💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Aaa yarinmi olcek. Cuma niye degils ya daha fazla belki giderdi. Ya tok tartildigim icin net olamadm bucuklarda neyse yarina ac karna cikar kesnn insallahhhjhhh 69 gorelim 65 gelsn allahimmm
Yarın yicez ya çokçıkmayalım diye..
O pantolon kaç bedendiki
Senin yarın gitmiş
Maşallah
Lastikli kotlar varya likralı heryeri esneyebilen..
Onlardan 34 Kot bedeni..

Kızlarrr eşim evde giremiyorum mm

Esraaaa saçrengim seninkinin aynısııı:)
Bende daha yeni boyattm 1ay oldu ilkkez yaptm yoksa yillardr hep sari kullanyorum arada eser koyu boyarm sonra pisman olur tekrar sari yapardm ama kzl cok istiyodm cesaret edemyodum esimde isteyince ondan aldgm cesaretle yaptrdm ama bakmi cok zor hep akyo sende foto koysana merak ettim gorym

Eee heyecan varmı bari?
kalbim kütküt evde dört dönüyorummay bugün ne abiyeler denedim abla son halimde değişme var mı bilemem hani 1 yada 2 kilo fark edermi yani bilemem ama gerçekten eski haim kalmamış baya fark etmiş şöyle 5 kilo fazlam duruyor yanii abla beni rahatsız eden 5 kilo kadar

Harika ya!
Makyajını yapıp elbisenin Giyince bir resim çek.
Müsait olduğunda bizde goruruz.

Harika ya!
Makyajını yapıp elbisenin Giyince bir resim çek.
Müsait olduğunda bizde goruruz.
çekicem abla yarına katarım resim sizin olduğunuz bir zamanda koyarım..zayıf değilim tabi ama bugün çok fit duruyorsun gibisinden yorumlar aldım tabi millet eski halime göre öyle söylüyor çokkkkkk kıskanç bakış gördüm hele nişan kıyafetimi giydiğimde böyle bakışlar yakaladım..ben kendimi balık etli görüyorum abliş şu an şu 5 kilo da gitse hoş olucak ben öyle çok kuruda istemiyorum kendimi çünkü

Tatlım artık normal hatun boyutlarindayiz. Kiskancekler tabisi..
Ben daha veremesem bile uzulmem. Giydiğim yakışıyor. Ay ye zaten zayifsin diyenlerde var artık çok şükür rabbine.(yeni tanıdıklar. Eskiler biliyor nasıl gömdüğümü )

evet abliş kötü durmuyor sen daha fit duruyorsun daha da zayıfsın benden ama ben etli butlu hoş buldum kendimi bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…