be ne yapmalıyım şimdi??derdim büyük

ben herseyı samimi şekilde yazdım yadırgayın diye değil,olan olmuş,ne yapmalıyım diye soruyorum

Sana samimi değilsin demedim. Ben de söylüyorum işte; cocuk meselesini rafa kaldır, eşin hatasını temizlesin, ev hanımı isen işe gir, çalışıyosan da geleceğin icin para biriktir.

Sana samimi değilsin demedim. Ben de söylüyorum işte; cocuk meselesini rafa kaldır, eşin hatasını temizlesin, ev hanımı isen işe gir, çalışıyosan da geleceğin icin para biriktir.

eşim içeride olduğu için rafa kalktı zaten,çalışmıyorum,sanırım en doğrusu işe girmem kafam öyle karışık ki

Valla öyle olsaydı,herkes kafası atınca birbirini vururdu.

Silah taşımak ayrı mesele zaten de...Herkesin başına gelebilir demek,böyle bir durum için geçerli değil.

güvenlik görevlisi olduğu için silah taşıyo,yani olan olmuş geriye dönüş yok,sizin fikriniz nedir o zaman,adam vurduğu için boşanayım mı?

geçmişte ki işlediği olaylar,evlendikten sonra böyle olaylar işlemedi,orada başka bir kadın yüzünden yatıyor şuan akılsız adam bende hiç yüzüne vurmadım öyle güzüme gidiyor ki tavır almak istiyorum iyi mi yaparım kötü mü:14:

bir kadın için yatıyor olması neyi değiştirir ??? tartıştık vurdum deseydi dert etmeyecekmiydin kaldı ki kadın senden önce geçmiş gitmiş kimdir nedir adı bile belli değil...bence olay içinde öyle önemsiz biryere takılmışsın ki arkadaşım...hayatında sorun diyebileceğin daha önemli şeyler var...arkadaşlar da yazmışlar eşinin 2 defa cezaevine girmesi gibi örneğin...

güvenlik görevlisi olduğu için silah taşıyo,yani olan olmuş geriye dönüş yok,sizin fikriniz nedir o zaman,adam vurduğu için boşanayım mı?

Kaç yaşındasın bilmiyorum.
Eşin,bu olaylardan,sana daha önce bahsetti mi onu da bilmiyorum.

Ama bana göre,böyle bir adamla devam etmen çok zor.
Sadece geçmişi değil,sana davranışı da iyi değil anladığım kadarıyla.

Aşıksındır,gözün kör olmuştur bilemem,senin yerinde değilim.
Ama bana ters.Ben olsam ayrılırım.

Haksızlık olur,bir hata olur,kaza olur kabul edilir.
Ama eşinin 2. kez hapse girişi ve başka sorunları olup olmadığını bilemezsin.
Hayatında cezaevinin kapısından geçmemiş o kadar insan varken...
Neden hep senin eşini bulmuş aksilikler ?

bir kadın için yatıyor olması neyi değiştirir ??? tartıştık vurdum deseydi dert etmeyecekmiydin kaldı ki kadın senden önce geçmiş gitmiş kimdir nedir adı bile belli değil...bence olay içinde öyle önemsiz biryere takılmışsın ki arkadaşım...hayatında sorun diyebileceğin daha önemli şeyler var...arkadaşlar da yazmışlar eşinin 2 defa cezaevine girmesi gibi örneğin...

aynen öyle...ilerde senin koca üçüncüyede girer sen merak etme..ozamanda kundakta bebeğinle beklersin hapisteki kocanı..

vah kafam vahh diye dövünür durursun ama ne fayda...

arkadaşlar sana söylemişler zaten yapabileceğin en iyi şeyi..bir işe gir ve çalış..geleceğin için para biriktir..sosyal hayatın olsun çevren olsun..BELİRSİZ BİR HAYATA ÇOCUK GETİRMEK GÜNAH DEĞİLMİ ?DAHA SENİN NE OLCACAĞIN BELLİ DEĞİL..

Ben büyük konuşmak istemiyorum ama
1 kez olsa hadi neyse..ikinci kez cezaevine girsin eşim , benim ailem beni 1 dk tutmaz...bide çocuk yoksa..

Son düzenleme:

evet haklısın,işte bunu düşünecek kadar kafam yerinde değil,sağlıklı kararlar almıyorum,bu yüzden sizlere sormak istedim,bu son dedi,avukatıylas görüştürdü,2 dosyası varmış geccmişten,birini yattı bu son dediler

Kaç yaşındasın bilmiyorum.
Eşin,bu olaylardan,sana daha önce bahsetti mi onu da bilmiyorum.

Ama bana göre,böyle bir adamla devam etmen çok zor.
Sadece geçmişi değil,sana davranışı da iyi değil anladığım kadarıyla.

Aşıksındır,gözün kör olmuştur bilemem,senin yerinde değilim.
Ama bana ters.Ben olsam ayrılırım.

