💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Benim ilaçsız geçmiyor canım.
İlaçsız geçer diyorsan bekle ama zor :KK43:
ya zaten tedaviden dolayı hergün birsürü vitamin ilaç içiyorum artık içim dışım ilaç oldu o yüzden elimden geldiğimce uzak durmaya çalışıyorum ama :KK51:

bebek tedavisi görüyorum şu an gülüm bu ay başladı ama son 4 aydır zaten şeker ilacı vitamin bilmem ne bir sürü şey içiyorum:KK43:

Bebek tedavisine başladın mı canım.
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah hakkında.

İlaç içmek eziyet gerçekten ya.
Yumurta geliştirici ilaç falan mı kullanıyorsun?

Bebek tedavisine başladın mı canım.
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah hakkında.

İlaç içmek eziyet gerçekten ya.
Yumurta geliştirici ilaç falan mı kullanıyorsun?
sorma gülüm bu tedavide verilen tüm ilaçlar hormon yüklü ve insan psikolojisini o kadar etkiliyor ki sana anlatamam yaşayanlar bilir tabii...evet yum geliştirmek için klomen diye bir ilaç verdi adetin 13. günü gel dedi ama devlette olduğu için adamı tam tarihte yakalamak güç dr da dedi 1 gün önce veya sonra beni yakalamaya çalış randevularda..pazartesi randevum var bilmiyorum etki etmiş m etmemiş mi

sorma gülüm bu tedavide verilen tüm ilaçlar hormon yüklü ve insan psikolojisini o kadar etkiliyor ki sana anlatamam yaşayanlar bilir tabii...evet yum geliştirmek için klomen diye bir ilaç verdi adetin 13. günü gel dedi ama devlette olduğu için adamı tam tarihte yakalamak güç dr da dedi 1 gün önce veya sonra beni yakalamaya çalış randevularda..pazartesi randevum var bilmiyorum etki etmiş m etmemiş mi

Klomen ben de 1 ay kullanmıştım ama yumurta takibine gitmedim sonra canım.
13. gün sanırım vajinal ultrasonla yumurta gelişimine bakıp ona göre çatlatma iğnesi falan yapıcak.
Ben o ultrasonu istemediğim için gitmemiştim, korkuyorum :)

Klomen ben de 1 ay kullanmıştım ama yumurta takibine gitmedim sonra canım.
13. gün sanırım vajinal ultrasonla yumurta gelişimine bakıp ona göre çatlatma iğnesi falan yapıcak.
Ben o ultrasonu istemediğim için gitmemiştim, korkuyorum :)
kız deme vajiinal mi bakıyorrr:eek:bana hep ultrason baktı yaaa inş alttan bakmazzz:KK43:çok utanıyorum ben o işlemden:KK51:bende geçen yıl bu zamanlardı klomen vermişti başka bir dr o zaman hiç büyümemişti ama o zaman şartlar farklıydı tabi 82 kg dım o zaman birde öyle pek spor falan yoktu arada yapıyordum randevuya yakın olunca baya baya merak yapıyor ama çok korkuyorum etki etmemişse diyeeo_O

kız deme vajiinal mi bakıyorrr:eek:bana hep ultrason baktı yaaa inş alttan bakmazzz:KK43:çok utanıyorum ben o işlemden:KK51:bende geçen yıl bu zamanlardı klomen vermişti başka bir dr o zaman hiç büyümemişti ama o zaman şartlar farklıydı tabi 82 kg dım o zaman birde öyle pek spor falan yoktu arada yapıyordum randevuya yakın olunca baya baya merak yapıyor ama çok korkuyorum etki etmemişse diyeeo_O

Yumurta takibi vajinal oluyor diye biliyorum ben canım ben o yüzden gitmedim zaten.
İnşallah bu sefer gelişir canım, stres yapma.

