- 16 Ağustos 2015
- 1.643
- 3.967
- 83
- 50
Kizlar gece bebegim ateslendi sabaha kadar uyumadim sonra anneme bebisimi birakirken biraz atistirdim sonra okula gittim cilista esimi aldim annemlere gectim ki annem kahvaltilik hazirlamis mecbur yedik o ara bebegim canim oglum tekrar ateslendi dr goturduk bogaz enfeksiyonu dedi neyse ilacti falan filan yemek te yapamadim oyle hazirdan atistirdim. Daha yeni az biraz atesi iyi gibi daldi simdi ben de esimi uyuttum bebisimin basin da nobetteyim
KALKİNCA 06.30 2 k.kayisi 2 sb su
KAHVALTİ 07.30 ¼ den daha az ekmek 1kkb.peynir
SAAT 11.00 ½ leblebi 1 elma
OGLE 13.30 1 zeytin 1 tb unundan puaca 1 kkb.peynir domates salatalik cok az p.kizartmasi
AKSAM 18.00 zeytin yagli ton baligi ( yagini suzdum) 1 tbe 1 kkb.peynir
SU 2 lt
Emelcim gecmis olsun oglumda hasta tikanmis gene cigerler otuyo.doktora goturmedim ins bu gece atlatir ates yok ilk defa bakalim sabahki duruma gore bakcam artik
Menum
Sabah tarçinli sut
Öglen 10 balik kraker ayran
Aksam yarim tas corba yarim kase yogurt 3 kasik patlican 3 kasik pilav
Su 1.5
Emelcim gecmis olsun oglumda hasta tikanmis gene cigerler otuyo.doktora goturmedim ins bu gece atlatir ates yok ilk defa bakalim sabahki duruma gore bakcam artik
Menum
Sabah tarçinli sut
Öglen 10 balik kraker ayran
Aksam yarim tas corba yarim kase yogurt 3 kasik patlican 3 kasik pilav
Su 1.5
Aaaaa herkes nerede yahuuu menumu yazayim kizlar ogle olmadi cok actim bide bebekten dolayi yemekte yetismedi hazir oldu malesef ama sukur aksam iyi yavrum
KALKİNCA 06.30 2 k.kayisi 2 sb su
KAHVALTİ 06.50 1kkb.peynir 1 zeytin 2 tbe sahanda yumurta
SAAT 11.00 1 elma ½ avuc leblebi
OGLE 13.30 1 tavuk durum 2 sb ayran
AKSAM 19.00 1 tabak sulu haslanmis et ( cok az patates ve soganindan aldim) salata 1 sb ayran
SU 2.5 lt
Slm kizlar menum
Sabah 2 ince salam peynir 1 dlm ekmek cay domates
Aksam 5 kofte ayran 2.3 catal patates
İste menumm
KAHVALTİ 06.30 1kkb.peynir 1 zeytin 2 tbe sahanda yumurta
SAAT 11.00 1 armut 10 leblebi
Ogle eve gec geldik haliyle cok aciktim ve biraz karsik ve biraz da fazla bir menu oldu
OGLE 15.30 3 yk p.pilavi cok az patatesinden aldigim 2 kepce haslama et yemegi cok az kasarli yumurta 1 sb ayran cok az da lahana tursusu 2 tbe
AKSAM yemicem acikirsam 1 armut ve 1 k.incir yerim
SU 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?