- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salı menüm
Kalkınca 1 bar sirkeli ballı su
10.00 __1 yumurta, peynir, 2-3 kş salata
16.15 _baharatlı yoğurt
18.30 _1 yumurta, peynir, 1 sandwıch Ekm.
(biliyorum olmadı)
Su 2 lt olur
Bugün çok halsizim hiç keyfim yok spor yok
Gelelim bana bir menum olmasini cok istedim ama yok
Sabah geckaldim demistim okuldada yogurdumu biri yemis kucuk kova yogurt bide
12.00 3 hurma 1 bardak 95 kalori domates corbasi
4.00 gibi yarim avuc cekirdek cocuklarla sıkintıdan yedim 150 kalori falanda bu oldu
Aksam 8.00
1 dlm salam
3 kasik yumurtali ispanak
salata
Su 1.5
Kizlar sabah kosturunca goji yemeyi unuttum yatarken yicem
Nettin sultanim oglen gume gitmis sadece digerleri iyiSalı menüm
Kalkınca 1 bar sirkeli ballı su
10.00 __1 yumurta, peynir, 2-3 kş salata
16.15 _baharatlı yoğurt
18.30 _1 yumurta, peynir, 1 sandwıch Ekm.
(biliyorum olmadı)
Su 2 lt olur
Bugün çok halsizim hiç keyfim yok spor yok
Cnm bir defa daha denedim burnumu tutup octim suyunu icince meyvesinim tadi cok kotu sudaSu az onun dısında guzel bır ben suyunu ıcıyom gojınım galıba
işe yarıyormı yıyınceCnm bir defa daha denedim burnumu tutup octim suyunu icince meyvesinim tadi cok kotu suda
Ama kuruyken sevdim tadini
Yarın mutlaka yapıcam cnmEkmekte sıkıntı yok bence burası yoplasan 500 kalorı bıle etmez spor yarın 1 saat alıcagım olsun :)
Ne bilim cnm anlamadim ama kabiz da olmuyom bayafir sarimsakta yutuyom ya hangisi fayda verir bilmem ama goji duzenli olmadiki hicişe yarıyormı yıyınce
Bugün yeterince negatif Elektrik verdim heraldeNettin sultanim oglen gume gitmis sadece digerleri iyi
Abla bosa uzuluyon basarini gor ovun kendinle
Bizim bir basarimjz yok kacamak yapiyoruz sen hala super devamsin.niye moral bozuyon.
Fizigin super olmus fazlalik yok.
Burda mutlu olup 2 ileri 1 geri yap yeter bence daha kasmana gerek yok
30 dk iyi zaten menü güzelYarın mutlaka yapıcam cnm
Hatta şimdi kendimi zorlayıp 30 dk yapıcam
1 saate gücüm yok
Ne bilim cnm anlamadim ama kabiz da olmuyom bayafir sarimsakta yutuyom ya hangisi fayda verir bilmem ama goji duzenli olmadiki hic
Cnm bnm zayiflama endeksli dusunme faydali biseymis genel anlamda diger meyveleri zayiflamak icin yemiyoz sonucta vitamin iste arada almak gerek30 dk iyi zaten menü güzel
Bende cuma eksı olmaZda bırakcam
Cnm bnm zayiflama endeksli dusunme faydali biseymis genel anlamda diger meyveleri zayiflamak icin yemiyoz sonucta vitamin iste arada almak gerek
Toplanin kizlar sefere cikiyoruz defenem katli vaciptir bunun :))))))))
OleyyyyHusnacigim ogle yememissin erken aksam yapicanya acikmayasin canim
Nuray menunu super buldum harekette yapmisin bence super gideceksin inaniyorum :)
Ben burdayım
merhaba biz tanışmadık sanırım ben asyaBen burdayım
memnun oldum birgül hoşbulduk arabistan'da yaşamak güzeldir alıştık alışması na da bizi sıkan bu hapislik dışarıya çıksak bile ferace peçe takmak zorunda yız.ama size bişey söyleyim mekke medine için deyer yılda bir bile olsa ziyaret ederiz elhamdülillahHosgeldn cnm birgul ben de. Bnm de bi oglum var 7,5 aylik. Erzurumdayim:)
Arabistanda yasamsk nasil alisabldn mi
Meraba memnun oldum Asya çok güzel ismin varmerhaba biz tanışmadık sanırım ben asya