Haksızlık olur,bir hata olur,kaza olur kabul edilir.
Ama eşinin 2. kez hapse girişi ve başka sorunları olup olmadığını bilemezsin.
Hayatında cezaevinin kapısından geçmemiş o kadar insan varken...
Neden hep senin eşini bulmuş aksilikler ?

geçmişte hareketli hayatı olduğunu söylemişti,benımle evlendiği zaman hiçbiri olmayacak dedi,ve gercekten olmadıda,evet o zamanlar çok aşıktım gözüm kör olmuştu resmen,sen ayrılmamı söyluyorsun saygı duyuyorum ben zaten insanlara ne yapmam gerek diye soruyorum,amacım eşimi savunmak değil,ne yapmam gerektiğini bilmiyorum inanın

Cezaevine girmiş çıkmış,hatta bidaha girmiş çıkmış birine kolay kolay kız vermezler...seni tamamen bağlamak için çocuk istiyor bunlar heralde..bidaha nerde gelin buluruz diyemi düşünüyolar..

Yoksa senin kaynananın kafası basmıyormu?
Oğlu içeri çıkıp dururken,herşey darmadağın düzensizken bu ne çocuk merakı ?

herşey cok gücüme gidiyor,kuzenlerimin facelerine bakıyorum resimlerine filan benden sonra evlendı hepsi ve hamıle,çok üzülüyorum neden ben olamıyorum diye,eşime gelincede orada bir kadın yüzünden yatıyor olması delirtiyor beni,nasıl davranayım ona,içime atıncada kendimi hırpalıyorum
:50:

Canım k.validenizle güzelce konuşmayı denedin mi bu senin suçun değil sonuçta..HEr şeyin hayırlısını en doğu zamanını Allah bilir..İnşallah o günler de gelir sıkma canını demekki zamanı var daha..

Cezaevine girmiş çıkmış,hatta bidaha girmiş çıkmış birine kolay kolay kız vermezler...seni tamamen bağlamak için çocuk istiyor bunlar heralde..bidaha nerde gelin buluruz diyemi düşünüyolar..

Yoksa senin kaynananın kafası basmıyormu?
Oğlu içeri çıkıp dururken,herşey darmadağın düzensizken bu ne çocuk merakı ?

sen yanlış anlıyorsun galiba

eşim bir kez girdi çıktı bu ikinci henüz çıkmadı 1 sene kalacak

ayrıca kaynanamın cocuk istediği filan yok sadece benım olmadığı için nispet yapıyor canımı yakıyor...

Canım k.validenizle güzelce konuşmayı denedin mi bu senin suçun değil sonuçta..HEr şeyin hayırlısını en doğu zamanını Allah bilir..İnşallah o günler de gelir sıkma canını demekki zamanı var daha..

canım kayınvalıdemle konusmadım,onda birazcık vicdan olsa böyle davranmazdı zaten,60 yaşında kadın neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor,ne desem boş,hatta üzüldüğümü belli edersem daha çok sevinecek

sen yanlış anlıyorsun galiba

eşim bir kez girdi çıktı bu ikinci henüz çıkmadı 1 sene kalacak

ayrıca kaynanamın cocuk istediği filan yok sadece benım olmadığı için nispet yapıyor canımı yakıyor...

EE AYNI ŞEY..DEĞİLMİ..İKİNCİ GİRİŞİ SONUÇTA..KAYNANAN ÇOCUK İSTEMİYORDA NİYE NİSPET YAPIYOR OZAMAN ELALEMİN ÇOCUKLARINI SANA GÖSTERE GÖSTERE

pöffffffff

canım kayınvalıdemle konusmadım,onda birazcık vicdan olsa böyle davranmazdı zaten,60 yaşında kadın neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor,ne desem boş,hatta üzüldüğümü belli edersem daha çok sevinecek

ozaman iyikide çocuğumuz olmamış..allahın sevgili kuluymuşum..yosa babasız büyüyecekti yavrucak..deyip salına salına gez ortalıkta..belki sen iplemeyince hanfendi bırakır bu nispet olayını..

bence kayınvalidenize 'eğer yuvalar mutluysa evlat sahibi olmak güzeldir. benim evladım olsa ne olacak babası sürekli hapiste çocuk babasını tanımadan büyür. Allah hayırlısı olacağı zaman versin tek başıma büyütüeceksem aile olmanın ne anlamı var' deyin. biraz olsun. oğlu yüzünden olduğunu bilsin.

bence hiç çocuğum olmuyor diyede üzülmeyin. herşeyin hayırlısı...

her işte bir hayır vardır eşin hapise düşecek diye olmamıştır belki çocuğun Rabbim herşeyi nizami bi şekilde düzenler.. kayınvalidene bikere konuş öz konuş dahada cvp verme bu konuda bir Alim demiş ki; alimle yarıştım kazandım, cahille yarıştım kaybettim...onların herzaman diyecek bişeyi vardır..

Back
X