Gunaydin hosgeldin canimBendende herkese günaydın araniza yeni katıldım arkadaşlar
Soyledim cnmNasilsin ablaMefkurem . İsyerine soyledin mi ameliyati, yarin miydi
Hosbulduk canımGunaydin hosgeldin canim
Silkelip toparlanmam dogumdqn hemen sonra olmadı başladım bıraktım tekrar başladım 82 indim bıraktım 90 çıktım en sonunda 4 önce basliyalim devamını getirdim bundan sonra başlamak bırakmak diye birşey yok ömrü billah kontrolü tartidan kopmadan koruycam.Ay bu çok iyi geldi aslında çogu zaman verdim hep kilo larımı ama nedense şimdi bi türlü yola giremedim.
Bende kanamalı gebelik geçirdim 70 ile başlayıp 110 ile bitti tüp bebek tedavisi ile ikiz gebeydim.
Kaç gün rapor alırsın iyce iylesmeden gitme abla iseSoyledim cnm
Yeni geldim eve
Yarin ama saati belli degil
Sonra arayip soracam
Malt içeceklerinin çoğu şeker canım mudendisinoglu var Instagramda takip etmiyorsan bak canım onda önerdiği şekersiz olanlar vardı . Anne Bebek ürünlerini inceliyorKuru dut aldım ıslıyorum sabaha onun suyunu içip kendisini yiyorum canım, birde bu malt içecekleri varya hurma ve malt olanından sipariş ettim daha gelmedi ama ondan da kullanacağım 150 kalori çok aşırı birşey değil zaten , bizimde 8 haftalık nurse harveysin kullanıyorum damlasını bizim 20 günden sonra başladı gazimiz
Sorma aynıyız sürekli babayı koşturuyor evde baba oynayalım diye , bende bebeği atıyorum adam yakında evden kaçacak :SNoldu ki???geçmiş olsun
İşin zor canım yaaa.bizimkiler de tv telefon a sardı...okula da göndermedik sıkılıyor çocuk mutsuz hep
Sağlık olsun önce ablada gerisi inerGunaydinn canlar
Bi kahvemi içip biraz dinleneyim alintilara sonra dönecem :)
Dün tartilamamistim, bugün tartildim
Sabitim
Demekki dün artidaymişim
3 günde eksi gelir insallah
Tabi narkozun odemi vs. Olmazsa
Nasıl oldun poniSelamm kızlar
Bu şekilde içeriği canımMalt içeceklerinin çoğu şeker canım mudendisinoglu var Instagramda takip etmiyorsan bak canım onda önerdiği şekersiz olanlar vardı . Anne Bebek ürünlerini inceliyor
Sporda yapılmış, menüde cok guzel cnmSiz dostlarıma layık menümu sunarim
Kahvaltı 11.30
Maydonoz salatasi
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
7 zeytin
Domates salatalık
2 belki 3 yumurtalı omlet(kız yemedi de )
..
Ara Neskafe 2 ceviz
Akşam 18.30
3 servis kaşığı kıymalı türlü yemegi
3 kaşık yoğurtlu kırmızı biber
2 kaşık yoğurtlu kereviz
Salata
2,5 lt su 40 dk eliptik
Evde o kadar cok varki cnm, takimlar pantolanlar, elbiseler. 2 dolap doluBen uzun zamandır gitmiyorum çarşıya trenyoldan hallediyorum
Paraya kıy şoyle birazcık pahali 40 beden bir kıyafet al bak nasıl motive edicek o seni
Annen kilolumu cnmGüzel menü abla.
Dizin için sevindim.iyi gelir inşallah.geçenşerde annemi sormuştun.cevaplamayı unuttum.annem dizleri arasındaki sıvı tükenmiş. Ameliyat da istemiyor.
Amerika yaparsa hayirYa kızlar aşı olmayı düşünüyor musunuzBenim kafa karışık inst takip ettiğim aşı maske karşıtı kişilerin fikirleri mantıklı gelmiyor değil ..Bugün izledigim bir videoda bu asinin çok farklı olduğun amaç genlerle oynanmak istendiği söylüyor ..Aşının içinde maymun domuz ceninden alınan genler olucagini soyluyor Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak gibi geliyor bana
Benimde senden bi farkim yok cnmMefkurem
Canım merhaba nasılsın ben seni 90lar grubundan biliyorum.
Bi ileri iki geri gitmekten canım sıkıldı gerçekten.
Verdigim kiloları geri aldım.
Sıkışıp kalmış hissediyorum.
Hosgeldin tatlimMerhaba kızlar sanırsam aranızda emzirenlerde var daha önce diyet yaptım deneyimim var 14 kilo kadar vermiştim hipotiroid ve haşimato hastasiyim ayrıca ama emzirirken nelere dikkat etmem gerekiyor kaç kalori almam gerekiyor bilmiyorum eğer emzirirken de diyet yapıp sütü azalmayan varsa aranızda bende araniza katılmak isterim
Cocuklarin buyumesiyle alakasi yok cnmlafına çok takıldım. Derin düşüncelere daldırdın beni. Geçmişte de böyle hissediyor muydun? Yoksa son zamanlarda mı böyle hissetmeye başladın? Çoluğunu çocuğunu büyüyen insanların hayattan beklentisi, umudu ne olmalı acaba? Kızlar siz be düşünüyorsunuz?
