💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

1 bardak sute yarim cay kasigida bal koyyorum tarcinla birlikte tatli ihtiyacimida bastiriyo bnm

kizlar 2 gundur sunnet telasi falan hic giremedim teyzemler uzaktalar sunneti burda yaptilar o yuzden her seylerine biz kosturduk bitirdik sükür bu iki gundur yediklerimden hic bahsetmiyim en iyisi bugun de pek iyi bi baslangic yapamadim ama gunun kalanina bakicaz artik neyse boyle iste

Mefkurem ben geldim gec oldu ama geldim. Cenazemiz vardi anca toparlayabilfim kendimi. Bu arada 83.6 gordum. 26 agustos da Tekrar başladım. ama sporu fazla yapamadım. Iki gun once 80 ni gordum. Dewam edicem birakmicam. Bi hafta da bi ayda olacak bisey deil pes etmicem

Demekki oglusunu yuksek sesli muzikle gule oynaya uyutmaya valscan canm:))
Ayyy yok evde kapinin onunden araba gecse irkiliyor.ama dugun tv yi acsam olur mu ki
Gunaydinn mutlu pazarlar artik msjlar yigilmiyo kimse konusmuyo herkes galiba tartiya odaklandi artik
Fırtına öncesi sessizlikgaliba
SÜPER
Kiz napsin bakti esine bakarsa kilo alcak gelmiyo daha heralde

Allah rahmet eylesin .yakınlarına sabır versin canım

Kız sen yediysen adamın suçu ne

Adamım Benim yaaa
Doğru söze ne denir

Kizartma bufesimi kiz bu baska bisey yokmuyduki .
Tatlim ben tarcinli sutun faydasini cok gordum bence ogle aksam onu yap bugun yarinda protein sebze turu ye .ben gecen hafta oyle atlattim hemde -500 oldum sevindim valla arti beklerken
Acaba senin şu sütten bendemi yapsamki
Benim meto iyice kafayı yedi

Bu hafta ne olduysa bize herkes dağıldı iyice
Günün kalanını kurtar bari cnm

Başınız sağolsun cnm kim vefat etti
Keşke bi ara Haber verseydin sana özel mesajda yazmıştım
O zaman kaç kiloydun hiç hatırlamıyorum
Uzun süre sebepsiz gelmeyince listeden çıkarmıştım seni

Dagilmayinn toparlanin genclik
Bu pazar nasi sikici bi pazar. Hava bozuk evde canm patlamak uzere. Hicbisi yapasm da gelmio Kalkip bi spor yapsam bari, ama yok hic istegim
Vaktin varsa yap cnm kendini daha iyi hissedersin
Hadi biraz mutluluk hormonu salgılada gel

Kızlar şu andan itibaren sıkı yönetim ilan ediyorum
Bütün anayasal kurallar rafa kalktı
Cumaya kadar bütün kaçamaklar en ağır spor cezasıyla cezalandırılacaktır
Herkes kendine gelsin hedefine odaklansın

Bnm guzel bir fikrim var
Herkesin zamani birbirine uymayacagi icin kalabaligiz zaten 2-3 gurup olusturup toplu spor yapalim telefonumuz ellerde birisi 2 dakka su hareket desin ornegin ayni anda yapalim.bulusup o saatte yada gece sahura kalkar gibi spora kalkalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…