklımda. Biriyle aracı oluyorlar mesela iyi bir ailesi var dini bütün biri ama gelin görün ki benim kafamdakiler... Kesip atmak zorunda kalıyorum hiçbir geçerli sebep yokken. Tek korkum aldatılmak değil Allah korusun ama öyle bir şey olursa kendi ayaklarımın üstünde durabilicek psikoloji ve donanıma sahibim. Bir kadınla aldatsa lanet eder çeker giderim ama ya bu adam pedofiliyse ya gaysa ya travestilere gidiyorsa ya kendi çocuğunu bile taciz edebilicek bir canavarsa. Ya iğrenç şeyler yapıyorsada ortaya çıkmazsa birde. Gerçekten kimi görsem aklıma bu geliyor. Tek bdv değil tabi haberlerinde çok çok büyük bir etkisi var. Birde ünideyken pedofili hakkında araştırma yapmıştık çok fena istatistiklerde vardı. Ortaya çıkan kadar çıkmayanda varmış. Avukatlar doktorlardan bile çıkıyor böyleleri.
Birde peşin söyliyim günlerce altüst oluyorum diye hiçbir şekilde haber okumuyorum artık. Bdvyede bakmıyorum. Ama yerleşti artık bir kere. Eminim benim durumumda olanlar vardır nasıl aşılır bu durum iyi insan nerden anlanır ya da sapkın olmadığı?
Birde peşin söyliyim günlerce altüst oluyorum diye hiçbir şekilde haber okumuyorum artık. Bdvyede bakmıyorum. Ama yerleşti artık bir kere. Eminim benim durumumda olanlar vardır nasıl aşılır bu durum iyi insan nerden anlanır ya da sapkın olmadığı?