💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Menümü hemen yazayım daha ıspanaklar pişecek :)
Sabah 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 tutam tere 1 dlm tb ekmeği
Öğlen 1 kase buğdaylı yoğurt çorbası 1 dilim rosto köfte
Akşam ıspanaklı yumurta
Su 2 lt
Spor 20 dk yürüyüş
Çok güzel melihacım..
Akşam haberleri cikmazsam iyi yani o derece eve gelince bende kendime guldum ama yol boyu resmen bana baktıklarını gormuyum diye hiç kafami kaldirmadim
İyi bi yerini sakatlamamışsın.. Kötü olurdu...

ay hemen aradım arkadaşımı senden kıymetli değil sıkma canını daha iyi olmuştur öyle deyip güldü kız Allah var ama ben akşam söylicem kınada elbise hediye edicem ona bide yarın giymicem heralde onu ütüleyip geri veririm içim cızz etti vallahi hiç olmak istemiceğim bir pozisyona düştüm
Cnm tahmin edememissin ki oyle olacagni. Arkadsn da anlayisla yaklasmis. Dert etme abiye ztn insanin hayatinda kac defa giyiliyor ki:) sikma canini

İyi akşamlar kızlar ne güxel sohbet etmıssınız okudum ;)

Menumu verıyım

10:00 1 bardak yarım yaglı süt

13:20 2 haşlama yumurta,salata(kıvırcık,turp,havuç)1 cevız 2 kaju,yarım kk dan daha az peynir,yeşil çay

14.30 sade türk kahvesi 1 kayısı 2 kuru erik

17:40 15,16 hamsı ama mınıklerdı :(
1 kase az yaglı tuzsuz salata(kıvırcık,turp,havuç)3 yk barbunya ,1dılım çavdar

Su 3 lt

ay hemen aradım arkadaşımı senden kıymetli değil sıkma canını daha iyi olmuştur öyle deyip güldü kız Allah var ama ben akşam söylicem kınada elbise hediye edicem ona bide yarın giymicem heralde onu ütüleyip geri veririm içim cızz etti vallahi hiç olmak istemiceğim bir pozisyona düştüm
Cnm tahmin edememissin ki oyle olacagni. Arkadsn da anlayisla yaklasmis. Dert etme abiye ztn insanin hayatinda kac defa giyiliyor ki:) sikma canini

İyi akşamlar kızlar ne güxel sohbet etmıssınız okudum :KK66:

Menumu verıyım

10:00 1 bardak yarım yaglı süt

13:20 2 haşlama yumurta,salata(kıvırcık,turp,havuç)1 cevız 2 kaju,yarım kk dan daha az peynir,yeşil çay

14.30 sade türk kahvesi 1 kayısı 2 kuru erik

17:40 15,16 hamsı ama mınıklerdı :KK43:
1 kase az yaglı tuzsuz salata(kıvırcık,turp,havuç)3 yk barbunya ,1dılım çavdar

Su 3 lt
Hansi zati minicik olr kiz onn eti ne budu ne ona mi taktn kafayii:) sbh iki ymrta sut falan bugun daha cok begendm menunu:) sadece aksamki ekmeginkahvaltifa yiyeblrmss.

Hansi zati minicik olr kiz onn eti ne budu ne ona mi taktn kafayii:) sbh iki ymrta sut falan bugun daha cok begendm menunu:) sadece aksamki ekmeginkahvaltifa yiyeblrmss.

Haşlammıs yumurta yanında ekmek pek gıtmıyor bıde hamsılerın kılcıklarını temızlerken bıraz daha küçüldü :)bugun kendımı daha ıyı hısssetım 2 gundur pek aclık hıssetmıyodum bugun acıktıgımı hıssettım yarında ölcüm var :KK17:

Bu arada muska77 muska77 gece yuttum sarmısak bıde en buyuklerınden :KK48:saçlarımının dokulmesı dursun duacınım

Slm kzlar oglnden beri bebisle ugrasyorum hastane hastane devamli aglyo esim yeni soyluyo dun kv portakal suyu icirmis verme dedigim halde ondan olabilirmi dedim dr ye olabilir dedi yavrum canndan can kopmus gibi kendini kasa kasa aglyo nasil sinirlerim tepeme geldi yaaaa:KK62:

sabah 8de kahvalti yaptm
2dlm light ekmk
peynir
az tereyag
az recel
siyah cay
domates
Salatalk
Biber

12:00
1acıbagdem kurabiye
Yeşil çay

Slm kzlar oglnden beri bebisle ugrasyorum hastane hastane devamli aglyo esim yeni soyluyo dun kv portakal suyu icirmis verme dedigim halde ondan olabilirmi dedim dr ye olabilir dedi yavrum canndan can kopmus gibi kendini kasa kasa aglyo nasil sinirlerim tepeme geldi yaaaa:KK62:

sabah 8de kahvalti yaptm
2dlm light ekmk
peynir
az tereyag
az recel
siyah cay
domates
Salatalk
Biber

12:00
1acıbagdem kurabiye
Yeşil çay