💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Gene bi hastalik furyasi baslams kizlar gecmis olsnn hepinize ve evlatlariniza. Siki giyinin, dikkat edin, bir de keciboynuzu pekmezyle taze portakal suyunu karstrip icn ozellikle grip tarzi durmlarda rahatlatio biraz. Ilac ilac nereye kdr:KK43:
Kolay gelsin cnm
Bu ne kadar sürer aşağı yukarı
Yrtiştirmen gereken bi süre varmı

Kolay gelsin birgul.

İyi zuhal abla sukur hasta degilde huysuz bide surekli yurut diyor valla.halim.kalmiyor onu yurutecek :-)

Regl yaklastiysa elbet siser abla vucut ki sen misafirlere lahmacun ikram.ederken agzina tek.lokma ssurmeyen azimli bir hatunsun :)
O akşam yemedim de dün öğlen yedim cnm

Ne yapayım yaa gittiği kadar gitsin
Yarında takımda bazıları daha düzenli bi menüye başlıyoz
Beraber yapınca kaçamak riskide olmaz

O akşam yemedim de dün öğlen yedim cnm

Ne yapayım yaa gittiği kadar gitsin
Yarında takımda bazıları daha düzenli bi menüye başlıyoz
Beraber yapınca kaçamak riskide olmaz
Ya zuhal bu diyet işi önceden daha kolaydı sanki ben son bir aydır Yapmak istemiyorum.
Yemeklere dalmak ekmeği boğulurcasına yemek istiyorum..
Çokmu kıstık acaba bilemiyorum ama sürekli bir yeme isteğim var.
İnan bana zor duruyorum.
İçim dışım su oldu yemek aklıma geldikçe içmekten..
Çok bunaldım ya :(

Kizlar brni afferin eskisi kdr duzenli gelemiyorum topigr. Tezimi yazmaya basladm ve beynim kece olana kdr calisiyorum. Yandigni hssednce brz ara veriorum tbiki ama surekli blgyr basnda oldgm icn gozlermi kapatio dnleneblmkmistyrm sadece. Dn de yorgnlktan menu oaylasimi yapamadm. Brz duzene girnce daha dznli gelmeye calsixam gene

Kolay gelsin canim Allah kolaylik versin

Ya zuhal bu diyet işi önceden daha kolaydı sanki ben son bir aydır Yapmak istemiyorum.
İnan bana zor duruyorum.
Çok bunaldım ya :KK43:

Fazlami kistin acaba senin son menubu hesaplamak lazim dun bende o kadaar zor su ictimki anlatamam tadi garip geldi bende limon dilimleri koydun suyun tadini degistirip ictim bugunde aynen

Fazlami kistin acaba senin son menubu hesaplamak lazim dun bende o kadaar zor su ictimki anlatamam tadi garip geldi bende limon dilimleri koydun suyun tadini degistirip ictim bugunde aynen
Ya bıktım evdekiler yerken yutkunarak izlemekten başka odaya kaçmaktan.
Mutfak abur cubur dolu Gitmeye korkar oldum..
Onlar ekmeğe salata sarıp löp lö yerken yogurt salata yemek ağır gelmeye başladı..
Bilmiyorum niye böyle ama bir aydır yaşadığım bi zorluk bu..

İnan bana zor duruyorum.

Onlar ekmeğe salata sarıp löp lö yerken yogurt salata yemek ağır gelmeye başladı..

