- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Niye abla yaNayırrrr nolamazzzz
Kız ben geçen hafta yaptım bide bu hafta 2 günNiye abla ya
Karışıktı ya ayırma imkanım olmadı fırında kadarı eriyince gorumcem mümkün mertebe az yedim ekmek hic yemedimCanım güzelde az olmuş sankimyemeğinde kaşarını deil sadece tavuğunu yeseydin keşke
Kiz abla ben yicem sana yedirmem korkmaKız ben geçen hafta yaptım bide bu hafta 2 gün
Ööööö geldi artık
Burdakilerde bıktı
YemediiiimBak yersen keserim haaa
Is sadece bana kalsa bn saglikli besleniorm da binerleri annem kizartti:) bn de bibere bayilirm cok da acikmstm yiyiverdm. Kek tamamen bnm hatam amaAkşama kadar güzel gelmişin
En azından ya biberi ye yada keki
İkisini birden neden yiyosunki
Hemde neden evde kızartma yapılıyor kuzum ya at fırına yada tost mak.kızart
Bende biber sote yaptım bi gr yağ koymadım
Bugünden yarın kaçamak yapmıcağın için beynini hazırla
Eğer kararlı olursan ne olursa olsun yapmazsın
Patlıcanları fırında közleyip çok güzel yoğurtlu salata yapabilirsin kendine
Canm yediklern psikolojik olarak mi rahatsiz edio sni acaba? Sakin sakin grme depresyona :) dun bi arkdsm dio ki birgul onldr diyet yaptm kilo veremedm eeh yeter diyip braktm 4 kilo gitmis:) bzn yemekten gayda var, tabiki gene abartmadan:)yarından ıtıbaren normalde donucem o halde..ama gercekten bısey yıyemıyorum kasıtlı bı durum degıl.. zayıflamak ıcın kasten az yıyo da degılım.. mıdem almıyo hıc bısey.. bı ınsanın canı hıc mı bısey cekmez.. hersey kokuyo boyle mıdemı mı kusturdum acaba anlamıyorum.. kulagım sagır olup mıdemın sesını duymasam herhalde hıc bısey yemıcem.. su bıle ıcemıyorum..
Hem de nasi a emelcim:)) benBirgul canim cumaya az kaldi hatirlatirim :)
Valla bende bırakmayı düşündüm bi ara çok sıkıldım ya hiç gitmiyo o kadar çabam boşa gidiyo kafayı yiycemCanm yediklern psikolojik olarak mi rahatsiz edio sni acaba? Sakin sakin grme depresyona :) dun bi arkdsm dio ki birgul onldr diyet yaptm kilo veremedm eeh yeter diyip braktm 4 kilo gitmis:) bzn yemekten gayda var, tabiki gene abartmadan:)
Ayy bn de tartldm smdi fena halde artilardayimValla bende bırakmayı düşündüm bi ara çok sıkıldım ya hiç gitmiyo o kadar çabam boşa gidiyo kafayı yiycem
Yarın regl günüm ondan mı 91 90 dan düşemedimAyy bn de tartldm smdi fena halde artilardayimAma bi salinca daha fena olck o yzdn spora abanalim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?