- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Menun guzel cnm bende daha cok dikkat etcem adasim sende cok disiplinli gidiyosun
2 yenı gaz buldum kendıme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menun guzel cnm bende daha cok dikkat etcem adasim sende cok disiplinli gidiyosun
Valla tatil guzel olur. Ben de sömetr tatilinde bir haftalığına ailemin yanina giderim belki. Şubatın ilk haftası. Ay bi 85 olsam. Sen de doğum gunüne 58 inşallah.2 yenı gaz buldum kendımebu ay sonu yada subatta tatıle gıtme ıhtımalım var elbıse kot gıymek ıstıyorum ama asıl onemlısı nısan sonu dogum gunum 58 olursam geçen seneden bu seneye nısana 18 küsür kilo vermıs olcam rn büyük hedıye boyle hedef olunca motıve oluyorum bende çok işe yarıyor
Akşam çeşit baya fazla ama sınırı aşmamışsın..güzel canim.
Bende menumu yazYim sonra gecmise bakcam az sayfam var yazmasamda dersler bitti artik sinifta takiliyom size
Sabah tarcinli sut evden cikmadan
Oglen 2 haslama yumurta cay
Aile birligi getirmis bir kurabiye 1 liradan az buyuktu iste
4.5 gibi dunden kalan havuclu yogurdum 5 kasik
Aksam eve gelince 3 kasik nohut 2 kasik pilav 1 kasik yogurt
Valla tatil guzel olur. Ben de sömetr tatilinde bir haftalığına ailemin yanina giderim belki. Şubatın ilk haftası. Ay bi 85 olsam. Sen de doğum gunüne 58 inşallah.
Özlemcim goji berriyi sormuşunya2 yenı gaz buldum kendımebu ay sonu yada subatta tatıle gıtme ıhtımalım var elbıse kot gıymek ıstıyorum ama asıl onemlısı nısan sonu dogum gunum 58 olursam geçen seneden bu seneye nısana 18 küsür kilo vermıs olcam rn büyük hedıye boyle hedef olunca motıve oluyorum bende çok işe yarıyor
Eee bundan alâ motivasyon mu olur?2 yenı gaz buldum kendımebu ay sonu yada subatta tatıle gıtme ıhtımalım var elbıse kot gıymek ıstıyorum ama asıl onemlısı nısan sonu dogum gunum 58 olursam geçen seneden bu seneye nısana 18 küsür kilo vermıs olcam rn büyük hedıye boyle hedef olunca motıve oluyorum bende çok işe yarıyor
Özlemcim goji berriyi sormuşunya
Birçok faydası var ama günlük 30-50 gr mı geçmemen lazım
Yoksa zararlı hale geliyor
Ayrıca altın çilek değil bu
Kuru olarak satılıyor, Kırmızı kuru kuş üzümüne benziyor ama tatsız
Birazda pahalı
İnşallah işine yarar canısıGuvendıgıım bır aktardan aldım kucuk paket adam akşamdan 1 tatlı kasıgı gojı ye kaynar su koy sabah aç karnına ıc meyveyıde ye dedı bır blogdada sabah akşam bu yontemle ıcın kabızlık kalmaz yazmıslar yarın sabah başlıycam ıns işe yarar
Eee bundan alâ motivasyon mu olur?
Hiç bilmiyorum ben bir çay kaşığı içip üzerine ılık su içtim hep.Evet kendımı gaza getırıyorum :) bu arada çorekotu yagınıda sordum bır ıkı marka vardı ama belle bır marka var bıttı getırcem dedı faydalarıyla ılgılı bır kağıt verdı metabolızmayı hızlandırıyormus kan dolasımını hızlandırıyormus reglı sancılarına ıyı gelıyomus sadece ben degık evde hepımız kullanabılırız romatızma var annemde onada ıyı gelırms cocuklarsa astım bronşıt ıyı gelıyormjs benım kardesımde alerjık astım başladı belkı ondada işe yarar bıse sorcam sute katıp ıcsek olurmu
Geçmiş olsun canım menun gayet guzel.İyi aksamlar hanimlarrrr menumu yaziyim
8;00 2 dilim ekmek
2 zeytin
Tost makinasında sucuk kizarttim esinle oğluna tost yaptım Bende 3-4 ince dilim yedim
Peynir
12:30 1 kase yoğurt
1 kucuk muz
15:30 ıspanak
Yoğurt
3 lokma Ekmek
18;30 mercimek çorbası
Salata
Su 1-1,5 arası boğaz fena yarin bir özel hastaneye gidicen KBB ye randevu aldım bu şehirde diğer turlu Dr a gitmek imkânsız gibi bisey
Hiç bilmiyorum ben bir çay kaşığı içip üzerine ılık su içtim hep.
