Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önceliklegeldiğin için teşekkürler,sorum şu ki; eşim cezaevınde karşı taraf şikayetci değil,bu konulardan anladığını yazmışsın bu durumda ne yapabiliriz,avukatımız çok ilgisiz davranıyor,bende hiçbirşey bilmiyorum
yol gösterırsen sevinirim
Eşiniz sizinle evliyken 6 ay kredi kartı borcu yüzünden yatmış,
Sizinle evlenmeden önce de güvenlik görevlisi olarak çalışırken
adam vurmaktan 1 yıl hüküm giymiş dogru mu anladım?
Karşı taraf şikayetçi olmasa dahi kamu davasına dönüşür...
Ve anladıgım 1 yıl cezası da onanmış
3. Yargi paketi yasalasti
2 yildan az hukum giyenlere denetimli serbestlik verilecegi soyleniyor
insallah yararlanirsiniz
teşekkürler angeldreams cok sağol..
ikinci sorum ise eşim ceza evıne girmeden önce cezam ertelensın dıye 3 mılyar para yatırdı savcıya sanırım,neyse cezası ertelendı içeri girme günü geldi girince avukatı 3 mılyarı aldı ve şimdi ödemıyor bize eşimde içeride ben bu parayı avukattan nasıl alırım avukatlık burosuna gitsem şikayet etsem verirler mi? birde bu avukat bizi borclu cıkarır mı??
Hangi gerekçe ile ödemiyor?
Davanın sonuçlanmasını bekliyor olabilir mi?
Eger parayı verdiğinize dair elinizde herhangi bir belge varsa
şikayet edebilirsiniz veya dava açabilirsiniz...
avukat bıraz para göz acıkcası bu,üstüne yattı galıba,eşimi görmeyede gitmiyor,elemanı yolluyorum vaukata gıt parayı al dıye vermıyormuş,benım elimde belge yok,eşimin avukatı sonucta,savcıda ona vermiş parayı..ne yapmalıyım şimdi,az parada değil ki banka krerdıolerını yatırmam gerek..dava acsam ne kadar sürer sonuclanması..kredıler beklıyor..
,suan 9 aylık hamıleyım,
Savcı elden mi vermiş parayı, yoksa avukatın banka hesabına mı yatırılmış?
Bunu ögrenin önce...
Davanın ne kadar sürecegi hakkında bir şey söyleyemem...
bu ne ki acaba ???
ben msjımın başında arkadaşımın profılınden konu acıyorum dıye yazmıstım,okumadın galıba,hamıle olan arkadasımdı doğurdu maaşallah kocaman oldu hatta![]()
tamam canım eşim telefon edıyor haftada 1 kez 10 dk konusabılıyoruz en fazla ozaman sorayım..inşallah elden vermemiştir dicem ama kesın elden almıştır...elden verdıyse savcı yalan söyleyecek değilya..eşimin yanınada gitmiyor avukat Allahım ya düşenin dostu olmuyor resmen...
Anladım siz ikinci üyesiniz asıl üye doğurdu vss.
Peki iyi mi ,söylediklerimizi yaptı mı acaba?
Hayattan nefret ediyordu kocası dövüyordu,kayıncalidesi kayınpederi dövüyordu.eşi para vermiyordu.
Düzeldi mi?
İnşallah hesaba yatırılmıştır...