Yumurta takibi vajinal oluyor diye biliyorum ben canım ben o yüzden gitmedim zaten.
İnşallah bu sefer gelişir canım, stres yapma.
o zaman dr gelişmedi diyince bırakmıştım tedaviyi sonraki aya soğan kürü yapmıştım o ay hamiile kalmıştım..ay inş öyle yapmaz kız varyaaa :KK17:

o zaman dr gelişmedi diyince bırakmıştım tedaviyi sonraki aya soğan kürü yapmıştım o ay hamiile kalmıştım..ay inş öyle yapmaz kız varyaaa :KK17:

Daha önce klomen kullandığında karından mı bakmıştı?
Karından bakıyorsa benim de içim rahatlar kız.
Tekrar yapmadın mı soğan kürü?
Bu arada bebek düşünürken maydanozdan uzak dur.

Daha önce klomen kullandığında karından mı bakmıştı?
Karından bakıyorsa benim de içim rahatlar kız.
Tekrar yapmadın mı soğan kürü?
Bu arada bebek düşünürken maydanozdan uzak dur.
o gittiğim özeldeydi karından bakmıştı bu devletteki nasıl yapar bilmiyorum ama şu zamana kadar hep ultrason yaptı.. kaç gündür aklımda inş alttan bakmaz diye ama bilemiyorum ne yapar...soğanı geçen ay yaptım d kontrol hapını kullanırken bu ay kistler gitmişti ama dr a demedim soğan yaptım diiye sadece ilaç kullandığımı biliyor adam

menüm
sabah
1 su bardağı kadar lor
5 yk domates tavası
yeşilçay

ara
1 fincan sütsüz şekersiz nescafe
1 havuç

öğle 1 parça tavuk

ara
bitkiçayı
1 havuç

akşam
1 tabak mantar sote
salata

su 2 lt
spor 37 dk yürüyüş(3 km) tam 37. dk kapı çaldı kv geldi:KK43:,50 yarım mekik

o gittiğim özeldeydi karından bakmıştı bu devletteki nasıl yapar bilmiyorum ama şu zamana kadar hep ultrason yaptı.. kaç gündür aklımda inş alttan bakmaz diye ama bilemiyorum ne yapar...soğanı geçen ay yaptım d kontrol hapını kullanırken bu ay kistler gitmişti ama dr a demedim soğan yaptım diiye sadece ilaç kullandığımı biliyor adam

Canım bak nette bu bilgiyi buldum:

Yumuta takibi (folikül ölçümü) nasıl yapılır?

Genellikle vajinal ultrason (halk arasında alttan ultrason yapmak denir) yoluyla folikül büyüklüğü ölçülür. Karından yapılan (abdominal pelvik ultrason) yoluyla da ölçüm yapılabilir ancak transvajinal ultrason kadar net görüntü sağlanamaz bu nedenle genellikle transvajinal ultrason tercih edilir. Ultrason işlemi sırasında ağrı olmaz, kısa ve rahat bir uygulamadır.

Bir de devlet hastanesinde kadın doğumcuların odasında sadece vajinal ultrason olmuyor mu? Ben öyle biliyorum çünkü bana vajinal ultrason yapacaktı ben karından istedim. Karından isteyince ultrason için başka bir yere gönderdi.

Canım bak nette bu bilgiyi buldum:

Yumuta takibi (folikül ölçümü) nasıl yapılır?

Genellikle vajinal ultrason (halk arasında alttan ultrason yapmak denir) yoluyla folikül büyüklüğü ölçülür. Karından yapılan (abdominal pelvik ultrason) yoluyla da ölçüm yapılabilir ancak transvajinal ultrason kadar net görüntü sağlanamaz bu nedenle genellikle transvajinal ultrason tercih edilir. Ultrason işlemi sırasında ağrı olmaz, kısa ve rahat bir uygulamadır.

Bir de devlet hastanesinde kadın doğumcuların odasında sadece vajinal ultrason olmuyor mu? Ben öyle biliyorum çünkü bana vajinal ultrason yapacaktı ben karından istedim. Karından isteyince ultrason için başka bir yere gönderdi.
yok gülüm benimki hep ultrason karından yaptı hem o var hemde halk arasında bilenen adıyla çatal da var... ayy o zaman karından bakmaz bu yaa:KK17:ağrıyı bırak insan çok utanıyorrr:KK23:

Back
X