💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Gunaydin arkadaslar beni de araniza alirmisiniz cok acil 7 kilo vermem lazim en iyi bildiyiniz diyetlerden bana onerirseniz cok mutlu olucam bu arada 75 kiloyum 68 e dusmek istiyorum daha sonra hamile kalmayi dusunuyorum hamilelikde ne kadar kilo alsamda 80 gecmek istemiyorum bunun icin cok acil zayiflamam lazim lutfennnnn yardim edin

Karbinhidrat agrlikli olms canm. Bugn dengelersin:)

Kizlar ya oğlan gündüz uyumuyo yani baya sabah 8 den aksam 9-10 a kadar uyanik ders calisamiyorum spor yqpamiyorum nsabah 7 de kalkıp 8 e kadar ders calisiom e o kadar inanirnisinz sole sessiz stressiz 1 saat geciremedim izmir den geldiğimden beri kiloda veremedim yetisemiyorum irade gosteremiyorum :-(

Muge canim ya o cok buyuk sorun allah kolaylik versin

Bizim de gece uyumuyo gunduz 2 satte bir 40 dk uyuyor allahtan.ki esim benden cok bakiyo yoksa mahvolduydum

Ne dersi calisiyosun canimm

Selam kızlar .
bebislerimizin hepsi toptan rahatsız mi ne.birbirimize mi bulastiriyoruz acaba

kızlar benim annem yanık yanık ninni söyler.biz anne daha uyumaz boşuna çabalara derken uyuyakalir kerata.içli içli ninni soyleyın bebeklere

Hoşgeldin cnm tabiki duzenli paylasim yaparsan katilabilirsin inş hem kilo verir hemde bebegine hayirlisiyla kavusursun bizim topik bereketli zaten merak etme ya gelen hamile yada bebegi var

Hosgeldin cnm sok diyetler yapmamaya calisiyoruz yapsakta 1 2 gun detoks olarak saglikli besleeye calisiyoruz

Hoşgeldin cnm tabiki duzenli paylasim yaparsan katilabilirsin inş hem kilo verir hemde bebegine hayirlisiyla kavusursun bizim topik bereketli zaten merak etme ya gelen hamile yada bebegi var

akşama bugünkü menüyü paylaşıcam şimdi yürüyüş zamanı tam 1 saat

Slm kızlar herkese rabbim şifa versin hava degisikligindende huysuz bebislerimiz kötü bu havalar dikkat etmek lazm yemegi birgün kacrsak bile fazla yarnsi kacrmams gibi evam ettigimizde yine işe yaryo ben bunu anladm nasl lsa kacrdm diyip brakrsak fazlasıyla geri alyoruzkilolari bu yüzden moral bozmak yok aynen tam gaz devam kurtulcaz bu ilolardan inşallah

Evet yaa battı balik yan guder durumu...beni zorlayan psikoloji bu
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…