Bdv'ye konu pohpohlanmak için mi açılıyor?

Senderr

YazKokulununAnnişi<3
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
1.181
1.084
Ben insanlar fikir alışverişi yapıyorlar diye konu açıyor zannediyordum. Her açılan konuda yok pohpohlanmak için konu açılmış bilmem ne yazıyorlar. İnsanlar konuşacak kimseleri kalmadığı için yardım istemek için konu açıyorlar. Buraya bir derdim var diyorlar. Sözde objektif olma adını, KONUYU OKUMADAN yorum yapılıyor. İnsanlar birbirine yardım etmek yerine, neden egolarını tatmin etme peşine düşüyor?

Onlarca yorumdan bir tanesi işinize yarıyorsa, rahatlatıyorsa gönlünüzü yeterli bence.
Elbette ki her türden yorumlar olacak; çok kırıcı olanları da editörler ayıklıyor zaten

Ben insanlar fikir alışverişi yapıyorlar diye konu açıyor zannediyordum. Her açılan konuda yok pohpohlanmak için konu açılmış bilmem ne yazıyorlar. İnsanlar konuşacak kimseleri kalmadığı için yardım istemek için konu açıyorlar. Buraya bir derdim var diyorlar. Sözde objektif olma adını, KONUYU OKUMADAN yorum yapılıyor. İnsanlar birbirine yardım etmek yerine, neden egolarını tatmin etme peşine düşüyor?

Gördüm kiminle tartıştıgını, o uyenın son konusuna bak çelişkileri bir bir sayıldı,
tek bir şey demeden konusunu kapattırdı yine gelmiş
:KK53:

Mesela cinsellikle ilgili acilan her konuya gelip fake fake diye tutturanlar var sahsen benimde cinsellikle alakali bi problemim olsa bu hesapla konu acmazdim

Birde her konuya muhalifler var sirf karşıt görüş yazmak icin konuya yaziyorlar

Bir de dil bilimcileri var her konuyu okuyup dilbisi kurallarina uymus mu uymamis mi diye kontrol edip not verenler var

Ben bdvye dert konusu acmiyorum, cunku farkettim ki burda yazdigin kadar anlatabiliyorsun konuyu. Tum ayrintilari yazmak aklina gelmiyor insanin bazen, yorum yapanlar da yazdigin iki uc cumleyle seni yargilayabiliyor. Bu yuzden konu acmak istemiyorum.
Tabi herkesin dusuncesi, yorumu farklidir. Bu yuzden konu acan her tur yoruma acik olacak ya da benim gibi konu acmayacak:KK53:

Bunlardan biri de benim.
Güzel Türkçe konuşulmasına/yazılmasına Ömrümün yettiğince destek olmaya devam edeceğim.
Kim ne derse desin.
Tamam mesela ben uni mezunuyum dilbilgisi kurallarini da dilimizi de noktalama isaretlerini de iyi biliyorum kullanmadigim zaman muhtemelen onemsememisimdir ö yerine o yazmak gibi kolaya kacmisimsir bana diyebilirsin arkadas duzgun yaz diye ancak ilk orta okul mezunu insanlar var burda yazim kurallarini bilmeyen insanlar var onlara da duzgun yaz demeniz komik duruyor
Kadin derdini acmis anlatmis bi yorum bi care bekliyor bi akil bekliyor ama dilbilimcimiz. Diyor ki :KK20::KK20:

Gercekten herseyin yeri zamani vardir yersiz yapilan doğru işler bile absürt kaçıyor...

Yazimda bir suru noktalama isareti eksigi var ama resmi daireye dilekce yazmiyorum sonucta anlasilir olmasi yeterli

Üye adı vermek serbest mi? :)

Onu bilmiyorum ama bu tip konuları açmak serbest değil :)
Onun dışında saygı çerçevesinde her türlü yorum serbest. Kimse kimsenin nasıl yorum yapacağına müdahale edemiyor ya da dikta edemiyor malesef. Site yönetimi hariç. Onlar da kurallar çerçevesinde müdahale edebiliyorlar. Bunun için de KİB butonları var. Ama yorumda kiblenecek bir şey yoksa üzerine böyle konu açmaya da gerek yoktur.

Bunlardan biri de benim.
Güzel Türkçe konuşulmasına/yazılmasına Ömrümün yettiğince destek olmaya devam edeceğim.
Kim ne derse desin.
Yazilmasina demissin ve sonrasinda cumle icinde kelimeye başlarken ozel isim olmamasina ragmen ömrümün kelimesini büyük harfle başlamışsın
:KK70:

konuyu kapamam gerek aslında. ama bu tarz 4 konuyu ilişkilere taşıdım. ben yönetime haber vereyim.. onlar kapatmayı uygun görürlerse kapatırlar

Tamam mesela ben uni mezunuyum dilbilgisi kurallarini da dilimizi de noktalama isaretlerini de iyi biliyorum kullanmadigim zaman muhtemelen onemsememisimdir ö yerine o yazmak gibi kolaya kacmisimsir bana diyebilirsin arkadas duzgun yaz diye ancak ilk orta okul mezunu insanlar var burda yazim kurallarini bilmeyen insanlar var onlara da duzgun yaz demeniz komik duruyor
Kadin derdini acmis anlatmis bi yorum bi care bekliyor bi akil bekliyor ama dilbilimcimiz. Diyor ki :KK20::KK20:

Gercekten herseyin yeri zamani vardir yersiz yapilan doğru işler bile absürt kaçıyor...

Yazimda bir suru noktalama isareti eksigi var ama resmi daireye dilekce yazmiyorum sonucta anlasilir olmasi yeterli
Işte insan önemsenmemeye sinirleniyor aslında.
Burada bir konu açılıyor, tüm sesli harfler yutulmuş, 'w' kullanılmış, geliyom, gidiyoooo kelimeleri kullanılmış hoş mu sizce?
Bence önce saygı.
İlköğretim mezunu imla işaretlerini bilmese de harf yutmamayı biliyordur bence.
Açık Söyleyeyim anlamadığım için uyarıyorum, Türkçe'mizi kaybetmeyelim diye uyarıyorum çünkü bence bu memleket meselesi.

Bir de dil bilimcileri var her konuyu okuyup dilbisi kurallarina uymus mu uymamis mi diye kontrol edip not verenler var

Kadin "asdfghjk" seklinde konu acmis, satirlarca anlasilmaz kelimelerle bezemis, alioo yazip, insanlar aliyor diye anlayip meger agliyor demek istedigini sonradan anlayinca haliyle dilbilgisine takiliyor. "Herkez"ciler umitsiz vaka zaten onlarin konusunu bile acmiyorum artik.

Yazilmasina demissin ve sonrasinda cumle icinde kelimeye başlarken ozel isim olmamasina ragmen ömrümün kelimesini büyük harfle başlamışsın

Onu çok uğraştığım halde değiştiremedim özür dilerim.
Her nedense IPad "Ömrümün" kelimesini özel harf olarak algılıyor.
Yeniden özür dilerim.

X