İnşallah canımda bilmiom benm hiç umudum yokHaklisin mimoza ( bu arada adini yasini meslek kg detayla yazabilirmisin ben bi kac gun takip edemedim kacirdim) kendimi tutmaliysim
Ben emel 30 yasindayim 8aylik bir oglum var ilk bebegim 102 den dustum kg aldim verdim derken temmuz 15 de bu topige basladim.92.2 den 86.5 e dustum haftasonu kacamaklarim +700 ekletti onu verirsem kardir.
Hatice bu hafta 90 kg kirilip 8 leri gorucen insallah
Evet canım sabah 15 dk şimdide leslie 3 yaptm işallah neticesi güzel olursağlıklı beslenmişsinsporunda iyi olacak
Önce bi 10 kiloyu Verde güzelim gerisini sonra düşünürsünÖyle abla herkes 10 kilo versen süper olursun yeter diyo benim süper olmam için 30 kilo vermem lazım boy baya avantaj
Benim de menum şoyle
10.00 2 domates 3 salatalik 2 kk peynir 2 ad.zeytin bir bardak süt 1.5 dilim kepek ekmegi
14.30 1.5 kase yogurt
18.00 1 tabak menemen bir kase yogurt 1.5 dilim tam bugday ekmegi
10.50 1 armut
2 litre su
Yok kız niye dinlemeyelimBen diyorum başından beri reglide spor yapın diye hıhkimse beni dinlememiş
ben 60 olmak ıstıyorum ya banane banane..Önce bi 10 kiloyu Verde güzelim gerisini sonra düşünürsün
Kız burda hepinizin 65 olduğunu görecem inşallah
Bu mesajin kime bilemedm ama uzerime alinabilrm diger taze annelermz gbi:) bn zaten ceviz badem sut yumrta bnlari hayatimdan cikartmadan biseyler yapmaya calisiorum. Erken diyor annem de ama bn gitecek kiyafet bulamamaktn deli gbj bunaldm. Gardrobum tika basa kiyafet dolu ama hicbrni giyemiyorum. Cook sikici cookCanim cocugun cok kucuk ayda 1 kilodan fazla vermemen gerek ki sutun azalmasin ben simdiye cok duydum kilo almissin gobek kalmis hala verememissin kilolarini laflarini sadece oglum icin sabrettim simdi insaallah karsiligini alicam sana tavsiyem tatlidan uzak dur ve gunde en az 2.5 litre su icmeye gayret et benim dogumdan sonra kilom kaldi ama artmadi cok sukur dikkat etmeye calistim yine elimden geldigince baskalarini bosver bebeginin bu zamanlarini bir daha nerde bulcan da emzircen simdi onun icin en faydali sey senin sutun sen emzirmene bak diyet yapma saglikli beslen dedigim gibi burda benim gibi cocugun olan cok arkadasimiz var onlar da tavsiye de bulunabilir sana yardimci olmak adina moralini bozma emi canim
Takiptesinde güzellik başlarda daha çok geliyodun sonrada yok okul açıldı işim var deyip yine az gelicemKizlar valla hepinizin menusu cok guzel ben cumartesiden beri toparlamaya calisiyorum ve baya bi zor olyorr 2 gun sonra gitcezya yazik esim ailesi cesit turlu yapiyor bugun cogkofteyi yapan eltim cok aalingan az yedim diye hala soyleniyor
Ama suda bir gercek baya baya tokum sanirim midem kuculuyor
Arti buraya yazmak ve yorum duymak motivasyonumu artiriyor.
Feyza senin de yasamin benim ki gibi cok yogun.
Zuhal abla hatice defne takipteyim :)
Ben 60 falan istememben 60 olmak ıstıyorum ya banane banane..60 oldugumu gor benım abla..
Aynen o mesajı bende anlamadım ve üstüme alındım diğer dediklerinede aynen katılıyorum canımBu mesajin kime bilemedm ama uzerime alinabilrm diger taze annelermz gbi:) bn zaten ceviz badem sut yumrta bnlari hayatimdan cikartmadan biseyler yapmaya calisiorum. Erken diyor annem de ama bn gitecek kiyafet bulamamaktn deli gbj bunaldm. Gardrobum tika basa kiyafet dolu ama hicbrni giyemiyorum. Cook sikici cook
+2-3 kılo oynama payı olur arada.. 60 ıyıdır..Ben 60 falan istememnapamda kuru popolu mu olam 60 olup
Yok cnm bırakmadı zaten sadece 1 günlük çünkü dikkat ettiğim halde eksiye düşemedim bu hafta yarın Pro günü yapıcamcanım sporun harikaasuyunda çok iyi ama sadece pirinç lapası yemek seni halsiz bırakmadı mı
Heralde kaçamak yaptı yazmadıLaydagresiffff nerdesin????????
canım menun cıddı manada cok ıyı olmus bugun..Cook sikici ve yogun bi gundutezimr odaklanmaya calisiorum bebek bi yandan evde kalmanin skntisi diger yandan. Kendmi bebismle nasi disari atsam bilemedm bgn:) cikip bi geZdik anacugumla cok sukur de acildim biraz:) sira menude:)
Sabah
1 yumurta
3 zeytin
5badem
3 ceviz
3 hurma
1 bardak sut
Yarim dilim tam tahil ekmegi
Yarim muzlu bi bardak sut
Ara
Yarim elma
Aksam
Tavuk sote
Siyah pirinc pilavi (5 kasik)
Aksam yemegimi 16:45te yedim kizlar. Sanirm su siyah pirincin etkisi. Hic ama hic acikmadim. Hic kacamak istegim olmadi. Deli gbi tok hissdiyorum. Yarn da salatasni yapicam insallah:) tavsiye ederim.
Bu arada spor; 3 mil leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?