- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 30
Canlar kusura bakmayın bebişle sıkıntı malum bu aralar çok uğrayamıyprum okumayada vaktim olmuyo menümü yazayım okuyabildiğim kadar okurum artık
Kahvaltı 2dlm ekmek az sosis azda reçel onun dışı klasik kahvaltı
Ara yarım muz biraz üzüm
Öğlen haşlanmış kabak yoğurt domates
Akşam fırında pirzola et
Acıkırsam yoğurt yerim
Ama regl de olmadım bilmiyorum tartı hiç gülmüyo bana 3 haftadır oynama yok anlamıyorum
Menumu yazayım arkadaşlar
sabah
2 dlm ekmek 1 .5 yum lama domates peynir 4 catal sucuk
Ara 2 incir
Öğlen
2 sigara boreği 2 otlu borek borekler kucuktu1 tane kırmızı biber dolması
Aksam 20 15 1 porsiyon Musakka 7 sarma yogurt salata
Simdi yürüyüş yapıcam.
suyu da cook ictim
Evet hic de diyet menusu degil di mi
Hanimlar eve yeni geldim menmu yaziyim
9:00.2 yumurta
1/6 simit
Domates
Salatalik
14:00 1 armut
16:00 tavuk yagsiz
Salata yogurt
Birazdan sodali ayran
Su 3.5 oldu bugun sicaktan
Sabah 45 dk kondisyon bisikleti
Aksam 1 saat yuruyus
Evden disari Ciktik 5 gbi disarda kendime Gore bisey bulamadim evade gec geldik daha bisey yiyemem bugunluk bole olsuncok az gorunuyo sankı yedıklern..cok ıyı bana gore eksık bıle.. su spor dehset ıyı..
Tatlım zaten Kilo fazlayken squat falan tehlikeli dizlere çok yük biniyorAslnda onlari kardiyo egzersizlerle kombine yapmak daha uyi sanki abla. Ikisi de tek basina yetersiz bence.
Aslında menü güzelde saatlerini yazmamışınAy gene yogun bi gun. Anca bu saate kaldi aksam yemegi
Sabah
Uc hurma
Uc ceviz
Az fistik
Iki yumrta
Bir bardak sut
Oglen
On tane tuzlu kraker
Aksam
Tavuk
Koz biber ve domates
Bir kase domates corbasi
Iki bardak ayran
Cok
Gec saate kaldi yemek malesef.
Tabi kilo cok fazlaysa ole abla ama ben bi kere daha 80 li kilolardan zayiflamstm. Ve hepsni bi arada yapiodum. Hem kardio hem squat tarzi harektler ve diyetisyen olcm yapinca cok sasirmisti hic kas kaynin olmamis die. Tbi eklemleri zorlamamk lazim ama agirlik candir:)Tatlım zaten Kilo fazlayken squat falan tehlikeli dizlere çok yük biniyor
Öncelikle fazla kiloda amaç yağ yakmak olduğu için kardiyo daha önemli hem kemikler için daha zararsız
Zaten uzmanlar en çok yürüyüşü öneriyor başlarda
Abla msji gnderdigm saatte yemek btmsti iste. Esimle abimi bekleyelim derken yemek vakti gecti malesef. Ama az yemeye calstm cok ac olmama ragmen:)Aslında menü güzelde saatlerini yazmamışın
Geç yediysen sıkıntı
Öğlenki krakerde gereksiz
Menü güzel tatlım akşama salatada ekliyebilirdinCanlar kusura bakmayın bebişle sıkıntı malum bu aralar çok uğrayamıyprum okumayada vaktim olmuyo menümü yazayım okuyabildiğim kadar okurum artık
Kahvaltı 2dlm ekmek az sosis azda reçel onun dışı klasik kahvaltı
Ara yarım muz biraz üzüm
Öğlen haşlanmış kabak yoğurt domates
Akşam fırında pirzola et
Acıkırsam yoğurt yerim
Ama regl de olmadım bilmiyorum tartı hiç gülmüyo bana 3 haftadır oynama yok anlamıyorum
Aaa nerden bildin kız diyet Menüsü olmadığınıMenumu yazayım arkadaşlar
sabah
2 dlm ekmek 1 .5 yum lama domates peynir 4 catal sucuk
Ara 2 incir
Öğlen
2 sigara boreği 2 otlu borek borekler kucuktu1 tane kırmızı biber dolması
Aksam 20 15 1 porsiyon Musakka 7 sarma yogurt salata
Simdi yürüyüş yapıcam.
suyu da cook ictim
Evet hic de diyet menusu degil di mi
Hepsi çok güzel cnm su spor menü harikaaaaHanimlar eve yeni geldim menmu yaziyim
9:00.2 yumurta
1/6 simit
Domates
Salatalik
14:00 1 armut
16:00 tavuk yagsiz
Salata yogurt
Birazdan sodali ayran
Su 3.5 oldu bugun sicaktan
Sabah 45 dk kondisyon bisikleti
Aksam 1 saat yuruyus
Şimdi baktım saat 9 civarıymışAbla msji gnderdigm saatte yemek btmsti iste. Esimle abimi bekleyelim derken yemek vakti gecti malesef. Ama az yemeye calstm cok ac olmama ragmen:)
Aslında tam herşey çok güzel diye düşünürken pastayı görünce hayal kırıklığına uğradımBu günlük menümü yaziyim arkadaşlar
Kahvaltı
1 dilim tbe
3 dilim peynir
1 adet haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Öğle
1 tane salatalık
1 avuç kuruyemiş
1 küçük boy armut
50 gr haşlanmış et
Akşam
3 yk bulgur pilavi
4 yk etli patlıcan yemeği
Mevsim salatası
Bi kaçamak yaptım1 orta boy dilim yaş pasta
1 saat spor
3 litre su
yatmadan önce acılı yoğurt yiyicem
Sodali ayran ictim acligim yatisti iyiyimHepsi çok güzel cnm su spor menü harikaaaa
Ama erken kapatmışın akşama acıkmazsan iyi
Tatlım üye sayımız çok olduğu için maalesef diyorumDukan yapanı aranıza alıyormusunuz
Bundan sonra kaçamak yok bugün kardeşimin doğum günüydü ablaAslında tam herşey çok güzel diye düşünürken pastayı görünce hayal kırıklığına uğradım
Diğer öğünler su spor çok güzel
Eğer canınız çok bişey istiyorsa cuma tartıdan sonra sabah yada öğlen abartmadan yiyebilirsiniz
Pazartesi haftasonu kacamaklarini engellemek icin bildirim yapiyoruz cumada normal liste yapiyo cnm zuhal ablaCuma gunumu bildiricez yarinmi arkadaslar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?