😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sophieaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
38
7
3
34
Bu siteyi oldum olası sevemedim. saçmasapan elti kaynana koca dedikoduları yapılıyor genel olarak ve tırt dertler var dert denemeyecek.
yardım isteyenlerle dalga geçen ukalalık yapan gereksiz feministlik taslayan her bokuyalnızbenbilirimci kadın dolu olması da cabası.
Üyeliğimi iptal etmeden önce düşüncelerimi paylaşmak istedim. hiçbir fayda sağlamayan aksine sadece sinir bozan, boşuna geren bir site.İnsanların özellikle de kadınların yüzünü tekrardan görmüş oldum. kadın kadının kurdudur un ispatı burası.Durmayın bunu da linçleyin sevgili 35 yaş üzeri bunalım kadro
Teşekkürlerr

İnanan inanaa inan inansın inanmayan inanmasın ya

Siteyi onceden de sevmiyorduysaniz neden uye oldunuz ki? Benim de sevmedigim siteler var, degil uye olmak acip okumam bile. Yani meraktan soruyorum

açtığı konuya baslik atamayan birinin soylemleri.
Sonucta bir konun var, oyle boyle
bir içeriği var lakin başlığı yok, çünkü sahibi baslik atamıyor:)

Bir kere bu siteyi kafanıza takmasaydınız ortama bakarsınız memnun kalmayınca gidersiniz. Böyle konu açıp sağa,sola laf atarak ne kadar takıntılı bir tip olduğunuzu göstermişsiniz. Benim aklıma gelmez mesela durduk yere böyle konu açıp üyeliği iptal ettirmek Ulusa sesleniş konuşması yaparak gitmeyen de ne bileyim

Mali
Mali Arap Faik'ten alıyorduk , ikinci yükleme Karabük'te yapılıyordu. Adana'ya kadar aracı ben kullaniyordum

Üyelik iptali yapıp siteyi yine dışarıdan hatim etmeye devam.

İnternette kadınlar kulübü hakkında söylenenleri açar okursunuz sizin gibi kadınlara neler denmiş diye ben genel kanıdan bahsettim zaten neyse ciao

Muhtemelen konu açıp istediği ilgiyi alamadığı gibi linçlenen birinin yan çarı. Bu arada söylediklerinde de pek haksız sayılmshsjssh

İnternette kadınlar kulübü hakkında söylenenleri açar okursunuz sizin gibi kadınlara neler denmiş diye ben genel kanıdan bahsettim zaten neyse
KK kadınları için gerçeklerin bir kiymeti var ve genel kanıyi umursamayacak kadar cesurlar demek ki ataerkil düzende erkolarin yılgın hoşgörüsüne ihtiyacı yok çoğunun ( Ay yoksa bahsedilen feminist 35 yaş üstü ben miyim evet ben onlardan biriyim ins )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…