Kuzum bebem karnini doyurp uyudu da bnm uykum kacti cok fenaGunaydinnn
Kiz herkes uyanikmis bende erken ddedim girmedim pskjn nedwn bozuk mugeeee
Canan birgul bebisler mi uyutmadi sizi
Birgulum gecmis olsun canimmm
Esim ogluma oglum bana bulastrdi herhalde:)) umarim bu kisir dongu sklinde devm etmez elden ele:))Çok gecmiş OLSUN birgulcum.DİKKAT et Kendine
Karbinhidrat agrlikli olms canm. Bugn dengelersin:)Dunku menumcook kötü ama yaz
ssbah 2 yum haslama peynir domates salatalik çeyrek acma 2 dilim ekmek
Öğlen 3 gibi ssucuk ve 2 dilim ekmek.evden cikiyorfum.aceleye gelDi.
akşam 7 15 gibi 1 gözleme 5 kasik kuru fasulye 2 kasik pilav ,yarim kase pirinç çorbası
Kizlar fon sesini denednz mi? Bnmki o sesle hipnoz oluo resmn:) ama buyukce ayni etkiyi vermeyeble tbiMuge canim ya o cok buyuk sorun allah kolaylik versin
Bizim de gece uyumuyo gunduz 2 satte bir 40 dk uyuyor allahtan.ki esim benden cok bakiyo yoksa mahvolduydum
Ne dersi calisiyosun canimm
Hoşgeldin cnm tabiki duzenli paylasim yaparsan katilabilirsin inş hem kilo verir hemde bebegine hayirlisiyla kavusursun bizim topik bereketli zaten merak etme ya gelen hamile yada bebegi varkızlar beni de alın aranıza bende 78 kiloyum bebek tedavisine baaşlamak için dr a gittim dr ideal kiloma inersem kendiliğinden bebeğimin olabileceğini söyledi po var bende 87 kiloydum yaklaşık 1 yılda işte şu an ki kilom 78 dün tartıldım bebeğim olsun çok istiyorum benide alın aranıza hedefim ayda 6 kilo vermek en azından hamile kalabilmem için baya yol katetmiş olurummm
Hos buldum canim ins bu topik bana uğurlu gelirde kilolardan kurtulurumRuzziye hosgeldin canm bu ara bizdede cokus var sali gunu konunun sahibi zuhal abla gelip bizi toplayacak :)
Hosgeldin cnm sok diyetler yapmamaya calisiyoruz yapsakta 1 2 gun detoks olarak saglikli besleeye calisiyoruzGunaydin arkadaslar beni de araniza alirmisiniz cok acil 7 kilo vermem lazim en iyi bildiyiniz diyetlerden bana onerirseniz cok mutlu olucam bu arada 75 kiloyum 68 e dusmek istiyorum daha sonra hamile kalmayi dusunuyorum hamilelikde ne kadar kilo alsamda 80 gecmek istemiyorum bunun icin cok acil zayiflamam lazim lutfennnnn yardim edin
Hoşgeldin cnm tabiki duzenli paylasim yaparsan katilabilirsin inş hem kilo verir hemde bebegine hayirlisiyla kavusursun bizim topik bereketli zaten merak etme ya gelen hamile yada bebegi var
Evet yaa battı balik yan guder durumu...beni zorlayan psikoloji buSlm kızlar herkese rabbim şifa versin hava degisikligindende huysuz bebislerimiz kötü bu havalar dikkat etmek lazm yemegi birgün kacrsak bile fazla yarnsi kacrmams gaibi evam ettigimizde yine işe yaryo ben bunu anladm nasl lsa kacrdm diyip brakrsak fazlasıyla geri alyoruzkilolari bu yüzden moral bozmak yok aynen tam gaz devam kurtulcaz bu ilolardan inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?