💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Merhabaaa menum

KALKİNCA 08.30 ½ Seftali 2 sb su

KAHVALTİ 10.00 1.5 h.yumuta 5 zeytin 1kkb.ppeynir domates salatalik 1 ç.ekmegi
Cay

OGLE 14.00 (misafirlikteydim)
1 dlm.su boregi (hic yagli degildi) 1 etimek tatlisi ( kizlar diyete basladim baslayali ilkkez tatli yedim canim.istedi maruz gorun) 4 yk makarna salatasi 4 adet y.sarma

17.30 1 sekerli t.kahvesi

Baskada birsey yemedim belki 2 yk yogurt yiyebilirim ki buyuk ihtimalle yemem

Su 3 e yaklasti

menün gayet sağlıklı ve güzel olmuş canım suyuda iyi içmişsin,spor için de şimdiden tebrikler

süt düğümlenmesi için geçmiş olsun canım ,öğlen hem ekmek hem cıslar birarada olmamış kuzum ama akşam cısları yoğurt yiyerek telafi edeceğini düşünüyorum.

sabah kahvaltın güzel olmuş canım ,öğlen yemeğini göremedim akşam acıkırsın diye düşünüyorum canım

Ben de menümü paylaşayım kızlar

sabah 11 iki ince dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu kadar peynir

öğlen 17 bir kayısılı activia, dörtte bir şeftali

akşam henüz yemek yiyemedim hala bürodayım
21 gibi evde olurum sanım 100 gr kadar dana eti ve domates yemeyi düşünüyorum
belki bir tanede elma yerim

Demekki duraklamanı atlattın cnm
Eğer hızlı vermek istemiyorsan yinede cıss yemeden menülerini arttırabilirsin
Ben olsam çok sevinirdim o ayrı
Tebrikler cnm

teşekkür ederim canımcım hedef kiloma ulaşınca verdiğim kiloları hızlı bir şekilde geri almaktan korktuğum için çok hızlı kilo vermek istemiyorum yoksa ben de tartıdaki rakamı görünce mutlu oldum

Kizlarrrrr ben az evel cok kotu bisey yaptimmmm icimden canavar cikti sanki misafirlikte esim icin konulanlardan yedimmmm

3 dlm su boregi 5 sarma 2 yk makarna salatasiiii

Vallahi durduramadim billahi durduramadimmmm guya yogurt yemeyip ogleni telafi edecektimmmm

Pismanmiyim hem evet hem hayirrr cunku nasil bu canavara donustummm gormeliydiniz ve bunlarin hepsini 3 dk yedimm cokkk utaniyorumm

Geçmiş olsun tatlım o nasıl bişey oluyo ilk defa duydum ne kendimde ne çevremde hiç öyle bişey yaşamadım
Sabah güzelde öğlen olduğu gibi karbon olmuş
Tabi doymazsın basit karbonat zaten kan şekerini birden fırlatır ve doyurmaz

Emel tamda öğlen hep karbon olmuş dicektimki sen akşamıda hallettin
Kuzum kocanın tabağına niye sarkıyorsun
Ceza olarak yarın hiç ekmek yemiceksin
Öncesinde sabah tartıl bakalım ne kadar artı olmuşun

menün gayet sağlıklı ve güzel olmuş canım suyuda iyi içmişsin,spor için de şimdiden tebrikler
Teşekkür ederim cnm
Spora fırsat bulamadım hemen birazdan başlıyorum
Sabaha birazdaha bişeyler ekle kuzum

Ben senin tekrar Kilo alacağını hiç sanmıyorum cnm o kadar dikkatlisinki
Kaçamakları bile bizimkilerin yanında hafif kalıyor

Kızlar ben spora başlıyom gündüz görümcemler geldi yapamadım
Daha geç olmadan yapıp rahatlayım
Zaten sonra işe gidecem

Kizlar ksb gec yaziorum valla kafam bi milyon yazip hemen kafayi vurucam.sarjm btmsti takip eve gelnce takip yaziim dedm 75 gordum sonun da
76 ydi 75 cikiyorum sukur.. suan sinusiztlerim kahruperisan.. uzun yollardaydm.. ii aksamlar hepnze grs tebrk ederm verenleri svermeyenlerde verick ins

Hayırlı akşamlar canlarım
Bugün eşimle tanışma yıldönümümüzdü. Akşam yemeğe çıktık. Öğlen de komşuna oturmaya gittik. Bir sürü şey vardı ama ben cıs yapmadımmm
Akşam yemekten sonra alışverişe gittik geldik yerleştir et derken canım çıktı. Menümü vereyim

Sabah
3 dilim ekmek
2 kaşık mıhlama
Peynir zeytin
Domates

Öğlen
yarım içli köfte
1 salatalık

Akşamın resmini çektim ama unuttum gönderemiyorum resim

Tavuk, et ızgara
Salata, közlenmiş patlıcan
Ayran

Su 2.5 litre
Spor yok

Geçmişi okuyabilirim umarım

Kizayimmi guleyimmi bilemedim

Reactions: BBD
Kizlar kac gundur neseliydim bugun cok içim sıkılıyo ya hiç keyfim yok.tuhaf ama bazen kendi yasitlarima bakiyorum eglwniyo guluyo ben neden oyle olamiyorum bilmiyorum agir olgun sorumluluk sahibi olmaktan sıkıldım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…