💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

baya az yemıssn canım sımıtı de gozum gormedı sahsen.. ama kalorısı cok tabıkı yarın daha ıyı olucagna emınım.. su cok acıktırıyor gercekten..

Gerçi sabah erken ve güzel olmuş cnm
Simit olmasa iyiymiş ama sende sık yiyen biri değilsin keşke yanında ayran falan içseydin
İnşallah yarın sağlıklı bi menü olur cnm

Teşekkür ederim canım ayran almak hiç aklıma gelmedi öyle acıkmışımki gözüm simitten başka hiçbir şey görmüyordu inşallah yarın daha sağlıklı bir menü olacak canım

Bu arada seneye abımın dugunu olucak.. mart gıbı fılan da tanısmak ıcın gıdıcez fılan fılan.. anlıcagınz benım marta ıncecık bı cıtır olmam lazım.. hedef 60

baya az yemıssn canım sımıtı de gozum gormedı sahsen.. ama kalorısı cok tabıkı yarın daha ıyı olucagna emınım.. su cok acıktırıyor gercekten..

evet canım su çok fazla acıktırıyor simidi bitirdiğimde hala doymamıştım yani :)

Bu arada seneye abımın dugunu olucak.. mart gıbı fılan da tanısmak ıcın gıdıcez fılan fılan.. anlıcagınz benım marta ıncecık bı cıtır olmam lazım.. hedef 60
Ayda 3 kilo versen 5 ayda 15 yapar rahat rahat hedefine ulaşırsın cnm

Menü yazmak için herkes yatsın diye bekledim sizinde yatacağınız yok anacım
Şimdiye kadar ona laf et buna laf et şimdi paparayı ye

Ben kahvaltımı biraz erken yaptım kızlar gece 1.00 de
Valla nedense akşam çok acıktım peynirli ekmek yedim bikaçtanede hurma

O yüzden bugün tek Pro yaptım

Öğle 2 yum omlet peynir

Akşam tavuk ciğeri peynir

Suyu fazla icemedim bugün 2 lt olmuştur
Sporu zaten yapamadım işten güçten
Bu hafta çok salladım sporu inşallah perşembe tekrar düzene koyucam

ozru kabahatnden buyuk.. cık cık cık.. gece bızden habersız kahvaltı demek
gun ıcınde cok ıyı tabı menun pro oldugu ıcın.. suyun bıraz az evet ama cok cok az da degıl.. her gun 3 olucak dıye bısey yok ya.. sporda duzene gırıcek umarım

canım menun genel olarak guzel gorunuyo senın de yazdıgn gıbı kunefe ve lahmacun dısında.. ayyy cokta severım kunefeyı bılıyomusnnn en sevdıgım tatlı dıyebılırmmmm..
Bnm vazgecilmezm sutlactr ama
Annemlern aklina uydum:) kunefe diye tutturdular hayr diyemedm baktm tadina ama deli gbi spor yaptm bgn:) telafi etmstr bence:)

canım tatlı yemediğin için kocaman tebrikler
patates salatası yağsızsa sorun yok bence menün genel olarak güzel gözüküyor

canım çok sık yemişsin ama yemek yemeyi 5te bırakmışsın bence iyi olmuş menün

canım böreği keşke 1 dilimle sınırlandırsaydın börek dışında menün gayet iyi

Damlacım sanırım dün suyu 3.5 litreden fazla içmiştin 3.5 litreyi geçmek ödem yapıyormuş bir de regl dönemine geldi daha fazla ödem olmuştur yoksa menülerin gayet iyiydi bugünkü menünde göze batacak hiçbir şey yok gayet sağlıklı bence cnm sporun da harika

canım sabah ve ara güzel olmuş akşam künefe biraz fazla olmuş sanki orada

cnm menü ve spor gayet iyi keşke dondurmayı da bir top yeseydin geçmiş olsun bu arada

lahmacunu öğlen yemişsin canım iyi olmuş ama akşam acıkırsın gibime geliyor adın Hülyaydı sanırım canım

Kızlar menümü yazayım
Sabah 2 dlm ekmek 2 yumurta kahvaltılıklar5.6 tane üzüm
Öğlen 4.5 kuru kayısı az yoğrt
Akşam2 dlm ekmek patlıcan yemeği yoğrt

menün bugün çok güzel canım :)

canım akşam keşke ekmek yemeseydin onun dışında menün gayet güzel sporunda süper

Bence telafi etmissin zuhal abla üzülme

Olmadı biliyorum canlar ama bu pişmanlık beni bisüre idare eder
Sabah korkumdan tartılmadım
Aslında telafi etmiş değilimdir çünkü yiyip yatmak en kötüsü
Ama olan oldu

Bayyyy

Olmadı biliyorum canlar ama bu pişmanlık beni bisüre idare eder
Sabah korkumdan tartılmadım
Aslında telafi etmiş değilimdir çünkü yiyip yatmak en kötüsü
Ama olan oldu

Bayyyy

hata yapmadan akıllanmıyoruz bız dımı.. bende o gunkı pılavdan sonra pılavdan sogdm cıddı manada artık bı sure yemem.. belkı de bu gece cılgınlıgı senı olumlu yonde etkıler bıdaha yapmazsn

canım gece birde yemeseydin keşke ama olan olmuş öğle yemeğinle akşam yemeğinde gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…