😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne oldu kız niye linçlendin metres mi oldun yoksa😁😁😁
Sen metres olmuşsundur doğru düzgün konuş hadsiz bu sitede metres olan da çok savunan da onlara laf etmezsiniz ama feminizm adı altında iki yüzlüler sizi. neyse menopoz bunalımında olan kadınlarla daha uğraşmayacağım😁 ayrıca ben linçlenmedim çünkü Allaha çok şükür size derdimi falan anlatmadım saldırırsınız insan korkuyor aman beware😁

Son düzenleme:
e gidin tutan mı var.
gitmeden sizi de sevmedim siteyi de demenin manası ne?
ne oldu yazdınız da kim umursadı sizin karar mekanizmanızı?
kendi kendine durum bildirimi yaparak gitmekte ego tatmini herhalde.
kime ne gitmişsiniz kalmışsınız beğenmişsiniz beğenmemişsiniz.
kendinizi bu kadar önemsemeyin.

e gidin tutan mı var.
gitmeden sizi de sevmedim siteyi de demenin manası ne?
ne oldu yazdınız da kim umursadı sizin karar mekanizmanızı?
kendi kendine durum bildirimi yaparak gitmekte ego tatmini herhalde.
kime ne gitmişsiniz kalmışsınız beğenmişsiniz beğenmemişsiniz.
kendinizi bu kadar önemsemeyin.
Kendimi önemsemedim ki sadece ne kadad iğrenç olduğunuzu söylemeden gitmek istemedim içimde kalmasın diye tamamen kişisel rahatlama kaldı ki genel görüş böyle😁

Kendimi önemsemedim ki sadece ne kadad iğrenç olduğunuzu söylemeden gitmek istemedim içimde kalmasın diye tamamen kişisel rahatlama kaldı ki genel görüş böyle😁

e tamam gidin işte.
kapının yeri belli 40 dk önce gidiyorum demişsiniz hala burdasınız.
iğrenç insanların içinde ne işiniz var?

35 mi kız ben daha 27lik çıtırım 🥲
Yaş çok da şey değil ya önemli olan karaktersizlik ukalalık çok bilmişlik ve burada dolu ondan .kadınlar sürüsü gibi bi ele başları oluyor sonra ne olduğunu anlamadab anda hurraa. kime saldıracağını şaşıran bunalımda kadın dolu

Yaş çok da şey değil ya önemli olan karaktersizlik ukalalık çok bilmişlik ve burada dolu ondan .kadınlar sürüsü gibi bi ele başları oluyor sonra ne olduğunu anlamadab anda hurraa. kime saldıracağını şaşıran bunalımda kadın dolu
Vay amk bi sen akıllısın de hadi git o zaman bos yapma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X