Canm hiiiic canini sikmadan bi diyetisyene gitmeni oneririm. Bazn cooook kucucuk bi degisiklik bile dunya fark yaratio bazn. Hem kan tahlili ister. Kafan rahatlar.Kızlar bilmiyorum ben artık yoruldum buhafta sadece eşim geldiği gün dikkat edemedim onun dışında çok çok bişi yediğimi hatırlamıyorum ki dün tuvalete çıkamıyodum 91.7 ydim bugün çok afedersiniz çok kötü bozulmuş bağırsaklarım sabaha kadar tuvaletteydim 100 grm bari oynar eğer oynarsa devam ederim diyodum 91.7 hiç bişi oynamamış
Kız dışarı çıkamıyoki sorun ordaCanm hiiiic canini sikmadan bi diyetisyene gitmeni oneririm. Bazn cooook kucucuk bi degisiklik bile dunya fark yaratio bazn. Hem kan tahlili ister. Kafan rahatlar.
Pislikler bj insanin hayatinij her bi syini etkileyebilr mi bu kdr ya. Memleketimn haline bak hele. Sbh sbh snrlerm bozuldh iyce.Kız dışarı çıkamıyoki sorun orda
Yarndan itibaren denicem tatlim teskkrler:)Aslında içine limon koyuluyor ama ben koymuyorum sadece acı biber ve yoğurt gece yatmadan önce yiyorum 3 yk yoğurt 1 çay kaşığı acı biber
Baskülün altı hiç oynamasın cnm 3 sefer çık 2sinde ne çıkarsa onu baz alAyyy tartilma zamaniiiiYalnz bn ilk baslarda banyoda tartilirken degsk yerlerde denemistm ayni mi sonuc diye. Ayniydi hep. O yzdn coo dkkt etmiodum tam hangi noktada oldgna tartinin. Ama fun fark ettm ki fark ediyo. Hem de nerdyse bir kilo. Noldu da brden farkli olmaya basladi bilemedm. Ruyin olarak nerde tartiliodm onu da hatrlamiorm. Tabi bahaettgm farkli yerler ayni fayansin azcik sagi solu ya da yukarisi mesela. Sinr oldm bgn de en az gosteren yerde tartildam nolr kiii:))
abla iyi guzel olmus da 5 sarmayla doydun mu sanirim sorun ben de :)
iyi aksamlar kizlar
sabah : 1.5 dilim tbe domates salatalik peynir zeytim 1 bardak sut
ara : 1 seftali
oglen : bir avuc leblebi 7 badem
ara : 3 erik
aksam : eriste yogurt salata
eristeyi ortaya koydular o yuzden ne kadar yedigimi saptayamadim biraz fazla kacti sanirim ama hala acim nasil oluyosa bu is
su bugun cok icemedim 2 oldu yatana kadar 2.5 olur spor da klasik 2 saat yuruyus + bisiklet
Ay bacilar kusura bakmayin telefnumn sarji btti anca bu saate firsat buldm takmaya:) hemen menu paylasimi yapiym
Sabah
Iki yumrta
Bir bardak sut
3 kuru kayisi
4 ceviz
Peynir
Iki kasik soyah pirincli sekersiz sutlac
Aksam
Bi tabak borani ( yagsiz yedim patatesleri boool yogurtla)
Yarin dilim tam bgday ekmegi
Aksam yemegini 5 olmadan yedim. Saat 9 gbi de aciktm ve bi avuc kdr findik yedim
Yok abla aktardan aliyorum. Ibrahim saracoglunun küru bu : ihlamur kusburnu altin otu ( kusburnu yag yakar digerleride destekleyicidir) sabahlari demle gramlari var ina gore ilik sekilde yudum yudum ic. Biberiye papatya yesilcay da ben yapiorum. Biberiye de yag yakma ozelligine sahip yesilcayda yararli sagliga diye papatyayida tat versn die karisitiriyorum.Bitki çaylarını poşetmi alıyorsun yoksa tozmu cnm
günaydın kızlar kilo bildirimi yapayım
geçen cuma 60.6
bugün 60.2
fark 0.4
yüzde 0.66
cumaya göre 400 gram vermişim ama hafta içi 59.9u görmüştüm
Bende yaziyim kilomu
gecen hafta :105.4
Bugun :104.8
Fark: -600
Iyi ama gecen hafta meler neler yememe ragmen daha cok vermistim
Herneyse hanimlar bizim evde internet kesildi benim telefondan girdim dun ama msji yazma yeri acilmiyo nasil sey anlamadim o yuzden yazamadim menumude o kadar ugrastim ama...annemden girdikce yazarim artik internet gelene kadar yazamazsam bazi bazi kusura bakmayin
Sağol tatlım bizim burda Aktar yokya inşallah bayramdan sonra TR ye gelince alırımYok abla aktardan aliyorum. Ibrahim saracoglunun küru bu : ihlamur kusburnu altin otu ( kusburnu yag yakar digerleride destekleyicidir) sabahlari demle gramlari var ina gore ilik sekilde yudum yudum ic. Biberiye papatya yesilcay da ben yapiorum. Biberiye de yag yakma ozelligine sahip yesilcayda yararli sagliga diye papatyayida tat versn die karisitiriyorum.
Yani= altin otu ihlamur kusburnu
Papatya biberiye yesilcay
Ilk karisimi sabah 1 2 bardak icebilirsin diger ksrisimi da ikindide flan icebilirsin
1 er bardakta olur. Bi zarari yok
Annem ilk yazdigim kurle hicbisey yapmadan inceldi baya kiloludur annemde olcmus bellini 8 cm flan farketmis gercekten oyle
Bence çok güzel tatlım haftaya kesin bidaha yukarı çıkmamak üzere 5 lerdesingünaydın kızlar kilo bildirimi yapayım
geçen cuma 60.6
bugün 60.2
fark 0.4
yüzde 0.66
cumaya göre 400 gram vermişim ama hafta içi 59.9u görmüştüm
İnsan aşağı indikçe heyecanı artıyor dimiVe kilo bildirimi
Gecen hafta: 88,7
Bu hafta: 87,9
Fark: 800 gr
Sayilar degstkce zevkli olmaya baslio:)
Bu haftada kaçamakların oldumu hatırlamıyorum ama 600 hiçde kötü değil cnmBende yaziyim kilomu
gecen hafta :105.4
Bugun :104.8
Fark: -600
Iyi ama gecen hafta meler neler yememe ragmen daha cok vermistim
Herneyse hanimlar bizim evde internet kesildi benim telefondan girdim dun ama msji yazma yeri acilmiyo nasil sey anlamadim o yuzden yazamadim menumude o kadar ugrastim ama...annemden girdikce yazarim artik internet gelene kadar yazamazsam bazi bazi kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?