• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Be yapsam bilemedim yardım edin lütfen. ..

Delikadinnn

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
644
562
23
30
Biraz uzun olabilir şimdiden hakkınızı Helal edin kızlar.
Doğum yaptım 2 ay önce kV yanıma geldi annemden geldi. ikiside şehir dışında eşimin görevinden dolayi başka yerdeyiz biz.dogumumda çok sorun çıkardı kV ben emzirmek istedim o ben dışarı çıkınca biberonla mama verdi yok pekmez yedirmek istedi yok pirinç unu falan filan.sayesinde bebeğim beni emmedi.lohusa psikolojisi ile bende hep ağlıyordum. ben artık anne olmuşum koskoca kadınmisim ağlamam gerekiyormuş.(ne alakaysa)nese bu kustu gitti.önüne gelene gelin benden bebeğini kıskandı vermedi.büyük olarak beni hiç dinlemedi.hep annesini dinledi.diyorMuş.oysa ben kendimle uğraşıyorudum zor bi sezaryen geçirdim bebeğimi emziremedim ona bakamadım bile.neymiş hasta yatağımdan kalkıp iyi geceler anne vi ihtiyacin var mı diycekmisim.herseyi sineye çektim çünkü baktım eşimle aram açılıyor suçsuz yere büyüktür Özür dilerim kapanır gider dedim.ama telefonlara cevap vermedi neymiş de Bebeğimi alıp ona gidecekmissim ancak öyle affedemiş. şimdi size sorum şu gitmeliyim hiç istemiyorum açıkçası..

Sezeryan da bir ameliyat neticede
Hasta bakmaya gelip, hizmet beklemesi anlamsız.

Hele küçücük bebeğe pekmez, pirinç unu... bağışıklık sistemi düşük olursa, vebali benim diyecek mi

Sen böyle sürekli sinersen karşı tarafta kafana vurur. Ne demek haklıyken uzamasın? UZASIN! Deli oluyorum ya aile içi neden bu kadar pasif kalıyorsunuz? O kadar zor durumda kalmışsın herkes sana saygı duyacak aması maması olmamalı. Kızıyorum böyle konular gördükçe...

Sen böyle sürekli sinersen karşı tarafta kafana vurur. Ne demek haklıyken uzamasın? UZASIN! Deli oluyorum ya aile içi neden bu kadar pasif kalıyorsunuz? O kadar zor durumda kalmışsın herkes sana saygı duyacak aması maması olmamalı. Kızıyorum böyle konular gördükçe...
Iste misafir 2 gün sonra gidecek düşüncesiyle demedim bişey hata ettim

Ya lohusalık iğrenç bi şey.. faydası olmayan lohusa ziyaretine gitmesin mümkünse.
Kayinvaliden en kibar tabirle cahil bi kadınmış.
Özür dileme bak ölümü gör :)
Kocanın hatrına arayı düzeltme isteğini anlayabiliyorum ama bunu özür dilemeden de yapabilirsin.

Doğum yaptım 2 ay önce kV yanıma geldi annemden geldi. ikiside şehir dışında eşimin görevinden dolayi başka yerdeyiz biz.dogumumda çok sorun çıkardı kV ben emzirmek istedim o ben dışarı çıkınca biberonla mama verdi yok pekmez yedirmek istedi yok pirinç unu falan filan.sayesinde bebeğim beni emmedi.lohusa psikolojisi ile bende hep ağlıyordum. ben artık anne olmuşum koskoca kadınmisim ağlamam gerekiyormuş.(ne alakaysa)nese bu kustu gitti.önüne gelene gelin benden bebeğini kıskandı vermedi.büyük olarak beni hiç dinlemedi.hep annesini dinledi.diyorMuş.oysa ben kendimle uğraşıyorudum zor bi sezaryen geçirdim bebeğimi emziremedim ona bakamadım bile.neymiş hasta yatağımdan kalkıp iyi geceler anne vi ihtiyacin var mı diycekmisim.herseyi sineye çektim çünkü baktım eşimle aram açılıyor suçsuz yere büyüktür Özür dilerim kapanır gider dedim.ama telefonlara cevap vermedi neymiş de Bebeğimi alıp ona gidecekmissim ancak öyle affedemiş. şimdi size sorum şu gitmeliyim hiç istemiyorum açıkçası..
Çok beklerler benimkiler bana neler yaptı şimdide çekiniyorlarmis ben açık açık söylüyorum canım benim bende doğuda yim eşimin görevi yüzünden gelmek istiyorlar gelmeyin ben Annemin yanına gideceğim dedim .doğumu eşimin memleketinde yapacağım ablasinin evinde kalacağım ama öyle kimse bana ne yapıp ne yapmayacağimi söyleyemez çocuğuma da karışamaz. Çocuklar bizim çocuklarimiz taviz verme .

Oldu hanimefendinin baska istegide varmiymis tovbe tovbe
Bnce gitme anca totosunu kaldirirsin
Eger gidersende arkasida gelir isteklerinin
Agirligini koy mesafen olsun

• Beğen
Reactions: anu
Gitmek istemiyorsan çocuğu bahane et gitme. Hasta numarası yap gitme. Olmadı eşine açık açık söyle ben annene çok kırgınım kaç kişiden duydum arkamdan konuşmuş hiç dostane değil. Kusura bakma gidersem hiç yapmadım ama kalbini kırarım korkuyorum Zaman'ı değil de.

• Beğen
Gitme , özür dileme.
Sen doğurduğuna göre annesi sensin. Kimse senden daha iyi bakamaz çocuğuna. Sen ihtiyaç duymadan işe karışanlara ayar oluyorum. Haklısın ve kocana haklı olduğunu güzelce anlat.

Bugunlerde atilan adimlarin acisi yarin oburgun cocuktan çikiyor. Sizin psikolojiniz bozuluyor. Olan yine size oluyor kimseninde zerre umrunda olmazsiniz. Ustune Yapmasaydin etmesydin deyip ustunede cikarlar. Kesinlikle kimseye taviz vermeyin o hayat sizin o cocuk sizin.

• Beğen
esinizle durum ne onu bilmiyorum.o gitmenizi istiyosa gidin derim siz üzerinize duseni yapın.buyugunuz ve esinizn annesi olmasi sebebiyle.ama gidince ozur filn da da dilmeyin .oturun dönün bnce cok muhatap olmadn.esinizede sizle ilgili söylediklerini soyleyin.erkkler biraz saf olup bazi şeyleri anlamıyorlar.senin icin gidiyorum baska bise bekleme duurumunu anlatin yani.kafalarına sokmak lazim

Back
X