💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Menüleriniz gayet güzel emziren anneler hem kendilerine hem ufaklıklara dikkat etmeliler..kıyamam onlara anne sütüne ihtiyaçları var..
bu arada aktarım söyledi çekilmiş çörekotu iyi süt yapıyormuş bilginiz olsun...

Ogretmenim bence cok guzel bi menu hadi bakalim yarin kim birinci olacak.

Bari listeye girsek ben ilk hafta 2. İkinci hafta kg veremeden sabit kaldim ucuncu hafta 3. Bu hafta da bakicaz :)

Saka bi yana 86.5 hedwfimi gorsem super olur spor yapmadan yine iyi gidiyor esasen

İnsallah ayin 21 de evime gidicem (kayseri) yarin icin umarim hepimiz kg kaybedip basari kazaniriz. :)
inşallah güzelim eğer aynı olursam çok üzüleceğim ama yapacak bişey yok yaklaşık 10 gündür aynı kilodayım ..regl dönemi ama almadım tek sevincim bu..
Kayseriye selam benim memlekete yakınsın kazasız belasız gi t inşallah güzelim..

Slmmmm canlarıııııım özledim sizi temizlikti çocuklardı derken bugün hiç bakamadım menümü yazayım
Sabah 3 kuru kayısı
KAHVALTI 2 haşlama yumrta 2 dilim kepekli ekmek 1 kaşık bal peynir domates salatalık
ARA 5.6 üzüm
ÖĞLE haşlanmış yağsuz tuzsuz 1.5 tabak kabak 1 kase yoğurt salata
Ara bi avuç leblebi
AKŞAM haşlama kabak salata yoğurt
3 litre su 3.5 olr

I
Insallahhh hepimizz ulasiriz

sağol canım yazmayı unutmuşum 4000 adım yürüdüm tempolu aktara gittim mate ve biberiye çayı aldım karışık ..sabah iç dedi..
bu arada yeşil çayı pek sevmezdim ama şimdi büyük bir zevkle içiyorum..çayım çok güzel..
tansaşlarda büyülü bohça yaseminli alıyorum nefis bir tadı var zevkle içiyorum zararlı olmasa herhal 10 bardak içerim ben 2 bardakta bırakıyorum...

canım ya leblebi insanı azıcık hem acıktırıyor hem su tutuyor ben öle hissettim bende öyle seni bilemem onun yerine başka alternatif bulmaya çalış derim naçizane ..fındık ceviz hurma gibi..

zuhalcim Allah nasip ederse yarın patates detoksuna başlıyorm :))
da bir sıkıntı haşlama patatesin içine yeşillik vs koysam olur mu sade yemek işkence yahu maydanoz koysam..
birde ben domates salatalığa nar ekşisi koyuyorum sadece tuz yağ vs yok herhalde sıkıntı olmaz demi..

Süper

İSTE MENUMMM

SAAT 09.45 2 k.kayisi 2 sb su

SAAT 11.15 1.5 h.yumurta domates salayalik 2 tbe 2 kkb.peynir cay

SAAT 16.00 2 yk baharatli yogurt 5 dlm karpuz

SAAT 19.00 2 haslabmis tavuk baget salata 1 sb yogurt

Su 2 oldu 3 e tamamlicam
Çok güzel canım

Güzel canım

Gayet güzel menü olmuş işallah çıkmazsın

Alıntıda problem oldu sanırım güzel canım menü bende regl placam sanırım kendimi zor tutuyorm tatlıya saldırmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…