💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Canm hiiiic canini sikmadan bi diyetisyene gitmeni oneririm. Bazn cooook kucucuk bi degisiklik bile dunya fark yaratio bazn. Hem kan tahlili ister. Kafan rahatlar.

Ayyy tartilma zamaniiii Yalnz bn ilk baslarda banyoda tartilirken degsk yerlerde denemistm ayni mi sonuc diye. Ayniydi hep. O yzdn coo dkkt etmiodum tam hangi noktada oldgna tartinin. Ama fun fark ettm ki fark ediyo. Hem de nerdyse bir kilo. Noldu da brden farkli olmaya basladi bilemedm. Ruyin olarak nerde tartiliodm onu da hatrlamiorm. Tabi bahaettgm farkli yerler ayni fayansin azcik sagi solu ya da yukarisi mesela. Sinr oldm bgn de en az gosteren yerde tartildam nolr kiii:))

Baskülün altı hiç oynamasın cnm 3 sefer çık 2sinde ne çıkarsa onu baz al

erişteyi çok fazla kaçırmadıysan menü gayet güzel olmuş canım sporun herzamanki gibi çok güzel

canım menü iyi olmuş sadece akşamki ekmeği sabah yeseydin daha iyi olabilirdi

Bende yaziyim kilomu
gecen hafta :105.4
Bugun :104.8
Fark: -600
Iyi ama gecen hafta meler neler yememe ragmen daha cok vermistim
Herneyse hanimlar bizim evde internet kesildi benim telefondan girdim dun ama msji yazma yeri acilmiyo nasil sey anlamadim o yuzden yazamadim menumude o kadar ugrastim ama...annemden girdikce yazarim artik internet gelene kadar yazamazsam bazi bazi kusura bakmayin

Bitki çaylarını poşetmi alıyorsun yoksa tozmu cnm
Yok abla aktardan aliyorum. Ibrahim saracoglunun küru bu : ihlamur kusburnu altin otu ( kusburnu yag yakar digerleride destekleyicidir) sabahlari demle gramlari var ina gore ilik sekilde yudum yudum ic. Biberiye papatya yesilcay da ben yapiorum. Biberiye de yag yakma ozelligine sahip yesilcayda yararli sagliga diye papatyayida tat versn die karisitiriyorum.

Yani= altin otu ihlamur kusburnu

Papatya biberiye yesilcay

Ilk karisimi sabah 1 2 bardak icebilirsin diger ksrisimi da ikindide flan icebilirsin

1 er bardakta olur. Bi zarari yok

Annem ilk yazdigim kurle hicbisey yapmadan inceldi baya kiloludur annemde olcmus bellini 8 cm flan farketmis gercekten oyle

günaydın kızlar kilo bildirimi yapayım
geçen cuma 60.6
bugün 60.2
fark 0.4
yüzde 0.66
cumaya göre 400 gram vermişim ama hafta içi 59.9u görmüştüm

canım zaten kılon az.. 400 gram bıle ıyı vermıssn bence hıc bozma moralını olur arada oyle ınıs cıkıslar

daha ne ıstıyosun canım 600 gram gayet ıyı.. her hafta aynı oranda gıtmez sonucta.. sabıt kaldıgn bıle olabılır normal bunlar kı 600 gram cıddı manada ıyı bı rakam

Sağol tatlım bizim burda Aktar yokya inşallah bayramdan sonra TR ye gelince alırım

günaydın kızlar kilo bildirimi yapayım
geçen cuma 60.6
bugün 60.2
fark 0.4
yüzde 0.66
cumaya göre 400 gram vermişim ama hafta içi 59.9u görmüştüm
Bence çok güzel tatlım haftaya kesin bidaha yukarı çıkmamak üzere 5 lerdesin

Ve kilo bildirimi
Gecen hafta: 88,7
Bu hafta: 87,9
Fark: 800 gr

Sayilar degstkce zevkli olmaya baslio:)
İnsan aşağı indikçe heyecanı artıyor dimi
Sende bu hafta kaçamakları rağmen güzel verdin cnm
Bu haftada kaçamakların oldumu hatırlamıyorum ama 600 hiçde kötü değil cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…