Selam Defnecim çok mutlu oldum bu habere. Ben son hamileliğime 101 kiloyla başladım, 105 kiloyla doğuma gittim. Hiç kafanı takma, doğacak bebeğinin güzelliğini düşün, inşallah da çok kilo almadan atlatırsın bu süreciKızlar hastalıgım icin gittigim rutin kontrollerde hamis oldugum ortaya cıktı. (Dogum kontrol yontemleri %100 ise yaramıyormus, agır bir ders oldu)
Dunden beri bu haberi hazmetmeye calısıyorum. Yani bu son kilo bildirimi..
Umarım saglıklı beslenerek ve cok kilo almadan bu evreyi atlatabilirim.
Hepiniz dilediginiz kiloya dusersiniz inanıyorum.
Gecen hafta, 83,8
Bu hafta, 82,8
%1,2
Gene iyi canım 90 da çoğumuz takılıp kalıyoruz ii bence yaniKilo bildirimi
Gecen hafta:90,2
Bugun:89,1
Fark: 1,1 kg
Ctesi de 89,2ydi zaten. Bosa gecmis sanrm hafta
Hic acikmadim canim nedense :)slm
canim menünde
yogurt ve yesillik var
öglen yada aksam et yada sebze yemegi tercih etseydin
sanki gece cok acikirsin gibime geldi
Sakl canm ama dogm kilolarinn cok daha cabk gidecegni dusunuodum. Moralm bozukuo boyleGene iyi canım 90 da çoğumuz takılıp kalıyoruz ii bence yani
Canım benimkide doğum kilosu ama gitmioSakl canm ama dogm kilolarinn cok daha cabk gidecegni dusunuodum. Moralm bozukuo boyle
Kızlar hastalıgım icin gittigim rutin kontrollerde hamis oldugum ortaya cıktı. (Dogum kontrol yontemleri %100 ise yaramıyormus, agır bir ders oldu)
Gecen hafta, 83,8
Bu hafta, 82,8
%1,2
Uzulme canim evinize can nese geliyo kilolarini yine verirsin kimseye kulak asma sen saglikli beslenmeye dikkat et sadece hayirli olsun miniginizKızlar hastalıgım icin gittigim rutin kontrollerde hamis oldugum ortaya cıktı. (Dogum kontrol yontemleri %100 ise yaramıyormus, agır bir ders oldu)
Gecen hafta, 83,8
Bu hafta, 82,8
%1,2
Moralini bozma canim cogumuzun oyle nedense azar azar da olsa gidecek bu kilolar herke hedefine ulasacak insaallahKilo bildirimi
Gecen hafta:90,2
Bugun:89,1
Fark: 1,1 kg
Ctesi de 89,2ydi zaten. Bosa gecmis sanrm hafta
Malesef ben de hamileyken oyle dusunuyodum rahat rahat yiyodum ne istesem ama sonrasi tam bir fiyasko bekle bekle gitmiyo kilolar 40im cikinca anlamistim bu kilolarin kolay kolay gitmeyecegini biraz sabir gerek canimSakl canm ama dogm kilolarinn cok daha cabk gidecegni dusunuodum. Moralm bozukuo boyle
Tok yok gtck bacim olmaz bole:) sabh kalkip 15 dk karin calistm. Yatim saat de yeni kesfettigm bi video eslignde spor yaptm. Cok sevdm ben.Canım benimkide doğum kilosu ama gitmio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?