Canım bende 3 gün kullandıktan sonra geldi aklıma okumak:) emzikliler ve hamileler kullanamaz diyo sen emzikli miydin ben çok karıştırıyyorum kim emzikli kim değil:)Bnm klasik hamilelik snrasi sac dokulmesu cnm ama durdurcak bsey varsa aliym onerini:)
He kuxum bnnm bebis 3 aylik daha. O zmn dogaya karsi gelmeyip dokulsn saclar neydek elbet cikcak gene:) ayrica regl olmana cok sevndm walla sikistriodu sni. Bn de bi olsammmCanım bende 3 gün kullandıktan sonra geldi aklıma okumak:) emzikliler ve hamileler kullanamaz diyo sen emzikli miydin ben çok karıştırıyyorum kim emzikli kim değil:)
Canım bana hemen söyle kısacık kestirdi saçlarımı bu sebeptenKızlar kusura bakmayın bazen hiç giremiyorım bazen giriyorum kızlardan fırsat buldukça bu arada saç dökülmesi olan yada saçı az olan varsa bi ürün adı verebilirim 3 gün kullandım sonucu görseniz şok olursunuz
Canım fotoğrafını koydum nettende baktım 20 lira bişiCanım bana hemen söyle kısacık kestirdi saçlarımı bu sebepten
Bende alayım ön tarafta ayrım yaptığım yer çok açıldı ben de tersine yatiriyorum bir zamanlar Şuayip vardı yasemin yalçın aynı onun gibi olacam diye korkuyorum vallahiCanım fotoğrafını koydum nettende baktım 20 lira bişi
Allahımm ya hiç güleceğim yoktu bi dene bakalım canım benmde öylece duruyo eşim gelsin görevden ona uygulayacam ön taraflar baya bi açıldı onundaBende alayım ön tarafta ayrım yaptığım yer çok açıldı ben de tersine yatiriyorum bir zamanlar Şuayip vardı yasemin yalçın aynı onun gibi olacam diye korkuyorum vallahi
Hepsi burada yada gittigidiyor koförüm bunlardan birini demişti canım bi bak istersenValla bende getirteyim ssite adi varmi hatice
Ki bide benim çok şükür ihtiyacım yok döküldüğü halde maşallah çok saçım var bide bir sürü dipten yeni çıktı yaaaBende alayım ön tarafta ayrım yaptığım yer çok açıldı ben de tersine yatiriyorum bir zamanlar Şuayip vardı yasemin yalçın aynı onun gibi olacam diye korkuyorum vallahi
Kız senin profil resmi ekranda çıkınca ordan bana bakıyonuşsun gibi geliyo:)Canım bana hemen söyle kısacık kestirdi saçlarımı bu sebepten
Sağol ablam, yok geç değildi. Aslında biliyorum yapınca yemeden olmuyor ama pro üye olmak istedim hem yapmayı çok seviyorum. Misafirler geldi çoğunu yediler şükürYine bu hafta kaçamaksız geçmedi desene
İnşallah çok geç yememişindir
Diğerleri güzel kuzum
Tekrar yarışmada başarılar
Himm bi sorayim bnu ben.. bu durum beni cok rahatsiz ediyor ya insallah iyi gelir.. tsk ederm
Koye gittigimden beri avuç avuç dokuluyo zaten ince telli ve seyrek saclarim vardiKızlar kusura bakmayın bazen hiç giremiyorım bazen giriyorum kızlardan fırsat buldukça bu arada saç dökülmesi olan yada saçı az olan varsa bi ürün adı verebilirim 3 gün kullandım sonucu görseniz şok olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?