Senin işin yok heralde fıstıkKızlar nerdesiniz ya herkes suspus 2 gundur cnm sıkıldı ya
Heralde dunyadamisafir é sordun:) senin ismin neydi canm?
Kız resimdeki senmisinHimm evet zuhal abla tamam
Keşke bide boydan koysaydınZuhal abla profildeki benm rrsmm
Maşallah güzelim hem küçük gösteriyor hemde çok güzelsin25 yasindayim evet oyle derler kucuk gosteriyor yuzum
Tsk ederim ablacim.. Rabbim herkrse guzellikler yasatsinMaşallah güzelim hem küçük gösteriyor hemde çok güzelsin
Allah kader güzelliği versin inşallah
Pardüsü olunca pek belli olmuyor hatların ama bi fazlalık görünmüyorDur koyim boydan
Bnm mi cnm özlem:) senin ismin neydi canm?
Yogurtla ve ya salata tarzi sarimsak ve limonla muthis oluyo iyi aklima getirdin alayim bendeSenin işin yok heralde fıstık
Valla benim moralim bozuk cnm bişey istemiyor burda havada soğuk zaten evde 2 hırkayla üşüyorum
Brokoli aldım öğlene onu haşlıcam buharda aslında hiçde sevmem ama çok faydalı
Yok abla 70 kilo halim 60 gibi duruyor.. bi 70 ineyim de 65 ya da 60 son duragim insallahPardüsü olunca pek belli olmuyor hatların ama bi fazlalık görünmüyor
Boyun kac cnm senin.bu arada aksam resim koymaya calisan sendin degilmi istersen beraber yapalim once ben gireyim bakim bi sirasoyla tarif ederim sanaYok abla 70 kilo halim 60 gibi duruyor.. bi 70 ineyim de 65 ya da 60 son duragim insallah
Hangisi sensin kiz90 im ben canim ocak ayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?