Teşekkürler canimHiç bilmiyorum ben bir çay kaşığı içip üzerine ılık su içtim hep.
Haftaya cuma camide meclis kandili kutlaması yapı caz 1 ay içinde yapilabiliomus ya ilahiler şiirler skeç falan hediyelesme peygamber efendimizin yad edi ez 2 gundur onla ugrasiom hocaya yardim ediyorum
skeci falan cikarttk pek umudum yok ama insallah guzel olur anam kadınlara laf anlatcam diede konustukca su an boğazın zonkluyor resmen cok zor
Amin canim saolasin allah muvaffak eder insallah hz omer in müslüman olusunu skeç yapicaz ama nasil bilmiyorum çıkarttık insallah yapariz fikir verebilecek varsa beklerimKolay gelsın canım allah kabul etsın
Allah kabul etsin gülümHaftaya cuma camide mevlid kandili kutlaması yapı caz 1 ay içinde yapilabiliomus ya ilahiler şiirler skeç falan hediyelesme peygamber efendimizin yad edi ez 2 gundur onla ugrasiom hocaya yardim ediyorumskeci falan cikarttk pek umudum yok ama insallah guzel olur anam kadınlara laf anlatcam diede konustukca su an boğazın zonkluyor resmen cok zor
Bu küçükler niye hep cins oluyor yahu?Bende oyle ıcerımde kardesım ıcmez cıns bıraz :)
Rica ederim hayatım.Teşekkürler canim
Skeci kadınlarmı yapacak tatlısıAmin canim saolasin allah muvaffak eder insallah hz omer in müslüman olusunu skeç yapicaz ama nasil bilmiyorum çıkarttık insallah yapariz fikir verebilecek varsa beklerim
![]()
---25 Aralık -----8.0cak ----
![]()
Mefkurem _____76.8
Storeperde ____ 72.3/73.1/-0.8/%-1.11
Dunyadamisafir _ 68.8/68.5/0.3/%0.44
Canan456 ______ 63.5
EMELinEMELi __ 78,7/77.4/1.3/%1.65
BBD ___________ 79.5 /79.1/0.4/%0.50
Ekim85 _______ 97 /kilosu sabit
Ylmzesra _______ 86.6/85.9/0.7/%0.81
Asya_01 ________ 71.5/71/0.5/%0.70
Muska77 _______69/ bildirim yapmadı
Benita_ask _____64.9/64.8/0.1/%0.15
Mstb __________/69.5/68.6/0.9/%1.29
Umutfakiri _____69/67.5/1.5/%2.17
Brcstegul _______69.6/bildirim yapmadı
xDerinmavix______105.4/106/-0.6/%-0.57
İlkay80 ____________88/87.5/0.5/%0.57
Sihirli elma _______87.5
Tatlitambak ______87.6
BU HAFTA DERECEYE GİREN
________GÜZELLERRRRR _________
1.____umutfakiri _______%2.17![]()
![]()
2.____EMELinEMELi _____%1.65

3.____mstb________________%1.29
KİLO VEREN VE VERMEYE ÇALIŞAN HERKESE KOCAMAAAAAN TEBRİKLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Haftaya daha güzel sonuçlar almak dileğiyle...
Sakın Kanma!
Benimki de öyle diyordu şimdi yeni evli gibi eli elimde gozu gozumde.
Tesekkur ederim hayatım.
Bütün kızları (ama ilk ücü daha fazla) tebrik ediyorum.
Mefkurem eline sağlık bu sıkıntıda ugrastin.