- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Kiz ocemiyorum su ben.Menu kısa be net afıyet olsun :) su az yukselt mumkunse
2 gundur bi susuyorum ben bile sasirdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz ocemiyorum su ben.Menu kısa be net afıyet olsun :) su az yukselt mumkunse
Kiz ocemiyorum su ben.
2 gundur bi susuyorum ben bile sasirdim
Allah kavustursun canım.Gunaydnnn hanimlar annemi yolculadim sabah :-(
Sağol tatlım.Sizde hosgeldiniz tanisamadik :) benimde ismim hatice 26 yas evliyim..gordugunz uzere zayflamaya calisiyorum
Defne ablacim gecms olsun Rabbim sihhat versin.. @canan456 insallah en kisa zamanda atlatirsnz bebisinle..
@stroperde canim sanada allah zihin acikligi versin..
Ne yukseldi bilmiyorum ama vucud dogru yolu buldu cnmSu ıhtıyacı yukselmıs demek vucudun![]()
Ne yukseldi bilmiyorum ama vucud dogru yolu buldu cnm
Millet 3 4 litre yazinca ben sasiriyodum
Biz filtr taktrip rahata erdik cnm tavsiye ederim:)Benım 3 lt dolmak uzere 3,5 olur bana spor hıcam 3 en az dedım ben hep 2,5 lt ıcerdım artı bıtkı cayları su olcumum. Az cıktı valla eve su tasımaktan fenalık geldı![]()
canım mücver gibi kıymalı yufka yok :)Selamlar fıstıklar
Menüleri okudum
Benita özlem tatlım miktar fazla değil ama çok sık sık olmuş
Öğün araları 3-4 saat olsa iyi olur
Özlem sabah öğle iyi ama akşam çiğköfte olmamış miktarda yazmamışın
Asya herzamanki gibi güzel cnm
Birgül bugün olmamış cnm
Senin vücut şaşırtmazsa ve yarın toparlamazsan pazartesi artı çıkarsın
İlkay sabah az olmuş cnm birazdaha zenginleştirebilirsin
Patlıcan böreğin yufkalımı yoksa mücver tarzı bişeymi
RengarenkNesli
Neslicim maşallah ne becereklisin Kızzz
İnşallah yeni programının faydasını görürsün
Kızlar ben işe gidiyorum
Yarın görüşürüz
Bugünüde kaçamaksız atlattım çok şükür
Pazartesi güzel eksilerle geliyorum
Geçmiş olsunnn önemli birşey yoktur inşallahKızlar akşam saat 7den sonrayı hastanede geçirdim bu yüzden geçmişi şöyle bi okuycam aama çok yorgunum yorum yapamıycam. Affedin
Geçmiş olsunnn önemli birşey yoktur inşallah
Günaydın hanimlar bizde hasta oldukkk :-(
Evet canım yaa burdada öyle virüs varmış düşmeyen ateşle gelip uzun sürüyoemuş suriyelilerden gelmiş diye bir söylenti var bizim burda Rabbim bütün hastalara şifa versinAyyyy bu ne yaaaa salgin var herkes hasta rabbim sifa versin![]()
inş gülümmmBosver asya kim ne yaparsa kendine yapar ins hamile kalir kiloda almadan guzel gene alirsin kucagina hem emzirir hem de spor yapar fistik gibi olursun
Boyle bakakalsinlar
ben o sinir stresi 2 aydır yaşıyorum gülüm yaaAy asyacm bn de kac gndr karnm agrio sis hissediorm yok yok ne gelen bar ne giden snr oldm, ayni kadrri paylasiorz su an![]()