Masallah edibemValla benim dolaptaki darlar olmaya başladı, çok motive edici.
Hele tektaş yüzüğüm yıllardır olmuyordu parmağıma, bugün baktım oldu, büyün gün bulutların üstündeydim sanki
Gecmis olsun tatlimGunaydın kızlar sag goz kapagım sis bir sekılde uyandım
Bende hic tabletten falan yazamiyorum :))sabah berı kuzenlerı ıle ne konusuyor bu oglum ya yenı moda görntulu konusma cıktı sımdı bıde yanyana gıbı telefonla oyun oynuyorlar resmen telefon yerde ama alamıyorum elınden ıyıce eve kapandık korona var dıye bu sene okulda yok ses etmıyorum ama pc den yazmak ne zormus (kızda ayagımda uyuyor mutfagın toplamak için gittim hemen kalktı memlekette ayaga alıstı bıde burda gerıye alıstırmaya calısıyorum)
Mutlaka odemde vardir tabiki cnmGünaydınnnn güzel bir gün olsun inşallah herkese.
Dünkü menümü yazayım:
ÖS 16:30
1 büyük dilim tb ekmek
2 tk zeytin ezmesi
Akşam 19:30
2 kepçe kuru fasülye
1 kepçe pirinç pilavı
2.25 lt su, 1 kupa sade nescafe
Bu arada sabah maalesef tartı korktuğumu yüzüme gösterdi. Tatilde 3 günde 2.5 kilo almışım, muhtemelen büyük bir kısmı ödem ama moral bozdu.
Neyse
@Sanguine (77.5......72) - 5.5
Bu da benim kasım hedefim olsun.
Dr 3-4 hafta dedi cnmKaç gün rapor alırsın iyce iylesmeden gitme abla ise
İyiyim çok şükürSorma aynıyız sürekli babayı koşturuyor evde baba oynayalım diye , bende bebeği atıyorum adam yakında evden kaçacak :S
Sağlık olsun önce ablada gerisi iner
Nasıl oldun poni
Asyanın yatağını ayırsan iyi olur aslında duymaz kalkarkenTunaydin cnm arkadaşlarım diyeti deliksiz yapmak spor yapmak için nasilda güzel bir gün
Oğlan okula başladı sabah 6 kalkıyor Asya'da yanından kalkınca uyanıyor10 kadar uyumadi beraber uyuduk sonra 12,30 kalkiş Daha yeni kahvalti yaptım yatak yorgan duruyor Bitmeyen işlerim artık hicde bitmez
Sana kim bakacak abla?Sporda yapılmış, menüde cok guzel cnm
Evde o kadar cok varki cnm, takimlar pantolanlar, elbiseler. 2 dolap dolu
Hic giymediklerim bile var
Aksam bi baktimda hepsini cok özlemişim
Annen kilolumu cnm
Amerika yaparsa hayir
Almanya cikarirsa bilmiyorum
Merkezin basinda bi Türk prof var
Benimde senden bi farkim yok cnm
Ama eğer kiloyu kabullenmiyecesek, bu sorunu sadece kendimiz çözebiliriz
Senelerdir anladikki bi mucize falan olup sabah zayif uyanmiyacaz
Düzenli gelirim, yeterli paylasim yaparim dersen bize katilabilirsin
Yarismada olmasakda, takim gibi disiplinli olalim istiyirum
Yoksa bizden bi halt olmaz
Karar verirsen kendini tanit, daha iyi tanışalım :))
Hosgeldin tatlim
Bebiş daha cok küçükmüş
Burda baya emziren var
Kimseye az ye demiyoruz ama dogru şeyler yensin diyoruz :))
Eğer duzenli gelip kurallara uyarim dersen bize katilabilirsin
Cocuklarin buyumesiyle alakasi yok cnm
Asamadigim sorunlar var ve cozulecegindende umudum yok
Kafese tikilmis gibi hissetigim icin
Masallah edibemönceden yapmadigini hamilelikte başardın, insallah devamini getirirsin
Gecmis olsun tatlim
Biseymi cikiyor acaba
Yada gece senin adam uykunda patlattimi
Bende hic tabletten falan yazamiyorum :))
Ayağa alismasi kötü olmus cnm, kolikle biraz zor vazgecjrirsin
Mutlaka odemde vardir tabiki cnm
Ama bu kadar artiyken aksamin hic olmamis
Dr 3-4 hafta dedi cnm
Heralde 4 haftayi doldururum
Zsten coranadan bu hafta işler iyice azaldi
Aralikda da muhtemelen az olur
Belki cikarirlar, bilemiyorum
Bu cocuklar nasil oynamaktan hic bikmayip, yorulmuyolarSorma aynıyız sürekli babayı koşturuyor evde baba oynayalım diye , bende bebeği atıyorum adam yakında evden kaçacak
Papatya hoşgeldin ben Poni, 6 ay sonrasının fit hatunuHosbulduk canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?