Ablacm ben o takili kaldgm donemlerde kardiyonun yanina pilates tarzi sikilastirici hareketleri arttirmistm. Kilom sabit kalsa da kiyafetler bollasiyodu o da motive edebilir:)Tatlım bende başından beri hadi NORMAL menü yapıyımda vereyim olmadı
Hep haftanın 1-2 günü daha azaltıp açlık gibi yaptım öyle verebildim
Tabi yaşında etkisi vardır bide başlayalı 8 ay bitti
Aslında kendimi sıkmamam lazım bi 69 olsam rahatlıcam
Canm vucudunu cok cok az yemeye alistrma o yudn. Hayatinin geri kalanini oyle yasamak istemezsin eminim:) yuz gr gark bisey deil. Siradan seyler (tuvalet vs) de etkilemis olabilir. Artidan sayilmaz. Cumaya tam gaz devammerhabalar..hepınız cok guzel kılo vermıssnz kızlar.
@Htc drg canım bence de bı degerlerıne baktır sen..
Mefkurem abla bende artıdaym bugun.. annem bıraz fazla tıkıstırıyo sanırm agzıma hasta oldugm ıcın.. Neyse onemlı olan saglık cumaya bakıcaz arrtık..
cuma=74.8
bugun=74.9 100 gram almısm bende..
Canm sen elinden geleni yapiyosun. Sakin sikma canini ve diger arkadaslarn da dedigi gbi bi dr kontrolnden gec. Diyetisyenler kan tahlili istiyo zaten. Yagini fln da olcturebilrsn.Günaydın kızlar cuma 91.7
Bugün 91.7
Zaten herkes kilomu göstermediğimi söylüyor aslında görüntüm o kadar rahatsız etmiyorAblacm ben o takili kaldgm donemlerde kardiyonun yanina pilates tarzi sikilastirici hareketleri arttirmistm. Kilom sabit kalsa da kiyafetler bollasiyodu o da motive edebilir:)
Mügecim az olurmu tatlım çok güzel vermişin 3 haftadaTesekurler tatlim
dün annem komşulara yapmıştı patates salatası bana yağsız ayır demiştim ayırmış akşam gelince bende onuda yedim çok severim.keşke saklasaydım bugün yerdim hem :)Heralde dün geç yemiştin
Öğlen güzel olmuş cnm
Arada 1 meyve tercih edersen daha iyi olur
Akşamda patates salatası yerine normal salata yeseydin çok güzel olurdu
Çünkü barbunya patates ekmek hepsi birden kh oluyor
Eminim yarına menün daha güzel olacak
Yürümüş olmanda çok iyi cnm
Sor cnm neymis oyle arti çikarmakyaa ben bu pazartesi tartılma işini hiç sevmedimm
cuma 105.4
bugün 106.1
fark +700
cuma günü soracam ben o tartıya ..
Tatlım patates şeker içerdiği için diyette pek önerilmiyordün annem komşulara yapmıştı patates salatası bana yağsız ayır demiştim ayırmış akşam gelince bende onuda yedim çok severim.keşke saklasaydım bugün yerdim hem :)
2 günde 800 mü başarı değilKilo veren arkadaslari tebrik ederim bnm de 2 gunluk fark -800 ama pek basaridan saymadim bunu cunku koye giderken 72 dim .ama cumaya kadar 71 inmeyi planliyorum.bi 69 olaydim
Sabah aç karna meyve yada kuru meyve ye cnm. 1 kş zeytinyağıda iyi olurbenden de gelsin kilo bildirimi
cuma : 72.300
pazartesi : 72.200
fark : -100
aslinda cumartesi 71.700 falan gelmistim de benim de biraz tuvalet sorunum var bi de regl olcam siskinlik de var
2 günde 800 mü başarı değil
Sende buldunda bunuyon heralde
Hadi arayı açtın tekrar ben Kaplumbağa hızıyla zor yetişirim sana
Doğru soluyosun ablacim daha dikkat ederimMügecim az olurmu tatlım çok güzel vermişin 3 haftada
Ama sakın az yeme doğru şeylerden doyuncaya kadar ye
Vücudu alıştırma az yemeye sonra meton yavaşlar
Tatlım arada olabilir ama içilmemesi daha doğruHanimlar lihgt kola 've Diger icikler icin ne dusunupsinuz??? Light kola aldm Ama icip icmeme konusunda kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?