Be relax - lazer epilasyon günlüğüm

be relax

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
4
0
30
Yaklaşık bir hafta öncesinden nsc kliniğe gitmiştim. Konuşmalarından sonra aklımda başka yerler de olmasına rağmen içime sindiğı için oraya gitmeye karar verdim. 6 seans genital+ koltukalti + alt bacak 1440 lira standart fiyat . Ancak nakit indirime yardimci olunuyor. Ben 6 seans peşin ödedim. 3 tip lazer cihazı da bulunuyor. (Alexandrite, nd yang , diod) İlk görüşmeyi nilüfer hanımla yapmıştım. Bugün ilk seansa girdim . En çok acıyı Bacağın ön kısmında hissettim. Genel olarak acidığını söyleyebilirim. Bazı yerlerde dişlerini sıktigimi hatırlıyorum. Ama dayanilmayacak acı değildi. Joule e baktığımda makineden bacakta 15 , 13 ; genitalde ve koltukaltında da 18 , 13 gibi sayılar gördüm. Ancak hangisi ne anlama geliyor emin olamadım. Kontrol seansı normalde yok ama herhangi bir atlama olmuşsa kontrol seansı yapılıyor. Atlama olmasi da çok zor aslında, bölgeyi beyaz kalemle çizerek yapıyorlar. Gerçekten işlerinde iyiler anladigim kadariyla :) Şimdiden tüylerim bitecegini hissedebiliyorum. Tüylerim dokuldukten sonra da gelişmeleri yazarim :KK66:

5 gün oldu ve hala dökülmeler olmadı. Bazıları cektigimde acı olmadan elime geliyor ama birçoğu da hiç uzamasıyla rağmen dokulmeyecekmis gibi. Bu tüyler ne kadar sürede dökülür , uzaması normal mi ? Bilgilendirirseniz sevinirim. Umarım en kısa sürede dökülürler. ..

5 gün oldu ve hala dökülmeler olmadı. Bazıları cektigimde acı olmadan elime geliyor ama birçoğu da uzamasına rağmen dokulmeyecekmis gibi. Bu tüyler ne kadar sürede dökülür , uzaması normal mi ? Bilgilendirirseniz sevinirim. Umarım en kısa sürede dökülürler. ..

Merhaba. Benim de 12 gün oldu lazere başlayalı. çok az dökülme var. çenedekilerin azı döküldü gerisi uzadıkça uzuyo...

X