💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bende sabah ekmeksiz yarım omlet yanına kaşar peyniri
Öğlen bir kase yarım porsiyon etli patates patatesi çok azdı
Akşam mercimek çorbası ekmek yemedim
storeperde hobuldum canımm :)
Baslangic icin guzel menu tebrik ederim bende pek ekmek tuketmem cnm.sen normaldedemi az yiyosun su anmi boyle

Menun kotu sayilmaz cnm bunyen srni seviyo kizzz tatilde bile senin yaninda oldu sen verirsin

Kizlar az evek kisliklari cikarttim 44 beden.bi elbisem vardi teeeee bekarken giyiyordum.

İcine sigdimm

Bu muthis.bi duygu ki kisliklarim da hep.bol giyilemeyecek cooooook hatta hepsi varrr bol olarak
Hadi gozunaydin motive oldun bile bi 10 kiloda bu gazla verirsin sonradi ya nasip

Neysr ben yatim opt sizi sabah erken uyanmam gerek

Reactions: BBD

canim aksam telafi etmissin cislari

e2827"] Htc drg Mefkurem ozlemısım gercekten sayfada gormeyı sızlerı eboru canım sende hosgeldn aramız.. Bende unıversıte ucuncu sınıftayım.. Ismım Feyza cok memnun oldum.
Menumu verıyıımm..

sabah kahvaltıda

aksam yemegini saymazsak pek bir sey yememissin canim

Kizlar az evek kisliklari cikarttim 44 beden.bi elbisem vardi teeeee bekarken giyiyordum.

İcine sigdimm

Bu muthis.bi duygu ki kisliklarim da hep.bol giyilemeyecek cooooook hatta hepsi varrr bol olarak

İcine sigdimm

kutlarim canim

menun gayet iyi canim

bende menumu yazayim

sabah
2 dilim tam bugday ekmegi
kasar peyniri
3 zeytin
az cemen

ara bir activia

aksam 3 kepce corba
5 kofte
domates salatalik

Ins cnm hedefine ulasirsin.cokda az yeme bu defa ilerde yemeye basladinmi cabuk alma
İnşallah ulaşırım ya çok istiyorum.Bu forum çok yararlı oldu bana çıkasım gelmiyo valla.endim gibi diyet yapanları bulduğuma çok seviniyorum.Çünkü insan diyet yapınca anlatmak istiyo diyet yapmayanda anlamıyo Normalde bir hafta sonra tartılcaktım ama yarın ilk iş gidip tartılcam dayanamıyorum

Hoşgeldin tatlım ismin ebrumu yoksa yanlış tahminmi, bide kaç yaşındasın
Ben inşallah pazartesi evime dönüyorum
Sonrasında daha iyi tanışırız

Bende hepinizi çok özledim canlarım

Menüleri biraz es geçiyorum ama sayfayı okuyorum genelde
Fazla telefonla oyalanmak istemediğim için cevap yazamıyorum, biraz ayıp oluyor annemgile
Geçen bikaç gün Grip gibi olmuştum çok şükür dünden beri birazdaha iyiyim

Bugünde maçın atmosferi çok güzeldi iyi vakit geçirdik

İnşallah pazartesi öğleden sonra evimde olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…