💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bak bakk yangina nasi da korukle gidioo ne fenasinn:KK53: ya kiloyu vermsnolsam zatn dert etmem ki ama once citir olmam lazm yeniden:)
:-)takılayım dedim tatlım.bence de bu kiloları vermeliyşz önce:KK24:
Masallah kuzum sana az kalio hedefine
ayy inşallah birgülcüm.kilo almiş gibiyim ama bi şiş gözüyorum sorma.ya sporsuzum coktandır ondan bilemiyrmo_Okortka kortka çıktım tartıya

:-)takılayım dedim tatlım.bence de bu kiloları vermeliyşz önce:KK24:

ayy inşallah birgülcüm.kilo almiş gibiyim ama bi şiş gözüyorum sorma.ya sporsuzum coktandır ondan bilemiyrmo_Okortka kortka çıktım tartıya
Mumkn oldgnca devm et spora cnku cdden en cok spor fark ettirio canm. Bazn tartinin solemedklerni aynada goruosun. Mesela ne zmndr istedgm gbi zayflayamadm tartifa ama cogu koyafetm daha ii oluo. Bi arkadsm da binaydr fln spora basladi, o da gecen dedi kilo veremedm ama pantolnlarm bol olmaya basladi die. Zatn onmli olan nasil gorndgmz ve ne kdr saglikli oldgmz:)

İlkay canimm ben en son 18 aralikta 77.5 dim ki o zzamandan bu yana hep + lardayim o cabuk gelen gidiyo sanirim.

Aslinda emziriyorum ama bebegim artik 2 kez 2-3 dk falan.emiyo neredeyse birakacak. Sanirim.biraz emzirmek biraz metebolizmanin faydasi
Emelimm masallah sana emiii sn bu hafta kalori mi saymstn? Ona mi borclusun basarini bakimm bana da ooret kac haftadr 78lere geri geleblmeyi bkliorm tbiki 77ye hc hayr demem:D

slm kızlar dr dan geldim tedaviye başladı dr dualarınızı esirgemeyin benden dr çokkk tebrik etti harika kilo vermişsin şu halinde yeterli kilo açısından ama sen yine vermeye devam et dedi dün de düğün harika geçti kızlar beni bekar sanıpta görücü bile çıktı eşim kafayı yicekti:KK48:halbuki yüzüğümde var ama herkesin olduğu bir sıra resim atayım

slm kızlar dr dan geldim tedaviye başladı dr dualarınızı esirgemeyin benden dr çokkk tebrik etti harika kilo vermişsin şu halinde yeterli kilo açısından ama sen yine vermeye devam et dedi dün de düğün harika geçti kızlar beni bekar sanıpta görücü bile çıktı eşim kafayı yicekti:KK48:halbuki yüzüğümde var ama herkesin olduğu bir sıra resim atayım

Canım benım cok sevındım cok gzurl bır haber tabıkı dualarımız senınle :KK15:gorduler cıtırı tabı gorucu cıkar :KK48:

Back
X