💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

canim yarim bile olsa katmer baya kalorili bir yiyecek sabah olmamis bence peynirli pideyi gormedim zaten oglen ve aksam iyi olmus suyuda iyi icmissin canim

menu saglikli gozuktu cok aksam acikmazsin umarim sporun tek kelimeyle harika
menu guzel bence cnm sporun da iyi

lavas batti gozume canim onun disinda iyi duruyor menun:)

menun gayet guzel ve sasaglikli canim

cok gecmis olsun canim menun guzel gunu erken kapatman da iyi olmus suyu da iyi icmissin

menun iyi canim
sporunda oyle
canim oglen ciss yemissin sanirim canim hamilelikteolur oyle seyler fazla abartmamak sartiyla sabah aksam guzel cnm

canim tatile hakettin iyi tatiller diliyorum simdiden kendine iyi bak zayiflamis olarak don :))

Son düzenleme:
Tatlım yavaş hareketler yap ama bence ziplama
Aslında NORMAL tempoda biraz yürüyüş yapabilsen en iyisi
Azla başla alıştıkça artırırsın

teşekkur ederim canim umarim dedigin garantilemisimdir 5leri :) spor gercekten kaslari sisiriyormus bir sure sporu birakinca daha hizli kilo verdim sanirim
Herkesde farklı olabiliyor Cnm
Ama bendede öyle eğer 3-4 güne bi ara vermezsem Kilo düşmüyor
Kimisinde spor yapmadan düşmüyor

şu an açlıktan başımdönüo bi kaç fındık attım ağzıma =) yürüyüşümü de diğer arkadşlar gibi saatlerce yapamasam da yarım saat tempolu yaptım. Yarın da arkadaşıma gidicez bebek görmeye, orda muhtemelen bol cıslı olcak. ama kalori hesabına dönüp en az zarara kurtarmaya çalışıcam =)

başka et türü olsa tek yeniyor da abla kıyma olunca ekmek şart oldu. ben de en azından sağlıklı bi alternatif olsun diye tam buğdaydan yapılmış lavaş aldım =) tanesi 120 kalori falan sanrm. lavaşlar toplam 180 kalori etti . az değil ama o an elimden gelen oydu =)

ben geldim kızlar
menumu paylasayim
sabah saat 11.00
1 kase tam tahilli karisik meyveli bugday ve pirinc gevregi sutle beraber
saat 15.00 1 activia kayisili
16.30
1 haslanmis misir
18.30 bir ayran
aksam 19.30
yogurtlu patlican kozleme
Menun guzel spor varmi? Hadi cuma bol eksili olsun insallahhh

Selam kızlar
geç de olsa menumu yazayım
sabah domates biber 5 zeytin2 tatlı kaşığı bal ara 5 incir küçüktür
öğlen 4 kaşık erişte salata yoğurt börülce yemeği
akşam 2 kaşık erişte 1 kaşık haşlanmış bulgur salata 1 kaşık peynir
suyun az oldu 2 anca olmuştür.
akşam yemeğinden sonra temposuz yürüyüş 1 saat kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…