Sorma bu aralar bende de var aynı durum :(

Normal sıkılman brnce yarın oglene sevdıın bır yemek koy nefıs bu bıraz onada hıtap etmek lazım bende arkamı donuyorjm evdekıler yemek yerken bıde ben 6 da yıyorum onlar gec yıyor kız kardesım kılo derdı yok alamıyorda :)almayın yemeyın dıyemem alıstım gıbı mutfakta oyle abuk sabuk seyler varkı gecen bır baktım kagıt helva kek lavas hazır sıpsak makarnalar ne alakaysa :) kesın o hazır makarna benımdır spr oncesı sarmıstım nasıl yıyodum :KK48:ama alıstım sadece 15 gundur pıde cekıyor canım :KK61:

Normal sıkılman brnce yarın oglene sevdıın bır yemek koy nefıs bu bıraz onada hıtap etmek lazım bende arkamı donuyorjm evdekıler yemek yerken bıde ben 6 da yıyorum onlar gec yıyor kız kardesım kılo derdı yok alamıyorda :)almayın yemeyın dıyemem alıstım gıbı mutfakta oyle abuk sabuk seyler varkı gecen bır baktım kagıt helva kek lavas hazır sıpsak makarnalar ne alakaysa :) kesın o hazır makarna benımdır spr oncesı sarmıstım nasıl yıyodum :KK48:ama alıstım sadece 15 gundur pıde cekıyor canım :KK61:
Ben 17de yiyorum yavan şeyleri 19da onlara hazırlıyorum cillop gibi yemekleri....
Bulusup yemeye gidelim :KK70:
:kk77:Hadi..

Ya kizlar caniniz istediginde yiyin bence abartmadan atiyorum canin pide mi cekti iki dilim.ye ne biliyimmm cikolata mi cekti tumunu degil yarisini ye ben yiyorum valla. Bi de cuma oglen odul gunu yapin bu eglenceli oluyor nereye kadar sikican.ki sonra da patlak veriyo.daha beter yiyoruz al o zaman +2 kg :(

Hayir +200 alirsin atiyorum.az kacamakta ama ertesi gun verir ve devam edersin.ama o krizin.ardinda gelir +2 kg ugrasirsin bi hafta

Ne bilimm sahsen.ben.bu sekil dusunuyorum.

Ya kizlar caniniz istediginde yiyin bence abartmadan atiyorum canin pide mi cekti iki dilim.ye ne biliyimmm cikolata mi cekti tumunu degol yarisini ye ben yiyorum valla. Bi de cuma oglen odul gunu yapin bu eglenceki oluyor neteye kadar sikican.ki sonra da patlak veriyo.daha beter yiyoruz al o zaman +2 kg :KK43:

Hayir +200 alirsin atiyorum.az kacamakta ama ertesi gun devam edersin.ama o krizin.ardinda gelir +2 kg ugrasirsin bi hafta

Bazrn bende yapıyorım bugun kahvaltıda patates kızartması yedım şaşılcak kadar az hemde ama pıde baska ya bır ıkı dılım al bırak yapamam sımdı bıde reglı oldum mılletım canı tatlı ceker benım yemek bugun 20 çesıt yemek gelır aklıma :KK48:

İnan bana zor duruyorum.
Hay masallah 45 kilo vermişsin. Ondandır yeme isteği.

Ya kizlar caniniz istediginde yiyin bence abartmadan atiyorum canin pide mi cekti iki dilim.ye ne biliyimmm cikolata mi cekti tumunu degol yarisini ye ben yiyorum valla. Bi de cuma oglen odul gunu yapin bu eglenceki oluyor neteye kadar sikican.ki sonra da patlak veriyo.daha beter yiyoruz al o zaman +2 kg :KK43:

Hayir +200 alirsin atiyorum.az kacamakta ama ertesi gun devam edersin.ama o krizin.ardinda gelir +2 kg ugrasirsin bi hafta

Zaten her cuma ödül öğünü yapıyorum ama yetmiyor artık..
Bızımkı 11 de eve gelıyor avm çalıstıgı ıcın bazn anneme dıyorum sen hazırla aglıycam yoksa :) yarın valla bak oglrn kendıne ver odul ben senın menuyu bulamadım hesaplıycaktım
8,00
2 dl tam buğ/2 yumurta/2 cherry dom/2 çay kaş. reçel
14,00
5 hurma / 4 kaşık yoğurt
16,40
3 hurma /3 kaşık yoğurt

Back
X