Tatlım bence sporu sürekli fazla yaptığın için kas oranın artmıştır. Önceden ölçüm yaptırsaydın bilebilirdin o zamankizlar bugun 74.1 geldim yani bildiginiz 800 gr artidayim bu ne ya bi ileri iki geri
aksamlari yemegi biraz daha azaltip sporu da bi seferde 2 saat seklinde degil de sabah aksam 1 saat seklinde yapayim diyorum gerci her gun sabah cikamam da haftada 3 gun ciksam yeter zaten nasil is bu ben anlamadim gitti
Youtube leslie 1 mil yaz çıkıyorHe birde leslie yapiyorum diye yazanlar olmus o nasil yapiliyo :)
Ne bileyim bir hafta oyle yaptim acikmadim pekTatlım ekmeğini sabah yesende öğlen sebzeni yoğurdunu yesen daha iyi olur
Hm tesekkurler tamam :)Youtube leslie 1 mil yaz çıkıyor
Dışarıya çıkamadığın zaman evde yapabilirsin
Önce 1 den başla zamanla artırırsın
Normalde 4-5 saat olmalı2 ogun arasinda kac saat olmali peki siz nasil yiyosunuz mesela ben genelde 9 veya 10da kahvalti yapiyorum ogle yemegim kacta olmali o zaman
Bi geliyon bi kayboluyon güzellikYeni gelen arkadaslar hosgelmisler
Benim vaktim var da kizlarrr nerdesinizzz yahu
Ben 8 ayda 1 sefer yedimDondurma da cıs mı
Ayy bu cok kotu oldu yaBen 8 ayda 1 sefer yedim
Sen karar ver tatlım
Ayy bu cok kotu oldu yaBen 8 ayda 1 sefer yedim
Sen karar ver tatlım
Kek icn cook uzgnm 1 mil leslie yprk kndmi affttrmeye clstmTatlım sen adını söylemişmiydin yoksa ben yine unuttummu
Akşamki kekide görmedim zannetme
Burda sıkı yonetim var ya cok guzel <3 :)Kek icn cook uzgnm 1 mil leslie yprk kndmi affttrmeye clstmadim birgul :) galiba hc soylememstm tkrardan memnn oldm:)
Tatlı yağlı hamurişi kızartmalarAyy bu cok kotu oldu yabaska neler cıs peki
Tatli hamurisi kizartma makarna pilav patates bunlari kesmistim ben de yemeyi zaten o zaman sıkıntı yok bi arada dondurma yiyodum onu da yemicez demekkiTatlı yağlı hamurişi kızartmalar
Makarna pilav patateste yenmemesi gerekenler arasında
Bende memnun oldum güzellik nihayet tanışabildikKek icn cook uzgnm 1 mil leslie yprk kndmi affttrmeye clstmadim birgul :) galiba hc soylememstm tkrardan memnn oldm:)
Belki 2 haftada 1 top yiyebilirsinTatli hamurisi kizartma makarna pilav patates bunlari kesmistim ben de yemeyi zaten o zaman sıkıntı yok bi arada dondurma yiyodum onu da yemicez demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?