💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Akşam ekmek yememen iyi olmuş
Menülerine mutlaka salata eklemeye çalışki daha çok doyarsın başka şeylere gerek kalmaz
Şinitzel eğer galeta unluysa 2 tane fazla gelebilir
Bak akşam bol salata olsaydı yoğurt zaten var 2.ye gerek kalmadan doyardın

Walla zuhal abla sn olmasan bz liste miste hak getire dagilcaz heral:))
Kız ne var liste yapmakta isimleri yazıp kiloları yazcaksınız
Ben hatta daha pratik olduğu için hep tlf dan giriyom sorun olmuyor
Bilmeyene yüzde hesaplamasınıda gösteririz, aslında zaten herkesin kendi hesaplaması lazım

sağol canım

zemine göre fark edebiliuor tartılar canım bak ne güzel kilo almamışsın iyi tarafından bak :)

Ben sana hesaplatiyodum hep guvenim sonsuz sana nasil yapiyodun
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82

Eğer sonuç 0.825 gibi 3.rakam 5 ve üzeriyse sonuç yuvarlanır 0.83 olur

Bugün okadar keyfim yok
Boğazlarım yanmaya başladı başım ağrıyor heralde hasta olacam inşallah fazlalaşmadan geçer
Bitki çayları içiyorum

geçmiş olsun canım havalar çok değişken ondandır Birgülün dediği gibi zencefil yap içine bal kat boğazlara iyi gelir

geçmiş olsun canım havalar çok değişken ondandır Birgülün dediği gibi zencefil yap içine bal kat boğazlara iyi gelir
Sağolasın tatlım şimdi taze zenciffle karışık bitki çayı yaptım onu içiyom
Sonrada dediğiniz gibi yapayım

bence bildirimleri çarşambadan yapalım tabi çoğunluk ne isterse öyle yaparız ben liste yapardım ama kızımın okul hazırlıkları için Balıkesire gidip geleceğim taşınma durumu var

canım sabah poğaça yemişsin ama ekmek yememişsin sorun olmaz bence akşam güzel olmuş sporun gayet iyi yediklerini fazlasıyla yakmışsındır zaten :)

canım menün genel olarak güzel keke bir şey demiyorum tadımlık almışşsın zaten :)

canım akşam bir şey yememişsin kötü hissedersin hastasın zaten ama hasta olmana rağmen menün iyi bence yine de akşam hafif bir şeyler olsaydı daha iyi olurdu

menün güzel canım :)

menün iyi bence canım

Bacilar bgn coook gc uyanabildk oglusunla:)
Kahvalti
Dukan krep- uzerine peynir
Bir yumrta
Domates
Bir bardak sut
3 incir

Ara
Bir kac findik

Aksam
Kumpir, ama yarsimimbile yiyemedm midem almdi:)
menünde göze batan bir şey yok canım

canım su mutlaka içmeye çalış su içmek için hatırlatıcı bir şeyler koy çevrene menün iyi görünüyor sadece şinitseller gözüme battı

menüm gelsin
sabah 12.00
2 ince dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
yumurta
2 zeytin
domates salatalık
1 activia
1 bardak sütlü nescafe (şekersiz)
akşam 18.30
80 gram light ton balığıyla salata
5 çilek
19.30
5 küçük parça et

kızlar ben yarın giremeyebilirim öğleden sonra Balıkesire gideceğim sabahtan da burada işlerim var fırsat bulursam girmeye çalışacağım

Fusun abla cilegi nerden buldun:) bn bu sene hic cilek yiyemedm ya memleketimize mi glmedi yoksa heryerde mi bi sknti vardi blmiorm. Olanlar mevdimnde bile cok kotuydu tatsiz.

Fusun abla cilegi nerden buldun:) bn bu sene hic cilek yiyemedm ya memleketimize mi glmedi yoksa heryerde mi bi sknti vardi blmiorm. Olanlar mevdimnde bile cok kotuydu tatsiz.

canım özendirdiysem kusuruma bakma ben edremitteyim akçaydada annem var orada pazar kuruluyor buraya Ekime kadar kaz dağlarından çilek gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…