Tmm güzellikBenide izlermisin ablacim merak ediyorum seni
Kizlarrrr ben bugun alisverise ciktimm aldiklarimin en buyuk bedeni M idi ben baya bi Sıklasmisim :)
Ohhhh hatiri sayilir bir alisveristi ama olsunnn valla her giydigim yakisti :) :)
Kizlarrrr ben bugun alisverise ciktimm aldiklarimin en buyuk bedeni M idi ben baya bi Sıklasmisim :)
Ohhhh hatiri sayilir bir alisveristi ama olsunnn valla her giydigim yakisti :) :)
Feyza beni de eklesen, seni gördüm ama birkaç tane fotodaekledm canım
Feyza beni de eklesen, seni gördüm ama birkaç tane fotoda
Ben goremiyorum canim izler misin benide?ben de fotoğraflarımı yükledim kızlar bakabilirsiniz bazıları yan gitti ama kusura bakmayın
Ben de koymaya çalisiyim diyete ilk başladığım gunlerdenTmm güzellik
Hadi birazda siz koyun yaa
Benide izler misin:)Kocasinan dayimm :) sen neredeydin?
Sagol.ablacigim
Ben goremiyorum canim izler misin benide?
Gördüm Feyzacım, evet gerçekten kilonu göstermiyorsun ama bu bi avantaj. Zayıfladığında da, daha zayıf duracaksın ne güzel. Vücudun orantılı ondan sanırım. Elhamdülillah benim de öyle ama tabi bende kilo çok. 70 olsam baya zayıf oluyorum bendeekledım canım benım..ben lıste yapmısdm ılk zamanlar.. ordan eklemeye devam edıyorum gormek ısteyen olursa gozumden kacan ekstra szıı de ekleyebılrm.
Benide izlermisinizben de fotoğraflarımı yükledim kızlar bakabilirsiniz bazıları yan gitti ama kusura bakmayın
Tebriklerrr emel eminim super olmusundurKizlarrrr ben bugun alisverise ciktimm aldiklarimin en buyuk bedeni M idi ben baya bi Sıklasmisim :)
Bakalimm tabiki Beni izlermisinben de fotoğraflarımı yükledim kızlar bakabilirsiniz bazıları yan gitti ama kusura bakmayın
Sağolasın tatlım benim bitmedi ama sende bişey kalmamış kız daha nerene zayıflıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?