Anaa hoşgeldin gııı..Uzun bir suredir giremedim kizlar hem yediklerimi sizlerle paylasacak yuzum yoktu hem de yogunluk vardi.su an 28 beden pantalon giyiyorum ama kac kiloyum bilmiyorum 1 aydir tartiylada yuzlesmedim 58 kilo olmusumdur diye tahmin ediyorum beni tekrar araniza alirsaniz sevinirim
Kız ağzını hayra aç..Kizlarrre endoskopi olan varmi icinizde yarin gorenlerde cvp yazsin esimde 2 haftadir yutkumma problemi basladi endoskopi olcak kotkuyoz biraz kayinpedrr yemek borusu kanserinden vefat etti.
Evlerden uzak olsun allahim :-(
Olabilir aşkımayrı ayrı okuyunca fazla gibi göründü zaar..Cix sana oyle geldi. Sadece türlü diyebilirdim ama icindekini belirttim. 1 tb corbayla cok gelmedi bana :)
Öfff o börekleri ben yesem +1dim beaaaa!Gunaydinnnn. +300 gr boreklerin intikamii
Tatlım sen kısa sürede çok kilo verdin vücudun biraz dinlenmek istemesi normalAbla tartiya 2 kaldı ama + lar gitmedi canım çok sıkılıyor ya menulerim ortada niye böyle oldu ki finale son 1 adım kala
Allahım yarabbim yaaaGunaydinnnn. +300 gr boreklerin intikamii
Ne biçim vücud anlamadım ki insan dinlenirken sabit durur ne çıkıp yoruyon kendiniTatlım sen kısa sürede çok kilo verdin vücudun biraz dinlenmek istemesi normal
Zaten hedefe ulaştın sayılır. Son kilolar daha zor gider
Bende + 1 dim abla yalnız değilsin hafta sonu hiçbirşeyi abartmadigim halde aldığım artıları veremedim dahaÖfff o börekleri ben yesem +1dim beaaaa!
Dün gece bi rüya gördüm..
Tartı günüymüş bi çıkıyom tartıya aman allahım
58
Bşidaha çıkıyom bidaha yok sonuç değişmiyo..
Sevinemiom diyorumki ben kızları buna nasıl inandıracam..
Uyandım dedim salak defne 58 ol sen inanmayan inanmasın..
Güldüm bide rüyamdaki bana....
Hehehehehe yaaaa defne süper sinnn yaaaaa ayyyy çok güldumDün gece bi rüya gördüm..
58
Bende guldum kendime. Hemde nasıl.Hehehehehe yaaaa defne süper sinnn yaaaaa ayyyy çok güldum
Bende guldum kendime. Hemde nasıl.[/QUO
Eminim rüyasi bile çok güzeldir yaaaa ayyy 58/i ortaokulda falan görmüştüm sanirim
Ayy ne güzel yaa varsın ben onu rüyada bile olsa görebilsemDün gece bi rüya gördüm..
58
Merabalar kızlar nasılsınız bol enerjili hayırlı sabahlarAbla supersin spora alistin sonundan
Sen adim at biz itikleriz arkandan
Rüyamda bile size vereceğim hesabı dusunuyom ama komik degilmi?Ayy ne güzel yaa varsın ben onu rüyada bile olsa görebilsem
Günaydın canım.Merabalar kızlar nasılsınız bol enerjili hayırlı sabahlar
Bende anlatım rüyamı bana narkoz veriyolar bide bebegim e mide ameliyatı yapacakmış ım ben neyse de bebegim narkoz niye veriyolar bilinç altıda olabılır hayırdır inşallahAyy ne güzel yaa varsın ben onu rüyada bile olsa görebilsem
Hayır olsun.Bende anlatım rüyamı bana narkoz veriyolar bide bebegim e mide ameliyatı yapacakmış ım ben neyse de bebegim narkoz niye veriyolar bilinç altıda olabılır hayırdır inşallah
Kız sen olda biz inanırızRüyamda bile size vereceğim hesabı dusunuyom ama komik degilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?